The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 04, 2025 8:57 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 05, 2006 9:10 pm 
Neconectat
User

mersi man :) ca io ma gandeam la chestia ca daca imi fac de mare putere.. nu o sa am atatia W cat sa folosesc jumate din puterea difului.. ma refeream la hp18s, dar cu hp15w am aproape puterea lui maxima, am un amplif de 2x400W fara distors, el duce mai mult da atata ii fara distors,( pana la urma mi l-a facut mai tare amplifu ) :) , si am 2x200-250W pe 8 ohmi din 400 pe 4, si asa o sa cam pot folosi difurile toate 4 la capacitatea aproximativ.. maxima, nu? tinand cont ca o sa am si crossover pe 2 cai. o sa tai pana la 50-60Hz si o sa dau de acolo in sus, nu?pana la ?? cat?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 05, 2006 9:23 pm 
Neconectat
User

aaaaaaaaa si apropo.. imi dai si mie o schema pt band pass ord 4 ?. am tot vazut parerei acolo pe forum.. cum ca is gresite dimensiunile.... etc.. daca nu este schema facuta.. da-mi macar dimensiunile exterioare. Eu de obicei fac cutiile asa.. fata si spatele sa se adanceasca si capacele ( fundul si partea de sus ) sa acopere si lateralele si fata si spatele, asa le fac io de obicei, ca sa pot pune si greutate pe ele:D
poti sa imi dai o schema de la A-Z negresita.. sau macar dimens ext
mersi nexus

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2