Eu tot vreau sa vad poze cu sistemul Qube. Motivul e simplu: a spus ca la servici lucreaza pe asa ceva si a spus ca alea sunt bixe facute foarte bine ( din toate punctele lui de vedere ). Asa ca, cum sunt si eu curios ca orice om, vreau sa vad si eu cum arata o boxa adevarata.
Degeaba bagi recone de comp pe driver JBl. Ala numai jbl nu se mai numeste.
E ca si cum as avea un BMW si in loc de mototr de bmw i-as pune motor de dacie. Voi ce ati considera masina aia, bmw, dacie sau schrep ?
Eu am ceva impotriva astora care fac multe posturi intr-un timp foarte scurt. Pur si simplu ma dispera pt ca sunt genul de oameni care vor cu tot dinadinsul sa iasa in fata si sa se dea mari si tari.
Acuma daca stau si ma gandesc bine imi dau seama de ce nu am mai postat o vreme. Forumul nu mai e ceea ce era acum ceva vreme.
Voi cei care credeti dB aia.
Sunt curios care e cea mai tare ( puternica ) configuratie de boxe de sonorizare pe care ati auzit-o. Si nu ma efer la kkt alea ce se duc pe la nunti, ma refer la sistemele alea mari si adevarate ( stiu ca descrierea suna ca a unui necunoscator, dar deh, tre sa inteleaga si altii ).