The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 06, 2025 12:34 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 12:17 pm 
tu ai n401 :D

satelitii pe 12 ar suna mai bine cu un driver capabil. un pad sau un bmd 450 ar fii ideal.

noobosund, pentru un bas reflex a suna ok in aer liber. tu esti obisnuit cu 2 planare indoor.

pacat ca n-am avut curent bun. 30 de metrii de fire 2 x 0.25 :lol: . eu pana si la boxe am de 10 ori mai groase :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 12:50 pm 
Neconectat
User

Bun, acuma sa postez si eu impresii.

Subul: sunetul a fost ok. Cu toate astea, fata de bassreflexurile pe care le-am ascultat pana acuma in aer liber ( nu prea multe, dar erau boxe serioase, procesate corespunzator ) le lipseste un pic throw-ul. Cel mai bine a sunat, dupa gusturile mele, atunci cand l-au pus baietii cu filtru highpass si lowpass impreuna cu satelitii cu rcf+driver ( nu zic numele firmei, este o firma realtiv buna, banii la cat a costat meritau, dar este secret ). Era ceva mai pe gustul meu, adica subbas mai tarem kick mai putin prountat. Totusi, atunci s-a simtiti ca rcf-urile pe 12" nu prea au kick. Cred ca adaca aveam un procesor cu egalizator parametric si limitator treaba statea cu totul altfel.

Sateltii cu RCF+driver: la fel ok; doar driverul care dupa mine suna harsh si parca mizerbail pe inalte. Cand le-am lasat numai pe ele, au sunat bine. Ca si puntce in minus nu mi-a placut ca nu prea aveau spl sub 100 Hz, chiar daca erau serie LF. Oricum, un pic procesate, sau cel putin cu un filtru mai bine proiectat ar fi sunat mai bine.

Fullrangeurile cu WN+PAD52:Comparativ cu RCF 12"+driver au sunat ceva mai tare, dar char nu foarte mult. Kick mai pronuntat.

In general mie mi s-a parut ok; dar 2 lucruri s-au facut simitite.
Subul dupa parerea mea nu a facut fata la oricare dintre cele 2 perechi de sateliti. Mie mi s-a parut in "inferioritate".
Adevarul este ca rcf-ul are nevoie de 1 kW ca sa se simta in largul sau, putere care nu cred ca a primit-o din cauza cablurilor audiofile de la priza la amplificatoare. :lol:

Ca si o concluzie: sa facem cat mi multe dinastea, dar un pic mai incolo cand se face mai cald afara. :D 8)

Sus

Subiectul mesajului: fdghhh
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 12:59 pm 
pozele4 cu echipamentele sunt ok
gluma de kk da oricum ideea era sa va simtzitzi bine
oricum felicitari celui ce are echipamentele
adi de la mintea ta nu pot cere nik

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 1:29 pm 
ideea nu a fost a mea, dar mi s-a parut buna. :lol:

@ Radue

in 14 si 18 iunie am 2 sonorizari importante in cluj si o sa-mi aduc cele 4 boxe si powermixerul in cluj.

il corupem pe light_man sa aduca cablurile ce le-am vazut aseara la el la scarbici si o sa avem curent suficient.

atunci o sa vedeti cum trebuie sa sune un driver 8)

@ evil

noobsound are rcf-urile. 2 x 12" + 18" si andreis are wnurile.

cea mai slaba veriga din toate boxele reprezinta driverele secrete. murdaresc sunetul. poti sa ai corectiile lui peste ca nu te ajuta la nimica.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 1:40 pm 
Neconectat
User

@ evilsoundexpert daca cumva ai ceva treaba pe la cluj sa ma anunti sa te chem sa participi si tu pe la ceva gathering dinasta unde fiecare aduce ce poate 8)

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 1:43 pm 
poti sa vii linistit. aici bem bere, nu ne batem si injuram. :wink:

p.s. zi-mi ca esti fumator :lol:

andreis, gizmo, noobsound, light_man, claudio, sharky, kenwood nu fumeaza . nu stiu cat pot sa piarda daca fumeaza. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 1:47 pm 
Neconectat
User

Atunci sigur sa fie cald :D

De data asta tre sa avem cabluri pe curent de minim 2,5 in sectiune. Ar fi ideal ceva de 6 :lol:

Stiu cum ii faza cu driverele, dar chestia-i ca pad-urile sunau un pic mai bine decat alea...si pad-urile mele sunau mai curat si in clipping. Sigur e de la lpad. :roll:
Mie nu prea-mi plac asa de mult inaltele scoase in fata si poate aia e faza :lol:
Dar totusi...cand am zis mizerbail nu m-am sunat ca suna ca o ceapa, ma refeream ca suna de parca ar amesteca sunetul. In fine, sper ca intelegeti. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 3:59 pm 
Neconectat
User

astept urmatoarea iesire :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 4:06 pm 
pana nu pui fundul rcf-urilor la bataie, nu vii :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 4:24 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

adircf scrie:
pana nu pui fundul rcf-urilor la bataie, nu vii :lol:

ce urat :lol: :lol: :lol: is determinati baietii...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 4:32 pm 
Neconectat
User

pot fi. cum nu isi pune si adi boxele pe terracore, nici eu nu pun, ii bistosh asta. daca punem, punem toti :lol:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 4:50 pm 
Neconectat
User

Eu mi-as aduce wn-erele din fagaras, dar nu am cu ce sa le car nici din fagaras aici si nici de aici pana pe deal...
Faceam un "winner 15 s party" :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 6:24 pm 
Kenwood scrie:
cum nu isi pune si adi boxele pe terracore(defapt ii terrorcore)

le pun oricand. le punem in paralel ? 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 8:12 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

adircf scrie:
Kenwood scrie:
cum nu isi pune si adi boxele pe terracore(defapt ii terrorcore)

le pun oricand. le punem in paralel ? 8)

nu te lasi de sportul asta? ultima data cand ai facut asa... s-a lasat cu fum din SD-uri :))

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 02, 2008 8:26 pm 
la mine un dif nou e 3,8 mil parca :lol: :lol: , ma doare-n 14.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2