The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 23, 2025 10:30 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Energy 15EP400 PWD
MesajScris: Sâm Oct 20, 2012 4:15 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nu se fabrica kit pentru asa ceva

este un difuzor chinezesc de duzina

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: Update photos inside Amp.
MesajScris: Mie Dec 12, 2012 7:20 pm 
update photos - inside Amp.

Ultima oară modificat de adi iulian pe Dum Ian 13, 2013 10:03 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Energy 15EP400 PWD
MesajScris: Joi Dec 13, 2012 8:19 am 
holter tony scrie:
Este o boxa proasta. suna nasol. am auzit ieri the box 502A care sunt aceleas boxe. la o boxa facuta bine cu un limitator super nu se ard driverele. compara cu alte boxe apoi vorbeste de minunea ta. nu vreau sa te dezamagesc dar are un sunet groaznic comparat cu alte boxe.

La ce boxe te referi ,ca nu putem sa comparam in alt segment de pret sau alta putere si aici ma refer doar la boxe Active - hai sa comparam in segmentul 1000 - 4500 Ron si aici eu am fost la Senia pentru ca am un prieten acolo si a avut timp sa ascultam multe boxe in sala aia antifonata - Uite exemplu de boxa proasta la 40 milioane : Turbosound Milan M15 care tremura amplificatorul ca si membrana de bass :lol: si avea medii intepatoare - urate / EV ELX 115P de 30 mil. bucata care nici macar nu suna a fullrange - fara bass nu scoate nimic pe langa astea / Behringer B815Neo care scoate maxim 450W nu 800 cum arata acolo in manual si are o sursa vai mama ei pentru curentu din Romania / QSC orice model sunt bani aruncati degeaba. Deci eu nu laud aceste boxe pentru ca le-am bagat la vanzare dar avand in vedere ca una costa 1300 lei la thomann ,e o investitie perfecta in loc de alte branduri scumpe !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2