The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 1:36 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: amp
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 9:58 am 
Neconectat
User

Mpro si dj_david 10+ Se cunosc meseriasii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 10:34 am 
Neconectat
User

Am avut ocazia sa cunosc pe multi tineri "sonorizatori" 8) Nu vreau sa supar pe nimeni , dar majoritatea nu stie ce vrea,fara experienta ,cunostinta MULTE VORBE DE AIUREA!

Si seria noua XLS are finali mexic , ieri am uitat ..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 6:59 pm 
Neconectat
User

ok, cum vreti voi cumparativa crown xls, puneti-le pe medii si faceti concerte cu ele, va urez succes sa terminati concertul in conditii ok. Pace

Sus

Subiectul mesajului: Re: put
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 7:01 pm 
Neconectat
User

holter tony scrie:
Daca tu esti un DJ care-ti place sa vezi rosu,sculele in clip terminam orice discutie.

nu am zis ca imi place sa vad sculele in rosu, dar vrand nevrand se ajunge acolo si acolo se vede diferenta intre amplifuri

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 7:09 pm 
Neconectat
User

Dj_david scrie:
DJ-So,
tu compari un amplif din seria low cost de la Crown cu unul de aproape 2000 euro de la KME.
Ia ia tu un ma 3600vz sau 5000vz si fa comparatie la ce vrei tu si sa vezi cum tavaleste pe jos cu ampliful tau oricare dintre cele doua :lol:

PS: si in plus sunt clasa AB+B, nu au nevoie de clasa H ( cum este KME ) sa obtina destula putere la iesire :twisted:

deja vb de alceva daca vrei sa comparam 5000vz....il comparam cu un lap gruppen fp 6400 sau un dynacord H5000

Sus

Subiectul mesajului: Re: put
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 7:10 pm 
Neconectat
User

Dj-So scrie:
holter tony scrie:
Daca tu esti un DJ care-ti place sa vezi rosu,sculele in clip terminam orice discutie.

nu am zis ca imi place sa vad sculele in rosu, dar vrand nevrand se ajunge acolo si acolo se vede diferenta intre amplifuri

Cand vrei putere mai mare , iei un amplif mai mare, nu tii ampliful care in ai in rosu si te bazezi pe limiterul acestuia,
Intr-o zi o sa te lase :lol:

4 x KickBass - HD15 by ( Kappa 15LF )
1 x QSC PLX1804 - Amplificare
1 x Crown XS900 - Amplificare
[ giani_giovani30@yahoo.com] [david.mihaiviorel@gmail.com ]
ID - giani_giovani30
Tel. 0728188493 , 0723547052

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 7:12 pm 
Neconectat
User

pai mai pui si o limitare pe procesor si categoric nu o sa te lase :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 9:00 pm 
Neconectat
User

Lasati pe tineri//..cu sonorizari PC/Laptop..

Hai sa vedem ce spune, care a folosit XLS u cum trebuie 8) ..la o sonorizare profesionala! Ca monitorizare de ex, sau .fara sonorizare ,PC/Laptop (gen: nunti,botezuri..bla-bla) ..pt. sateliti..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 9:29 pm 
Neconectat
User

Dj-So scrie:
Dj_david scrie:
DJ-So,
tu compari un amplif din seria low cost de la Crown cu unul de aproape 2000 euro de la KME.
Ia ia tu un ma 3600vz sau 5000vz si fa comparatie la ce vrei tu si sa vezi cum tavaleste pe jos cu ampliful tau oricare dintre cele doua :lol:

PS: si in plus sunt clasa AB+B, nu au nevoie de clasa H ( cum este KME ) sa obtina destula putere la iesire :twisted:

deja vb de alceva daca vrei sa comparam 5000vz....il comparam cu un lap gruppen fp 6400 sau un dynacord H5000

Nu m-am referit strict la 5000vz ci am pomenit si de fratele lui mai mic care este in aceeasi categorie de pret cu ampliful tau si care cu siguranta tavaleste cu KME-ul tau pe jos.

Nu contest ca numele pomenite de tine nu ar fi egale cu 5000vz sau peste el dar, vino cu argumente solide, teste sa vedem ce si cum.

prezinta-ne teste la cele doua amplifuri mentionate de tine , asa cum sunt prezentate la 5000vz si te credem pe cuvant atunci :lol:

4 x KickBass - HD15 by ( Kappa 15LF )
1 x QSC PLX1804 - Amplificare
1 x Crown XS900 - Amplificare
[ giani_giovani30@yahoo.com] [david.mihaiviorel@gmail.com ]
ID - giani_giovani30
Tel. 0728188493 , 0723547052

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 10:22 pm 
Neconectat
User

Mpro scrie:
Lasati pe tineri//..cu sonorizari PC/Laptop..

Hai sa vedem ce spune, care a folosit XLS u cum trebuie 8) ..la o sonorizare profesionala! Ca monitorizare de ex, sau .fara sonorizare ,PC/Laptop (gen: nunti,botezuri..bla-bla) ..pt. sateliti..

sonorizari pc/ laptop??? hm, nici macar la o nunta nu folosim pc, ci doar cdplyere pioneer, daca la asta te referi....si sincer nu mai inteleg lumea xls e cea mai de jos serie de la crown, e depasita din toate punctele de vedere la fel ca si macro techul... dece cei de la adamson folosesc doar lap gruppen pe toata linia?, dece nu pun xls-uri daca sunt chiar asa bune??????????????????????????

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 10:23 pm 
Neconectat
User

Dj_david scrie:
Dj-So scrie:
Dj_david scrie:
DJ-So,

Nu m-am referit strict la 5000vz ci am pomenit si de fratele lui mai mic care este in aceeasi categorie de pret cu ampliful tau si care cu siguranta tavaleste cu KME-ul tau pe jos.

Nu contest ca numele pomenite de tine nu ar fi egale cu 5000vz sau peste el dar, vino cu argumente solide, teste sa vedem ce si cum.

prezinta-ne teste la cele doua amplifuri mentionate de tine , asa cum sunt prezentate la 5000vz si te credem pe cuvant atunci :lol:

zi-mi ce fel de teste vrei sa fac?, am la dispozitie si xs si xls de la crown si kme si lap gruppen si h5000 de la dynacord...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 11:04 pm 
Neconectat
User

Dj : SO Imagine :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 26, 2010 7:29 am 
Neconectat
User

:D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 26, 2010 8:16 am 
Neconectat
User

Ca tot suntem intr-un mega off-topic...daca nu ai ultimele cd-playere de la pioneer, sau sa ai un amplificator care sa-ti furnizeze puterea de care ai nevoie si sa mai stea si la -6db...si tot asa asta inseaman ca nu poti sa-ti mai faci treaba mai "la limita" ? Atata tp cat iti faci treaba cu succes, si toata lumea e multumita, consider ca nu ai nevoie tot felul de minuni ale tehnologiei...
Sper ca prin tot ce am scris sa nu degenereze mai mult discutia. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 26, 2010 8:55 am 
Neconectat
User

eu zic ca ar fi bine sa se opreasca discutia aici ca o sa degenereze prea mult, oricum pt. dj_david sunt deschis la testele de care spuneam

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2