The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 07, 2025 5:23 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: c18 reconditionat si forjat
MesajScris: Vin Apr 18, 2008 3:42 pm 
Neconectat
User

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

imi cer in primul rand scuze lui Ion pentru ca indraznesc sa apar in acest post cu pozele astea de o calitate deplorabila facute cu telefonul.
difuzorul a functionat intr-o discoteca aproximativ un an jumate in fiecare weekend. se pare ca a fost stropit si chiat intepat cu cutitu desii avea ceva grilaj in fatza
dupa ce l-am lipit l-am forjat umpik desigur ca altfel nu ma simteam bine

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 18, 2008 3:48 pm 
hmmm 8)

cutii identice cu difuzoare diferite puse stereo pe un amplif si procesate. pareri intre cele 2?

de ce nu i-ai zis la ion sa se suie pe camin sa traga un zoom pana la tine la garaj, doar juma de ora distanta cu autobuzul de la noi pana la tine. Poate reusea si cu un macro :P .Pare rau ca am avut labe azi ca vineam si eu.

care-i shmenul cu moving-ul ala ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 18, 2008 3:53 pm 
Neconectat
User

:D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 18, 2008 3:54 pm 
Neconectat
User

apoi la ce aparat are ion acuma ..are megapixeli aparatu ala mai multi decat cate clase am io
nu-i smecher cu moving head ii smecher cu multe moving headuri :)) l-a adus sa ild esfacem sa scoatem o lamela deaia de metal sa o duca sa o personalizeze.
comparatie? poi testul s-a facut intre 30 si 80 hz si apoi 20 si 100 hz cu pante intre 6 si 18 decibeli
nici un sub nu da semn de oboseala la 1 kW de sunat suna umpik mai diferit parca rcf coboara mai jos si suna mai rotund. pe kick sunt aproximativ asemanatoare. ce am observat e faptul ca la aceeasi putere ma refer 100-200w c18 are o cursa mult mai mare desii suna la fel. nu stiu daca nu cumva e foarte uzat si nu mai tine controlul excursiei prea bine :cry:

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 18, 2008 4:05 pm 
Neconectat
User

noobzaurus, nu te uita dupa megapixeli :D
nu e un factor de decizie atunci cand cumperi un aparat.
is alte chestii la mijloc:D Am aparat de care am.. da sa vezi ce iau acuma !!! lux putin zis :D o sa dau pe el cat pe un RCF art325A.
oricum, nu despre asta este vb aici, so....
noobzaurus, felicitari pt test.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2