Florin_E scrie:
Sunt departe DPA de astea , dar și pretul era diferit mult ! Chinezii doar clonează, știu asta ...ca inventatori au fost buni doar la covoare și opinci de gumă ! Dar scopul acestui banc de proba este sa ne ajute sa le analizam mai bine . De asta am.si postat poze si le.am descris problema . Eu ,pur si simplu nu am cumpărat așa ceva din magazin , le.am luat de la o cunostinta . Bine era sa nu fi avut probleme , dar arată noi . Ce am mai descoperit acum , să.mi ziceti daca e ceva normal sa faca asa ceva : am legat bornele multimetrului (comutat pe alternativ) la firele pentru boxă , și cu butonul de power oprit , dar cu cablul de curent băgat , exista scurgeri de tensiune ,adica am 3 volti la canal 1 ,si 2,4 la 2 .
Salut Florin, zgomotul de fond care se aude in video in ce conditii ai filmat?
Ai avut cablu de semnal sau nu? Ar trebui sa testezi fara cablu, si cu cablu. Aceste amplificatoare au sensibilitate mare la intrare.
Apoi, daca ai avut vreun incarcator telefon/laptop/frigider etc el poate fi alta cauza.
Apoi, alt fapt poate fi filtrajul sursei de alimentare, daca condensatorii sunt obositi => nu filtreaza suficient - ai putea face un test cu o sursa externa, bine filtrata.
Nu pot sa imi dau seama de frecventa zgomotului, deoarece ai folosit un driver si nu o boxa.
Alta chestie sunt cablurile ecranate/ecranarile/ pamantarea din amplificator care trebuie verificata sau bucle de masa - exemplu cablu rca-jack in special.