The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 3:10 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: de astazi NEX-TECH devine nexus-acoustics
MesajScris: Sâm Mar 20, 2010 1:24 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Comunicat de presa:

Cel mai important producator din Romania de echipamente audio de inalta performanta isi reinoieste brand-ul pentru a patrunde pe piata externa.

Imagine devine acum Imagine

Ca urmare a cererii foarte mari si a succesului avut in ultima perioada , a produselor noastre, pe piata internationala, am decis ca este timpul ca marca noastra sa faca pasul urmator, si anume sa iasa de pe piata relativ inchisa si suprasaturata de echipmente ieftine si de proasta calitate din tara noastra si sa isi concentreze fortele pentru a acoperi necesitatile clientiilor externi de mari dimensiuni.

Brand-ul NEX TECH utilizat pana acum nu mai era suficient de inspirat pentru a acapara atentia clientilor corporate de importanta strategica si nici nu inspira automat faputul ca brand-ul se refera la echipamente audio de inalta performanta. In acest sens am decis sa folosim un alt nume, mult mai inspirat care sa duca potentialul client automat cu gandul la domeniul audio profesional.

Numele ales in acest caz a fost nexus-acoustics

Incepand cu data de 14 Martie, BRAND-ul NEX TECH nu va mai exista, iar locul lui va fi preluat de catre brand-ul nexus-acustics.
In acest sens am pus la punct si un nou site mult mai bine structurat ce va contine si noile produse.

www.nexus-acoustics.com

In perioada imediat urmatoare se vor adauga pe noul site si noile produse dezvolate in ultimul an, multe dintre ele fiind lansate in premiera absoluta.

Pe aceasta cale multumim clientilor si colaboratorilor nostrii care ne-au fost alaturi si ne-au acordat increderea lor in ultimii 7 ani de zile.
Noul brand nexus-acoustics devine de azi activ iar noi ne vom stradui in urmatorii ani sa-l facem sa fie sinonim cu performanta audio.

In perioada 2010-2011 ne-am propus sa fim prezenti la mai multe targuri nationale si internationale de echipamente audio, inclusiv la Musikmesse Frankfurt 2011, cel mai mare si mai important eveniment audio mondial. In continuare vom munci pentru a aduce pietei mondiale produse de cel mai inalt nivel tehnologic.
Suntem mandrii ca suntem romani, de aceea noul nostru slogan este "Proudly made in Romania"

Este timpul sa aratam pietei mondiale ca Romania are un cuvand greu de spus in acest domeniu.

ing. Mircea Bartic
General manager
S.C. Poweraudio S.R.L
proprietar al brandului nexus-acoustics

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 2