nexus3 scrie:
Nomad
da 5600 de euro nu cumperi nici pe departe un sistem atat de performant ca si acesta
Aici poti sta chill ca sunt insi care lucreaza si cu produse noi faital sau mai nou 18 sond ...sa nu crezi la faital ca ma refer la prostia aia de lange speakers...exista tot asa producatori independenti care fac scule de genu ...intr-un post am pus de unde pot gasi un polyhorn,deja la niste producatori 18 sound am gasit chestii interesante gen polyhorn..oricum pretul mai ridicat dar ...exista si variante, oricum si aici vad tehnologie oke si PRETUL OKE...mai exista si producatori beyma ...multi nu mai fac nici un catalog de boxe ci le proiecteaza dupa gustul tau si sisteme horn loaded de 120 cm am mai vazut..acuma la un producator de genu (care il cunosc) foloseste tehnologii noi pe cuti combina bandpassul cu hornul (mai mult nu zic) si formeaza presiuni sonore exagerat de mari....
Paudio are difuzoare exceptionale ..lucrate frumos etc...nu am ce comenta boxe Pa sa tot ai ca suna bine iar firma asta mi-a demonstrat multe..pe langa b&c,beyma,18 sound chiar si ciare care au niste chestii enorm de bune mai ales pentru incinte mai compacte gen array line...
Dar spre deosebire de poweraudio sunt independenti la modul ca trebuie sa mergi pana acolo si sa ii dai o idee apoi ti le fac testate au tot ce vrei in ceea ce priceste tehnologi de fauct boxe si amplifuri,au chiar si hale speciale si camere in care masoara orice chestie...dar daca vrei ceva cu adevarat trebuie sa mergi pentru acel lucru..
Dar sa pun si concluzia...sincer imi plac pacat ca nu am bani

prima oara pe nexus-acoustics praxisul era ceva ceva acuma cu seriile astea noi ma mananca palma ..