The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iul 10, 2025 7:46 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 78 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: lolo
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 12:29 pm 
baietzi cred ca va luat de cap ametzeala si febra sculelor
adi eu cred ca esti umpik cam prea plin de sine si te rog sa itzi revizuiesti comentariile la adresa mea
cat despre cine stie mai mult nu cred ca trebe sa te intreb catzi bani castigi la o sonorizare si cat castig eu
daca esti bun faci asta pana ti se acreste fara sa te plictisesti
aaa si se scot bani din treaba asta da trebuie sa vrei
nu uita ca tu nici nu aveai scule profi cand eu eram satule de ele
nu fa comentarii fara sa stii despre ce este vorba
..si sincer stitzi ce imi pare rau mie ca atzi dat voi fara sa va ganditzi la magurile alea 1880...
mare pacat adi si tu caline ..trebuia sa le incercatzi pe un alt amplificator inainte de a hotar sa le vindetzi
da oricum mai sunt de cumparat difuri
numai bine doresc la toata lumea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 12:45 pm 
Neconectat
User

aa
acolo e awa line pt informatia ta vb mai diseara bafta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 12:49 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

:lol: :lol: :lol: acu zici ca-ti pare rau ca le-am dat?

cand erau in BR va uitati la ele ca la un ***. se gasesc alte difuzoare, nu fac pretentii la mag neaparat :wink:

Sus

Subiectul mesajului: Re: lolo
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 12:58 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

evilsoundexpert scrie:
cat despre cine stie mai mult nu cred ca trebe sa te intreb catzi bani castigi la o sonorizare si cat castig eu
daca esti bun faci asta pana ti se acreste fara sa te plictisesti
aaa si se scot bani din treaba asta da trebuie sa vrei

eu consider ca-mi fac treaba foarte bine pe unde merg si banii sunt pe masura. cu toate astea, incepe sa-mi fie scarba de meseria asta. prestarea de servicii e intotdeauna subiectiva si asta nu-mi place. din cauza asta nu am chef sa bag sume enorme de bani in scule, pt ca nu stiu daca peste 2 luni vand tot si ma reprofilez (plecat cu programul american experience in USA, si asta e doar 1 exemplu)

sper ca mai sus se intelege ca la mine sonorizarile sunt pe locul 3-4 in ordine prioritatilor. doar o sursa de a scoate ceva bani. eu nu voi face niciodata imprumut ca sa-mi iau scule sau nush ce minuni, mai mult...sa fac cariera in domeniu.

daca voi (alexu si evil) vedeti activitatea ca o sursa groasa de bani, traiti din asta, foarte bine, dar sa nu aveti pretentia de la mine/adi sa ne comportam la fel ca voi pentru ca noi avem alte prioritati/scopuri.

deci orice comparatie de scule profi sau neprofi, ca am vazut sau nu am vazut nu-si are rostul.

Sus

Subiectul mesajului: khj
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 1:14 pm 
bine zis caline la comparatzia cu sculele profi sau neprofi
dar ideea era alta
oricum noi nu bagam bani din buzunarele noastre ci din ceea ce iese din sonorizari asta ca sa fie dupa parerea mea investitzia resimtzita la minim
a doua e ca o sa fie un sistem personalizat evilsoundexpert ce cred ca o sa multzumeasca multe persoane ce o sa aiba ocazia sa-l vada si sa-l asculte
cat despre awa line ca am vazut in topic
nu au sunetist la scena
au un mixer mackie tt 24 full digital
si sunt in cautare de sunetist asa va bagatziva;) :twisted:

Sus

Subiectul mesajului: Re: khj
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 1:26 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

evilsoundexpert scrie:
si sunt in cautare de sunetist asa va bagatziva;) :twisted:

hop si eu :lol: :lol: :lol: daca ma lasa 1 luna sa ma descalt si sa vad cu ce se mananca, si sa ma documentez ce si cum, ma bag :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 2:05 pm 
Neconectat
User

adi zicea ca nu iese bani din asta
imi pare rau sal informez ca iese numai profit si inca bun dara daca ai sa bagi banii in scule de 2 lei tot 2 lei ai sa ei poate chiar mai putin am prieten chiar cei mai buni din iasi la sonorizari mobile si tin sa te anunt ca ei castiga f bine si sunt chemati des ca au scule bune(vz filmele)
au investit la greu ca sa iasa in fata sa castige si iese chiar mai bine in disco tinand cont ca profitul pe seara e minim 300 euro asta la o strigare daca merge cu ce ein primul filmulet ala mai simplu inca 500 euro si au cantari la greu
deci imi pare rau pt cei care nu avanseaza si nu vor sa faca ceva cu adevart din asta pacat cel mai tare ma enerveaza astia cu scule de 2 lei chiar 1 leu si fac buleli la petreceri si strica piata
k
nu vreau sa ma cert cu nimeni parerea mea atat si pt informatia voastra se poate castiga bine dintr o pasiune dar tre sa stii unde si cum so aplici gata...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 2:07 pm 
Neconectat
User

corectez mai bine ca in disco si filmuletul 2 e cam 750 euro sau 800
veste proasta nui asa?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 2:10 pm 
Neconectat
User

ori facem o treaba calumea ori ne lasam ca daca mergem asa aiurea nu o sa iasa niciodata

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 2:13 pm 
Neconectat
User

de exemplu investesti 30.000 euro in scule adevarate acoperi in 3 ani max din profit si dupa aia esti jupan

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 2:16 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

ce nu intelegi tu e ca noi nu vrem ponturile mari, noi nu vrem nunti, nu vrem nush ce lansari de OZN-uri la care sa mergem cu n lumini si n Watti in sunet.

pentru un majorat de 30-40 oameni si alte petreceri asemenea prost sa fii sa ai scule de mii de E.

repet cu caps, desi risc sa vina ceferistu cu arsenalul de poze dar NOI NU VREM SA FACEM CE FAC PRIETENII TAI/CE VREI TU SA FACI, NE AJUNGE 2.5 - 3 MIL DE EVENIMENT. sper ca ai inteles.

iar in ce priveste sculele de 1 leu sau 2 lei, te rog sa iti iei tu sculele care le crezi de mai mult si lasa-ne pe noi sa ne alegem sculele pentru ca noi nu suntem prosti si nici dezimformati.

LE: stii ce-mi doresc eu? sa ajungi acolo unde vrei sa ajungi si cand o sa ai un eveniment mare si scump intr-o seara si vine sa te contacteze cineva pt un majorat sa faci un gest si sa ni-l dai asa ca intre prieteni. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 2:41 pm 
Neconectat
User

calin ceea ce nu intelegi tu este ca nu ma multumesc cu majorate acolo nu se castiga se castiga din nunti si evenimente mari
apropo colegu evil sa iti zic ceva am prins treaba aia cu bucurestiu :D
si unii se excita si devin nervosi degeaba
am inteles calin ce mizati voi nu am treaba
si nu am inceput topicul sa ma cert
ca idee unde sper eu si unde se invart bani mai multi asta e o sa va dau majoratele

Sus

Subiectul mesajului: Re: ceva pt toti care se lauda cu sonorizari
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 2:44 pm 
nexus3 scrie:
Parakiosu2 scrie:
Miroase a caca .te-ai cacat pe tine sau de unde vine mirosul?

atentie la limbaj!

Va rog sa ma scuze-ti de limbaj dar in acelasi timp domnu Mircea va rog sa mai cititi si pe site-ul ministerului invatamantului ce modificari so adus limbi romane si o sa constatati ca ,virgula,cuvantul cacat ,cacacios ,caca este permis si este si in noul dex.

Nu este nici un misto la mijloc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 2:54 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

am citit cu atentie posturile voastre ... si fiecare are partea lui de dreptate...
-alexu_0687w: daca din sunet traiesti, atunci merita sa faci investitii pentru a face impresie buna pe piata

-bradacalin: daca sonorizarile sunt doar pentru "extra money"(cum spun englezii) nu merita sa cumperi scule scumpe decat doar daca te pasioneaza, pentru ca in final vei observa ca se schimba scopul... nu mai este sa faci un ban in plus, ci muncesti pt upgrade-uri

-evilsoundexpert: pana la urma conteaza ca beneficiarul sa fie multumit, indiferent cu ce sistem te duci. Eu is de parere ca daca vrei sa faci o treaba buna, constiinta iti spune ce este bine.

Cu toate acestea... fiecare are dreptate in felul lui, nu mai are rost sa ne certam, ca si eu m-am saturat si plictisit sa deschid un topic si sa mai invat cate ceva ca omu si sa vad cum se cearta.

Propun de acum sa se ia masuri drastice pentru cei ce provoaca scandal, suntem toti oameni, avem dreptul la o opinie, dar opinia trebuie exprimata CIVILIZAT iar feedback-ul sa fie in limita bunului simt.

-Again alexu_0687w: Daca luminile sunt ale tale, atunci felicitari pentru efort, nu sunt cele mai bune si performante (asta trebuie sa recunosti) dar in schimb ce ai tu acolo face o atmosfera placuta. Personal as mai adauga la arsenal si macar un laser, arata foarte foarte frumos.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 3:10 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

stefanev scrie:
Propun de acum sa se ia masuri drastice pentru cei ce provoaca scandal, suntem toti oameni, avem dreptul la o opinie, dar opinia trebuie exprimata CIVILIZAT iar feedback-ul sa fie in limita bunului simt.

da domnu` s-a notat.
asa voi proceda.topicurile de scandal vor fi mutate la gunoi daca se depasesc 4-5 posturi de "sfada" grosolana.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 78 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2