Va salut,
Sunt un entuziast al cantatului live si de ceva timp ajut o trupa cu sonorizarea si ce mai au ei nevoie pe la concerte si cantari(trupa Firmament)
Baietii au nevoie sa-si inregistreze cantarile de la iesirea din mixer, asa ca am venit cu o solutie: placa de suntet externa Behringer UCA200(pe redare suna acceptabil)+un software de inregistrat+ laptop mic.
Numai ca am intampinat urmatoarele probleme: calitate slaba a sunetului, zgomot de fundal si softuri de inregistrat de tot rahatul, o data s-a blocat softul.
Mai am o placa de sunet M-audio Sonica. Mi-e sila de ea ca are jack mic si mi trebe adaptoare, asa ca nu am luat-o - exclus
Mai am o placa de sunet M-audio Audiophile2496 dar este de desktop si este EXCLUS sa car desktopul la inregistari - exclus
Alta placa de sunet parca nu as cumpara ca deja suna a colectie.
Ce ma sfatuiti? Sa cumpar un minidisc SONY MDS-JB940QS
http://www.minidisc.org/sony_mdsjb940_review_dolan.html care cica ar fi printre cele mai bune? cu functia de long play acopar tot concertul si cica suna excelent)
Sau aveti alta solutie? Exista alte aparate speciale pt asa ceva? Sa merg pe placa UCA200 si sa caut un soft capabil?
Multumesc.