Buna ziua! Astazi dupa ce am scos difurile din incinte pt a le vopsi(wn15r varianta 400w si bmd 450II) am zis sa fac o proba fara incinte. Am conectat un driver si wn-u pe filtru(dna xpro2 varianta standard) si da-i putina muzica, dupa un timp,avand 2 perechi de fire de la conectori pe intrare, mai ating un plus care vine direct din amplif la borna rosie a wn-ului. Surpriza!!! wn-u merge pe direct si suna pe placul meu(exact pt live,deschis),mare mirare nu mi-a fost la wn ci la driver care cand atingeam plusul la wn dispareau o parte din mediile din driver si cresteau inaltele,inalte superioare foarte frumoase,iarasi pe placul meu. De precizat ca in tot acest timp wn-u avea conectate firele de pe filtru, eu doar atingand un al 3lea (plus) de pe direct. Intrebarile sunt urmatoarele: taierea pe driver se face mai sus?sau cine stie sa nu crape ca de trosnit nu trosneste. Se schimba impedanta? sau sa mearga amplifu la scurt? la volum mic nu face figuri. Imi place mult cum suna asa si asa l-as lasa daca e ok cu impedanta si cu taierea driverului. Astept raspunsurile voastre. O zi buna!
|