holter tony scrie:
Este o boxa proasta. suna nasol. am auzit ieri the box 502A care sunt aceleas boxe. la o boxa facuta bine cu un limitator super nu se ard driverele. compara cu alte boxe apoi vorbeste de minunea ta. nu vreau sa te dezamagesc dar are un sunet groaznic comparat cu alte boxe.
La ce boxe te referi ,ca nu putem sa comparam in alt segment de pret sau alta putere si aici ma refer doar la boxe Active - hai sa comparam in segmentul 1000 - 4500 Ron si aici eu am fost la Senia pentru ca am un prieten acolo si a avut timp sa ascultam multe boxe in sala aia antifonata - Uite exemplu de boxa proasta la 40 milioane : Turbosound Milan M15 care tremura amplificatorul ca si membrana de bass

si avea medii intepatoare - urate / EV ELX 115P de 30 mil. bucata care nici macar nu suna a fullrange - fara bass nu scoate nimic pe langa astea / Behringer B815Neo care scoate maxim 450W nu 800 cum arata acolo in manual si are o sursa vai mama ei pentru curentu din Romania / QSC orice model sunt bani aruncati degeaba. Deci eu nu laud aceste boxe pentru ca le-am bagat la vanzare dar avand in vedere ca una costa 1300 lei la thomann ,e o investitie perfecta in loc de alte branduri scumpe !