The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 12, 2025 11:45 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 2:31 pm 
Neconectat
User

nu e cumva de asta ?
http://www.thomann.de/de/stairville_sqanner_i.htm

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 2:45 pm 
Neconectat
User

Ai zis ca merge toata noaptea dar de cat is becurile de 150w sau 300w ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 2:48 pm 
Neconectat
User

2 de 300W si 120V, nu?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 3:00 pm 
Neconectat
User

am si eu o ciuperca din aia dar nu am tinuto mai mult de 15 min fara sa o las sa se raceasca . a mea are 2x300w

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 3:04 pm 
Neconectat
User

pe mien aia ma enerveaza... ca nu o poti tine.. ca se incalzeste prea tare. tot o scoti.. din priza.. iar o bagi.. de aia as opta pt un laser.. ca ala mere non stop fara probleme. La lumini asta ma dispera, se prea incalzesc si trebuie scoase din priza.....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 3:34 pm 
deci luminile alea se incalzesc ca draq, dar le poti lasa toata noaptea. eu unul dupa ce bag in priza ciperca, acolo lucra pana dimineata.

kenwood cand ti-am zis sa-ti iei laser tu ziceai ca nu, ca se ard ca bla bla bla, atuncia in oscar. acuma iar ai avut o revelatie ? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 3:38 pm 
Neconectat
User

nici nu tin miten cand mi-ai zis sa imi iau laser. Tu tot timpu... " AI ZIS" . io ti-am zis... io ti-am zis... ai zis o p**A !!!!!!!!!
Nu e nici o revelatie, ce revelatia pizzzzzzzzz..... sa fie ? pur si simplu verau o lumina, care corhaz e problema ? eu nu te inteleg........

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 4:00 pm 
Neconectat
User

da sebyy - cu o seara inainte am fost eu si cu Calin la maju` Simonei

vreau sa fiu modest ... dar nu cred ca vrei sa vezi pozele
la ora 5 jumate fetele dansau pe canapele pe BUG Mafia - Hoteluri, 50 - Candy shop & altele de genu` asta - intr-un fum de nu vedeai pe unde calci + stroabele reglate la viteza aia la care simti ca esti high

noi nu am stat cu luminile aprinse .... ciuperca de pe schela si facut treaba, ajutata din cand in cand de stroabe
pacat ca e cam joasa sala aia - si nu am putut ridica schela mai sus ... efectul ar fi fost si mai tare

noi am fost doar cu full-range-urile cu hp-15W amplificate de un Fidek si le-am rupt capu` in separeu
nu a fost nevoie de basi

acu fie vorba intre noi .... cere si tu mai multi bani - macar sa merite transportul la monstrii de boxe pe care le cari dupa tine :roll:

PS: ca un sfat .... fa o ordine prin cablurile alea dupa ce cablezi tot .... ai cel putin 2 motive:
1. da mai bine la public
2. scad sansele sa se impiedice cineva in ele

Sebyy scrie:
dupa 5:30 petrecere incheiata .Lumea nu pleaca

a fost un frig duminica ... stiu ca am fost la Biserica si m-a gasit dracu pe drum :?

LE: nu vreau sa fiu rautacios ... si sa fiu inteles gresit
probabil la tine se odihneau petrecaretii .... dupa 2 nopti consecutive - le-or fi ajuns si lor :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 4:31 pm 
Neconectat
User

Pune nea' adi si tu cateva poze :wink: cu fetitzele 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 5:57 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
da sebyy - cu o seara inainte am fost eu si cu Calin la maju` Simonei

vreau sa fiu modest ... dar nu cred ca vrei sa vezi pozele
la ora 5 jumate fetele dansau pe canapele pe BUG Mafia - Hoteluri, 50 - Candy shop & altele de genu` asta - intr-un fum de nu vedeai pe unde calci + stroabele reglate la viteza aia la care simti ca esti high

noi nu am stat cu luminile aprinse .... ciuperca de pe schela si facut treaba, ajutata din cand in cand de stroabe
pacat ca e cam joasa sala aia - si nu am putut ridica schela mai sus ... efectul ar fi fost si mai tare

noi am fost doar cu full-range-urile cu hp-15W amplificate de un Fidek si le-am rupt capu` in separeu
nu a fost nevoie de basi

acu fie vorba intre noi .... cere si tu mai multi bani - macar sa merite transportul la monstrii de boxe pe care le cari dupa tine :roll:

PS: ca un sfat .... fa o ordine prin cablurile alea dupa ce cablezi tot .... ai cel putin 2 motive:
1. da mai bine la public
2. scad sansele sa se impiedice cineva in ele

Sebyy scrie:
dupa 5:30 petrecere incheiata .Lumea nu pleaca

a fost un frig duminica ... stiu ca am fost la Biserica si m-a gasit dracu pe drum :?

LE: nu vreau sa fiu rautacios ... si sa fiu inteles gresit
probabil la tine se odihneau petrecaretii .... dupa 2 nopti consecutive - le-or fi ajuns si lor :roll:

sal adi da stiu pretul nu a fost dat ade mine mau intrebat daca accept asta a fost chesti si mai ales ca oamenii stiu cu ce vin si decat sa stau acasa am zis sa merg sa ma distrez puti 8) 8)
in rest si la mineau dansat pana la 5 dimineata dar chestia ca a dat ala a cui era majoratul stingerea doar eu mai stateam si ms pt sfat :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 5:59 pm 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
2 de 300W si 120V, nu?
este cu 2 becurii de 120v/300w si merge toata noapte si nu are nimica daca se incalzeste si oricum potii afea si laser dar un effect de lumini este bine venit tot deauna

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 6:27 pm 
atunci in oscar ioane, cand a venit si noobsound cu un coleg, si am fost eu cu inca 2 colegi de camera. Admiram laserul si sunetul de rahat cu + 10 db pe inalt. Si iti ziceam sa-ti iei un laser in loc de ciuperca si toate prostiile. ai zis ca nu, ca-i sensibil ca se arde repede si eu ti-am zis ca-s abureli cine ti-o zis asta.

serios, ai ceva probleme cu memoria, nu-i prima oara :? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 6:59 pm 
Neconectat
User

Sebyy nu ai patit sa iti sara sigurantele la New House ???
.. noi am ramas de vre-o 4-5 ori pe intuneric :roll:

asa patim cam peste tot pe unde mergem
chiar daca alimentam din prize separate diferitii consumatori .... pe la o bucata de noapte ne trezim pe intuneric :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 7:04 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
Sebyy nu ai patit sa iti sara sigurantele la New House ???
.. noi am ramas de vre-o 4-5 ori pe intuneric :roll:

asa patim cam peste tot pe unde mergem
chiar daca alimentam din prize separate diferitii consumatori .... pe la o bucata de noapte ne trezim pe intuneric :?

sambata nu dar la primul majorat sareau dupa 1 noaptea din 10 in 10 min la 15kw/h pt ca are siguranta de pe general de 16 A in loc de 30

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 21, 2008 7:05 pm 
Neconectat
User

dar nu e mai bine sa punem becuri de 150w 2 becuri ? atunci o sa mearga fara probleme toata noaptea

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2