The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 05, 2025 11:47 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 42 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 14, 2009 8:21 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
Nomad

da 5600 de euro nu cumperi nici pe departe un sistem atat de performant ca si acesta

Aici poti sta chill ca sunt insi care lucreaza si cu produse noi faital sau mai nou 18 sond ...sa nu crezi la faital ca ma refer la prostia aia de lange speakers...exista tot asa producatori independenti care fac scule de genu ...intr-un post am pus de unde pot gasi un polyhorn,deja la niste producatori 18 sound am gasit chestii interesante gen polyhorn..oricum pretul mai ridicat dar ...exista si variante, oricum si aici vad tehnologie oke si PRETUL OKE...mai exista si producatori beyma ...multi nu mai fac nici un catalog de boxe ci le proiecteaza dupa gustul tau si sisteme horn loaded de 120 cm am mai vazut..acuma la un producator de genu (care il cunosc) foloseste tehnologii noi pe cuti combina bandpassul cu hornul (mai mult nu zic) si formeaza presiuni sonore exagerat de mari....
Paudio are difuzoare exceptionale ..lucrate frumos etc...nu am ce comenta boxe Pa sa tot ai ca suna bine iar firma asta mi-a demonstrat multe..pe langa b&c,beyma,18 sound chiar si ciare care au niste chestii enorm de bune mai ales pentru incinte mai compacte gen array line...
Dar spre deosebire de poweraudio sunt independenti la modul ca trebuie sa mergi pana acolo si sa ii dai o idee apoi ti le fac testate au tot ce vrei in ceea ce priceste tehnologi de fauct boxe si amplifuri,au chiar si hale speciale si camere in care masoara orice chestie...dar daca vrei ceva cu adevarat trebuie sa mergi pentru acel lucru..
Dar sa pun si concluzia...sincer imi plac pacat ca nu am bani :? prima oara pe nexus-acoustics praxisul era ceva ceva acuma cu seriile astea noi ma mananca palma ..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 15, 2009 3:37 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Nomad scrie:
au chiar si hale speciale si camere in care masoara orice chestie...

Nu poţi da mai multe detalii ?

Sus

Subiectul mesajului: Nomad
MesajScris: Dum Feb 15, 2009 10:43 pm 
Neconectat
User

Cam ce detalii te-ar interesa ? ...camere anecoice(cu o usa mare si burete inauntru sa masoare cam ce face o boxa) daca asta intrebai.
Cat de producatori pot da nr. de tel dar la cine cunosc insi sunt de dincolo (o sa zici ca ia la vama sau stat ..dar nu mai e asa) asigura transport gratuit in caz ca nu ai sau altele unii sunt din italia altii din franta care produc anumite smecherii de genu...
La acestia nu vine dj parleaz sa ii roage sa ii faca un sistem horn loaded ultra compact si ultra puternic ci cine cunoaste domeniul cu adevarat si stie cate ceva ...tipi au produs chestii oem ...sa-ti zic niste braduri care probabil ai auzit marantz,alpine sound...acestia sunt niste oemuri mari in regimul pro speakers(componente),filtre la comanda si incinte daca este cazul... companii ca acestea au conceput niste inovatii de genu satelitul coaxial si alte smecherii(unii oameni au lucrat la conceptul line array pe 3 cai la jbl vertec ..un exemplu) acuma lucreaza la acustica iara .. sa zic asa dupa 16 ani..s-au apucat si vor sa conceapa ceva pe baza de bandpass si sa faca o noua generatie de boxe care sa intreaca hornul etc.....nu stiu sincer ca nu am cunostinte mari in domeniu,eu ii stiu prin unu care este un electronist care lucreaza cu foarte multe chestii concepe si el boxe,amplificatoare chiar,procesoare sunet etc.iar tipul este italian si a facut ravagii chiar si in vechiul Constantin Sound care la o vreme era in top pe sunet....prin el stiu aceste companii.nr. tel. info si cataloage..si prin el pot cunpara sau face ceva cu ei..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 21, 2009 2:31 pm 
Neconectat
User

Mircea poti sa-mi trimiti pe PM si datele despre procesarea pt sub si satelit ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 21, 2009 3:24 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

cel mai OK iti trimit fisierul pt Amiclab si poti si vizualiza modificarile

am sa il pun pe mail

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: Re: Nomad
MesajScris: Sâm Feb 21, 2009 8:39 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Nomad scrie:
Cam ce detalii te-ar interesa ? ...camere anecoice(cu o usa mare si burete inauntru sa masoare cam ce face o boxa) daca asta intrebai.
Cat de producatori pot da nr. de tel dar la cine cunosc insi sunt de dincolo (o sa zici ca ia la vama sau stat ..dar nu mai e asa) asigura transport gratuit in caz ca nu ai sau altele unii sunt din italia altii din franta care produc anumite smecherii de genu...
La acestia nu vine dj parleaz sa ii roage sa ii faca un sistem horn loaded ultra compact si ultra puternic ci cine cunoaste domeniul cu adevarat si stie cate ceva ...tipi au produs chestii oem ...sa-ti zic niste braduri care probabil ai auzit marantz,alpine sound...acestia sunt niste oemuri mari in regimul pro speakers(componente),filtre la comanda si incinte daca este cazul... companii ca acestea au conceput niste inovatii de genu satelitul coaxial si alte smecherii(unii oameni au lucrat la conceptul line array pe 3 cai la jbl vertec ..un exemplu) acuma lucreaza la acustica iara .. sa zic asa dupa 16 ani..s-au apucat si vor sa conceapa ceva pe baza de bandpass si sa faca o noua generatie de boxe care sa intreaca hornul etc.....nu stiu sincer ca nu am cunostinte mari in domeniu,eu ii stiu prin unu care este un electronist care lucreaza cu foarte multe chestii concepe si el boxe,amplificatoare chiar,procesoare sunet etc.iar tipul este italian si a facut ravagii chiar si in vechiul Constantin Sound care la o vreme era in top pe sunet....prin el stiu aceste companii.nr. tel. info si cataloage..si prin el pot cunpara sau face ceva cu ei..

Mulţumesc pentru detalii.
Sunt edificat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 21, 2009 9:03 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
cel mai OK iti trimit fisierul pt Amiclab si poti si vizualiza modificarile

am sa il pun pe mail

Ok, ms. :D

Sus

MesajScris: Dum Feb 22, 2009 12:50 am 
Neconectat
User

DNA scrie:
Nomad scrie:

Mulţumesc pentru detalii.
Sunt edificat.

Inca o chestie sa nu crezi ca iei un sitem de 3 boxulite de la ei...vorbim de angrouri la greu pentru concerte mari sau sonorizari zdravene..
Investitia este mare dar repet tipii nu sunt "copii" si "nici nu se joaca" ci isi fac treaba pe gustul fiecaruia ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 23, 2009 3:57 am 
Neconectat
User

Mircea inca astept mailul.

Sunt doar curios de setari pentru ca 110 dB/ 1 W mi se pare destul de impresionant. 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 23, 2009 9:29 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

am sa postez setarile aici , poate sunt si sltii curiosi

http://www.diy.poweraudio.ro/albums/use ... cesare.rar

Setarile sunt facute pentru ECLER AMIC24

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Lun Feb 23, 2009 11:17 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Nomad scrie:
ci isi fac treaba pe gustul fiecaruia ;)

Asta e cel mai important; oameni seriosi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 06, 2009 9:29 pm 
Neconectat
User

Este cumva un proiect disponibil pentru acest planar de 120 cm lungime?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 42 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2