The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 13, 2025 4:19 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:15 pm 
Neconectat
User

am si eu ceva de zis:
sunt UNII pe forumul asta care (multi de altfel) care FAC BOXE ON LINE
adika eu au facut 2 boxe si 100000 de simulari si cred ca fac boxe calumea, pana sa ajungi sa faci boxele sa sune intradevar trebe de vazut multe sa le anticipezi un pic si programele de simulat is bune doar pt volum dar.....forma cutiei(nu e chiar asa "volumul sa fie acelasi ca suna de rupe" nnnnnnnooooooooooooooo), sunt unele "mici" detalii care fac diferenta,porturile de bas mai bine spune urechea chiar is curios cati o avut de furca cu lautarii va bat aia cu boxele peste cap daca nu suna ca in programul de simulat:))) :lol: si cum ziceam boxele nu se fac online si nici luminile disco nu se cumpara din filmulete URECHEA SI OCHIUL is cele mai bune.
LUATI AMINTE BOXELE NU SE FAC ONLINE si nu va mai dati cu curu de panant ca ala e mai tare sau nu daca nu le ti ascultat in conditiile care trebe si apropo am fo si eu acolo basul suna f bine clar media tare bune numa ca inalta trebuia un pic mai tare ca suna media aia un pic peste atat
FAC CMPANIE STOP BOXELOR ON LINE(ADIKA PE NET FARA SA ASCULTATI)

Sus

Subiectul mesajului: g
daca tot vatzi apucat de scormoneli comp-ul are recon kit dar trebe sa stii de unde sa ceri si e vreo 40 de ron fatza de o bobina originala jbl de 12o ron minim

Sus

Subiectul mesajului:
Neconectat
Moderator
Moderator

aolooo ce valva s-a starnit.
Totusi... ca sa se lamureasca problema ar fi necesar:
-o surubelnita cu care sa desfaci boxa sa vedem ce i-ai facut incat sa aiba 130+ dB :)
-un aparat foto
-eventual modelul difuzorului
-si pozele cu sistemul Qube.

Cred ca majoritatea forumistilor asteapta asta de la tine:)
Daca nu ne dai mai multe detalii, atunci lumea te va lua de mincinos si te va trata ca atare.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului: fdg
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:20 pm 
qube NU E AL MEU NEBUNILOR
EU CE AM POSTAT E DIN PROPRIETATE PERSONALA
nu expun ce e al prietenilor mei sau alte chestii cum fac unuii ce se stiu
ce am avut sau ce am eu ma intereseaza
qube ma pish pe el daca nu e al meu
am pomenit de qube ca o comparatzie

Sus

Subiectul mesajului: Re: fdg
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:24 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

. scrie:
qube NU E AL MEU NEBUNILOR
EU CE AM POSTAT E DIN PROPRIETATE PERSONALA
nu expun ce e al prietenilor mei sau alte chestii cum fac unuii ce se stiu
ce am avut sau ce am eu ma intereseaza
qube ma pish pe el daca nu e al meu
am pomenit de qube ca o comparatzie

bun, daca nu vrei sa il pozezi, asta este.
Dar boxele tale? nu vrei sa ne spui secretul de are atatia "deshibeli"? :)

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:28 pm 
. scrie:
comp-ul are recon kit dar trebe sa stii de unde sa ceri si e vreo 40 de ron fatza de o bobina originala jbl de 12o ron minim

mda, halal driver jbl cu bobina de comp. parametrii sunt 100 la suta. hai sa spargem un difuzor de 18" de la . de 4", il decupam sa ramana numai magnetul, bobina, dustcapul, membrana o taiem in jurul dustcapului, sasiul il aruncam, lipim cu aracet bobina sa nu vibreze si POC, avem selenium DTI 4400.

gicabobo scrie:
ADI blonda de la avatar e unguroaica?

dupa un film vazut recent, consider ca eu sunt Mario si printesa e mentalitatea americanilor. :wink:

Sus

Subiectul mesajului: s
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:28 pm 
Neconectat
User

io nam mai vazut atita cearta oameni buni io gresi o singura adresa si mati luat la puricat dar saracu om ce aveti cu el o avea no avea atatea dB asta e parerea lui, pina la urma care e chestia cu politia si licenta ca nu mam prins :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:30 pm 
Neconectat
User

vai vai evil sound sa enervat prea tare si nu vrea s acorecteze
a gresit cand a pus datele pe forum si voi gata hopaaa:
deci basul:134 max
media:123 db
driverul 121 db
ce e asa de greu a gresit omu hapsanilor(unii)
si proiectul nu e copia dupa hp15
CLAR?
si fara sisteme qube ca ma kak nu e al lui si nu se lauda cu el clar
lasati vrajeala ca i ar trebui omului un premiu baban pana acum el a adunat cele mai multe posturi intr u timp asa scurt pe forum cum a facut si cu ala cu legalitatea muzicii
gata cu fasolele ca ne spargem si o sa puta rauuuuuuuuuuuu :lol: :shock: :shock: :idea:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:31 pm 
nexus3 scrie:
incearca sa vanda castraveti gradinarilor si sa-i spuna ca-s rosii 8)

auzi, cum l-ai trata pe unu care spune ca din av1000 modificat 10 la suta de el scoate la 80 de V alimentati o putere de 5000 de w rms la 2 ohmi ?

Sus

Subiectul mesajului: Re: s
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:31 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

av1000 scrie:
io nam mai vazut atita cearta oameni buni io gresi o singura adresa si mati luat la puricat dar saracu om ce aveti cu el o avea no avea atatea dB asta e parerea lui, pina la urma care e chestia cu politia si licenta ca nu mam prins :?:

eu il felicit pentru stradania de asi face boxe, dar totusi e normal sa reactionam si sa corectam erorile, daca el tot pe a lui o tine, asta e problema lui. Totusi ma abtin de la acuzatii, speram sa ne dezvaluie reteta de a ridica cu +15dB eficienta unui difuzor :)

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:32 pm 
Neconectat
User

si la driverul ala ce coaele mele vreti de la el
a fost driver jbl sa ars bobina si sa potrivit aia de la comp si? care e problema ce vreti? sunteti electronisti?sau............

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:38 pm 
alexu_0687w scrie:
si la driverul ala ce coaele mele vreti de la el
a fost driver jbl sa ars bobina si sa potrivit aia de la comp si? care e problema ce vreti? sunteti electronisti?sau............

pai daca i-ai pus bobina de comp zii ca ii comp deja nu mai e jbl :)))) numa din magnet si stiker nu e JBL , faceti frima de JBL de rahat , si pe boxele allea cu dif de 9" chinezarie si driver piezo si basii cu cheva chinezarie in proiect de hashpe15w

cred ca de ar vedea un reprezentant JBL ca folostiti firma lor pe "boxele alea " nu ati avea fire de par in cap cati bani ar trebuii sa platiti pt imaginea creeata firmei

Sus

Subiectul mesajului: rfege
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:38 pm 
alexu
lasa-i tata ca astia fac boxe online vorba ta
trebe pozat si surubu de la prindere sa vada cum e facuta boxa ca sa bage in simulator sa iasa frecventza de taiere a hornului

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:40 pm 
Neconectat
User

Eu tot vreau sa vad poze cu sistemul Qube. Motivul e simplu: a spus ca la servici lucreaza pe asa ceva si a spus ca alea sunt bixe facute foarte bine ( din toate punctele lui de vedere ). Asa ca, cum sunt si eu curios ca orice om, vreau sa vad si eu cum arata o boxa adevarata.

Degeaba bagi recone de comp pe driver JBl. Ala numai jbl nu se mai numeste.

E ca si cum as avea un BMW si in loc de mototr de bmw i-as pune motor de dacie. Voi ce ati considera masina aia, bmw, dacie sau schrep ? :roll:

Eu am ceva impotriva astora care fac multe posturi intr-un timp foarte scurt. Pur si simplu ma dispera pt ca sunt genul de oameni care vor cu tot dinadinsul sa iasa in fata si sa se dea mari si tari.

Acuma daca stau si ma gandesc bine imi dau seama de ce nu am mai postat o vreme. Forumul nu mai e ceea ce era acum ceva vreme. :cry:

Voi cei care credeti dB aia.
Sunt curios care e cea mai tare ( puternica ) configuratie de boxe de sonorizare pe care ati auzit-o. Si nu ma efer la kkt alea ce se duc pe la nunti, ma refer la sistemele alea mari si adevarate ( stiu ca descrierea suna ca a unui necunoscator, dar deh, tre sa inteleaga si altii ).

Sus

Subiectul mesajului: Re: rfege
MesajScris: Joi Mar 27, 2008 11:44 pm 
. scrie:
alexu
lasa-i tata ca astia fac boxe online vorba ta
trebe pozat si surubu de la prindere sa vada cum e facuta boxa ca sa bage in simulator sa iasa frecventza de taiere a hornului

EVil sa stii ca pe forumu asta nu se i-au 6 scanduri se bat 3 cuie si gata boxa , asa poate faci tu , si dupaia "ajusezi" pana suna bine , chestii dinastea cum ai zis tu faceam acu 14 ani de zile cand nu stiam sa tin ciocanul in mana cum trebuie , pe aici sunt multi oameni care studiaza problema inainte sa puna mana pe scule , si mie se pare si normal sa te documentezi inainte de a face ceva , o simulare te ajuta sa iti faci o imagine despre ce urmeaza sa construiesti , nu iti poate zice cum o sa sune boxa la final

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2