The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 02, 2025 7:36 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Fullrange de putere
MesajScris: Joi Aug 27, 2009 10:50 pm 
Neconectat
User

salutare tutror!!!....sunt nou pe forum, cu toate ca citesc mai toate postarile voastre insa acesta este primul topic creat de mine.
De ceva vreme am inceput sa merg la petreceri , in calitate de dj si nu de mult boxele pe care le-am avut "si-au dat duhul":D...nu stiu daca sa plang sau sa ma bucur...cred ca mai mult m-as bucura pt ca oricum nu eram foarte multumit de ele dar mi-am facut treaba.
Am tot studiat piata ...si interna si externa...si am constatat ca nu prea am variante dintre care sa aleg...majoritatea boxelor avand preturi foarte ridicate(exceptand boxele mai ieftine dar care au o calitate mai slaba a sunetului dar si a fiabilitatii).
Asadar m-am hotarat(mai mult din pasiune) sa imi construiesc eu 2 incinte fullrange (15 tzoli) de putere.. cu care as putea face fata linistit la petreceri de 200 de persoane(dar nu trebuie neaparat sa fie asta o limita).
Referitor la difuzoarele care vor echipa cele 2 fullrange-uri am ales mai multe variante pe care o sa vi le prezint si voua:
1) EV DL15BFH (185 euro)- http://www.electrovoice.com/products/303.html
2) PRECISION DEVICES PD1550 (185 euro)- http://www.precision-devices.com/showdetails.asp?id=14
3) PRECISION DEVICES PD.158 (175 euro) - http://www.precision-devices.com/showdetails.asp?id=48
4) PAUDIO C15ELF ( 850 RON) - http://www.poweraudio.ro/?p=productsMore& ... 5elf-nou-!!

Asta pentru difuzoarele de frecvente joase iar pentru inalte m-am gandit la BM- D570II sau la WN-D72.
Nu stiu care ar fi ce-a mai buna alegere asa ca va cer voua ajutorul dar mai al lui nexus si dna , daca se poate.
As mai avea nevoie de un proiect pt cele 2 fullrange-uri...pe mine ma incanta foarte mult fullrange-urile club f1520 atat la aspect cat si la performante...(nexus daca ai putea sa imi trimiti proiectul boxelor ti-as fi recunoscator)....oricum astept si alte proiecte de la voi.
Cam atat am avut eu sa va spun...:D
Daca aveti si alte variante mai bune sau alte sugestii m-as bucura sa imi spuneti si mie.
Va multumesc anticipat tutror si mult respect lui nexus si dna pt ceea ce fac.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 27, 2009 10:54 pm 
Neconectat
User

Vezi ca sunt la vanzare niste C15 600n. Cu alea 2 si niste bmd 750 II sau wnd72 ar iesi ceva foarte frumos!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 27, 2009 11:02 pm 
Neconectat
User

nu sunt de vanzare alea :lol:
Alea le vreau eu ba Jordy... :|
C15-ELF + Wnd72 ar fi ideal pentru tine. Ai ceva statie sa le ataci ?

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 27, 2009 11:05 pm 
Neconectat
User

salutare , eu ti-as recomanda 2 difuzoare gen e15-350n + wn-72 ar iesi super . Iti recomand asta pt confort la carat , e altceva cand ai un satelit de 15-20 kg si unu de 40-50kg .Iti mai recomand pt ca orcum nu vei putea face fata la atatea pers pe gen house cu sateliti pe bass si ai nevoie de un subwofer.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 27, 2009 11:09 pm 
Neconectat
User

hm.. Dintre toate variantele,e eu as alege Neo. E15-250n mi se pare prea slabut pt ce face el. Ar fi super o combinatie C15-600N si Wnd72. Dar de asemenea ar merge si C15-ELF sau FL15LF + un driver de 2". numa sa aiba poutere sa le paleasca.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 27, 2009 11:12 pm 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
nu sunt de vanzare alea :lol:
Alea le vreau eu ba Jordy... :|
C15-ELF + Wnd72 ar fi ideal pentru tine. Ai ceva statie sa le ataci ?

Pai credeam ca nu mai esti in tratative, my bad :P

Revenind, eu nu stiu cum sa ii recomande cineva e15, din simplul fapt ca e usor. Omul a luat in considerare ev si pd si ii bagi e15 pe gat, sa fim seriosi...

In afara de c15 600n, as merge pe fl15...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 27, 2009 11:18 pm 
Neconectat
User

poti sa incerci si SN15LF http://www.poweraudio.ro/?p=productsMore& ... -15lf-nou-!
Tu vrei sa folosesti si Basi alaturi ? iti permiti sa folosesti si subwoofere sau deja e prea mult ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 27, 2009 11:23 pm 
Neconectat
User

Daca se folosesc subwoofere niste wn15, sn12, p10 ar fi mai indicate :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 27, 2009 11:36 pm 
Neconectat
User

ce rapizi sunteti fratilor:D...ma bucur
asadar ...revenind la subiect....in trecut am vrut sa fac niste sateliti cu e15-350n ...intradevar un difuzor bun in raport calitate pret...foarte ushor...dar nu cred ca ar face fata in regimul in care vreau eu sa folosesc fullrange-urile.

cat despre sn15lf...merge luat in calcul avand in vedere ca este cu magnet pe neodymium si mi-ar usura transportul...pt ca sunt sigur ca le voi cara mai tot timpul.

legat de basi...ei exista...nu sunt ai mei...sunt ai unui prieten care vine cu mine la petreceri....nusunt cine stie ce(cam vechi) dar merg destul de ok. in viitor vor fi schimbati si ei.
Fara basi nici nu aveam ce face...pt k la muzica pe care o pun eu e nevoie de subbas.

Statie care sa incinga bine fullrange-urile inca nu am ... urmeaza sa o achizitionez si pe ea.:D
Cam multe pe capul meu....sper sa le rezolv cumva...si repede.
Mersi pt feedback tuturor si mai astept pareri si proiecte;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 27, 2009 11:41 pm 
Neconectat
User

Pai ideal ar fi sa zici ce buget ai si ce trebuie sa iti iei de banii aia (fr-uri, basi, statie) si ce fel de sonorizari faci.
P.S: Daca aveti basi, si pe viitor vreti sa le faceti upgrade, de ce nu faceti niste sateliti fortosi in locul fr-urilor? Niste wn15 ar fi ideal daca vrei pe 15, sau un p10 daca vrei ceva mic si fortos...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 27, 2009 11:47 pm 
Neconectat
User

bugetul ar fi undeva la 3000 de lei pt fullrange-uri....aproximativ....cat despre statie nu stiu inca...oricum e separat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 27, 2009 11:54 pm 
Neconectat
User

jORDy nu am bagat nimic pe gat . daca omu le foloseste mai tot timpu recomand un dif pe neo nu ti se pare normal ?
wn 15 + wd-72 ar fi o solutie fff buna si cred ca te incadrezi in bani daca le faci tu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 28, 2009 12:25 am 
Neconectat
User

de facut le voi face eu ... mi-am mai facut o pereche in trecut...deci m-as descurca si acum.

Sus

Subiectul mesajului: re
MesajScris: Vin Aug 28, 2009 8:32 am 
Neconectat
User

buna alegerea lui jordy zic eu cu WN-15 si wd-72 , daca tot are omu subbas parerea mea ca 2 wn 15 l-ar satisface foarte bine. O sa satisfaca pe toata lumea chiar daca o sa fie 200 de persoane :) asta va spun din experienta proprie :))

1 x POWERMIXER YAMAHA EMX5000-12
1 x QSC
1 x CROSSOVER PHONIC 3000
Microfoane :
1 x Shure PGX4/PGX2 BETA 58
Lumini:
2 x DualGem
1 x Stairville DJ Lase GR-140 RGY MKII DMX
1 x Stairville DJ Lase 150 RGY MKII DMX
Imagine

Ofer sonorizari de mica,medie amploare relatii la tel: 0743521299

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 28, 2009 8:41 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

din moment ce ai basi disponibili, WN15 + PRENEO 750N+ PH642

nu cred ca exista o solutie tehnica mai buna pentru aplicatia ta

vei avea SPL suficient si te vei incadra si in buget.

proiect iti fac eu cum doresti, impreuna cu comanda.

P.S. WN15-ul asta OEM pe care il avem noi acum are am 400W RMS , nu 300 cat avea cel vechi (alti adezivi)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2