Rasfoind lista si parametrii difuzoarelor de pe
www.poweraudio.ro am gasit un difuzor f interesant si tentant ca pret dar mai ales ca performante pt urmatoarele mele boxe cu dif-uri pro.
Din titlu va puteti da seama ca e vorba de Selenium WPU1208.
Ce parere avetzi despre el , ce rezultate ati obtinut cei care il avetzi deja pus la treaba ?
Cand am simulat o incinta br cu acest dif am ramas blocat ce rapuns in frecvenat poate avea intr-o incinta mica.
Chiar daca e doar de 12 '' din simulari se pare ca nici un dif din oferta de P-Audio de 12 sau 15'' nu poate face ce face acest mic monstru , cu privire la bass , putere suportata , spl destul de mare ,incinta mica , si culmea si un pretz ''ametzitor'' de mic (daca se poate spune asa).
Pe mine m-ar interesa doar in incinte full-range.
Ce parere avetzi : o fi mai bun acest dif pt folosirea in incinte FL de max 100 l cu cel putin 50hz/-3bd (in simulare are 45hz/-3db

) decat hp-15w , c15-300b , c15-400b si chiar noua serie de difuri pe neodymium care vor fi aduse in urmatorul import ???
Pt mine teoreticdif-ul asta se apropie de perfectiune . Are bass mult in boxa mica , are si putere mare si spl suficient, ssssssssssiiiiiiiiiiii un pretz imbatabil.
Si acuma din ce am inteles eu (corectati-ma daca nu e asa) produsele Selenium sunt un pic mai ''profesionale'' sau ma rog mai performante decat p-audio .