La palniile difuzoarelor de 10" ceva nu este in regula in desenul tau.....................nu prea rezulta nici din PDFul original , probabil ca masura de protectie a celor de la Apogee ! Difuzorul se aseaza pe flansa patrata , exact ca in desenul tau , dupa care urmeaza o camera de compresie......acolo consider eu ca este buba ! Lipsesc cele doua " petale " sau laturile laterale ale camerei de compresie ! Ele pleaca de la flansa patrata pana la lateralele exterioare ale camerei de compresie , de unde incepe " cresterea " negativa..................sper ca intelegi ce vreau sa scriu !!! Cel mai bine ar putea explica Mircea , dupa o simulare cu Hornresponse ........cand va avea timp ! Daca ai nelamuriri , cel mai bine desenezi cateva variante , si eu iti pot indica care varianta consider ca poate fii cea reala ......... Ar merge sa luam inconsiderare si o varianta cu 2x18" ? Oare se potriveste proiectul acesta cu 18" de calitate , dar si sa urce suficient de sus , in asa fel ca sa se imbine optim cu media ? Sau pastram avantajul difuzoarelor de 15" , adica un foarte bun raspuns tranzitoriu ( viteza ) ? Cum comentati toate observatiile mele , sunt obiective ? ......................... Stiu ca este mult de munca , dar rezultatul va fi deosebit ! Oricum arata demential de bine , practic depaseste orice model de incinta vazuta de mine pana acum..................in desen .
_________________ Excelența face diferența
High Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune Audio
Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)
|