Bun, acuma sa postez si eu impresii.
Subul: sunetul a fost ok. Cu toate astea, fata de bassreflexurile pe care le-am ascultat pana acuma in aer liber ( nu prea multe, dar erau boxe serioase, procesate corespunzator ) le lipseste un pic throw-ul. Cel mai bine a sunat, dupa gusturile mele, atunci cand l-au pus baietii cu filtru highpass si lowpass impreuna cu satelitii cu rcf+driver ( nu zic numele firmei, este o firma realtiv buna, banii la cat a costat meritau, dar este secret ). Era ceva mai pe gustul meu, adica subbas mai tarem kick mai putin prountat. Totusi, atunci s-a simtiti ca rcf-urile pe 12" nu prea au kick. Cred ca adaca aveam un procesor cu egalizator parametric si limitator treaba statea cu totul altfel.
Sateltii cu RCF+driver: la fel ok; doar driverul care dupa mine suna harsh si parca mizerbail pe inalte. Cand le-am lasat numai pe ele, au sunat bine. Ca si puntce in minus nu mi-a placut ca nu prea aveau spl sub 100 Hz, chiar daca erau serie LF. Oricum, un pic procesate, sau cel putin cu un filtru mai bine proiectat ar fi sunat mai bine.
Fullrangeurile cu WN+PAD52:Comparativ cu RCF 12"+driver au sunat ceva mai tare, dar char nu foarte mult. Kick mai pronuntat.
In general mie mi s-a parut ok; dar 2 lucruri s-au facut simitite.
Subul dupa parerea mea nu a facut fata la oricare dintre cele 2 perechi de sateliti. Mie mi s-a parut in "inferioritate".
Adevarul este ca rcf-ul are nevoie de 1 kW ca sa se simta in largul sau, putere care nu cred ca a primit-o din cauza cablurilor audiofile de la priza la amplificatoare.
Ca si o concluzie: sa facem cat mi multe dinastea, dar un pic mai incolo cand se face mai cald afara.