COCO scrie:
noobsound scrie:
Daca bine retzin eu tu esti la inceput si nu prea ai habar de domeniul audio.
Sunt 2 boxe simple cu un design care nu e pentru orice gust care suna acceptabil.
ps: am c15 400b + bmd450 in garaj deci nu vorbesc in decunostintza de cauza.
Da ai mare dreptate, sunt incepator .
Tu cumva te-ai nascut invatat
Esti ferm convins ca le stii pe toate
Acum imi fac si eu o idee despre cunostiintele tale in
domeniul audio
noobsound wrote:
coco te-ai uitat macar cum arata graficul unui BMD in acele hornuri sau iti alegi hornul doar dupa cost?
Uite aici tata, citeste pana jos la sfarsit, cum sta treaba
cu alegerea hornului .
http://www.paudiothailand.com/showproduct.cfm?id=555
tu ai zis ceva de genul: Uite aici o comparatie la pret si la caracteristici intre PH-942-Throat: 2", Dimensiuni : 315 X 315, Directivity: 90X40, Cut-off freq: 400 Hz-165 ron-PH-642-Throat: 2", Dimensiuni : 315 X 315, Directivity: 60X40, Cut-off freq: 400 Hz-175 ron....Conculzie sunt la fel la caracteristici decat ca difera pretul.Atunci ramane ca idealul sa fie PH-942.
daca tie ti se par la fel atunci nah fie cum zici tu.
La un horn nu difera doar dimensiunea exterioara, disperisia si diametrul de intrare.
La ce ma refeream eu acolo e ca ai avantajul ca ambele hornuri au grafic postat exact cu drivereul pe care l-ai ales tu (bmd 750), din plotul acela iti puteai forma o parere reala despre ce vrei sa obtii de la acel horn si anume un raspuns mai liniar cu un sacrificiu de decibeli( ph942) sau un raspuns cu o mica gaura in raspuns dar cu un plus de decibeli.
nu coco nu m-am nascut invatzat am intrebat si eu foarte multe questii si am invatat foarte multe lucruri construind foarte multe incinte una dintre incinte poate chiar o premiera pentru romania( horn 186). Ai observat ca userii ti-au raspuns politicos la toate intrebarile tale de incepator si daca ti-ai comandat 2 boxe observ ca deja esti profesor in audio sa imi dai mie copy paste la posturi sa le areti altor useri ce noob sunt?