The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 3:19 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Recomandare incinta.
MesajScris: Lun Sep 01, 2008 7:04 pm 
Neconectat
User

Am 2 difuzoare HP-15w+ pad 52 si vreau sa fac 2 fullrange-uri din ele , pentru regim de majorat (max 60 persoane).Amplificatorul scoate 2*200w rms in 8 ohm. As vrea sa fie cu 4 porturi de 69mm amplasate 2 sus si 2 jos.Ce lungime ar trebui sa aiba porturile?.ms :)

P.S. Am rasfoit forumul dar totusi ca sa nu fac vre-o greaseala va cer voua parerea.Scuze de deranj, :)

Sus

Subiectul mesajului: Re: Recomandare incinta.
MesajScris: Lun Sep 22, 2008 3:50 pm 
Neconectat
User

Cristi_78 scrie:
Am 2 difuzoare HP-15w+ pad 52 si vreau sa fac 2 fullrange-uri din ele , pentru regim de majorat (max 60 persoane).Amplificatorul scoate 2*200w rms in 8 ohm. As vrea sa fie cu 4 porturi de 69mm amplasate 2 sus si 2 jos.Ce lungime ar trebui sa aiba porturile?.ms :)

P.S. Am rasfoit forumul dar totusi ca sa nu fac vre-o greaseala va cer voua parerea.Scuze de deranj, :)

are merge in proiectul asta HP-15w-ul ?
ce lungime ar trebui sa aiba porturi?
Multumesc anticipat

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 29, 2008 12:42 pm 
Neconectat
User

deci 80 litri sunt arhisuficienti` , 2 porturi indeajuns la diametru de 7.5 cm si o lungime de 20 30 cm.mai trebuie filtre si gata toata treaba.spor la lucru.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 29, 2008 6:38 pm 
Neconectat
User

,,2 porturi indeajuns la diametru de 7.5 cm si o lungime de 20 30 cm''
Brook tu dai asa cu nimeritu la acordajul incintei, ce conteaza ca ii acordata la 100hz sau la 20hz.
Recomand proiectul de aici http://www.diy.poweraudio.ro/albums/use ... ojects.pdf cu filtrul cu protectie pe becuri , gasesti sigur pe la filtre pasive.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 29, 2008 8:27 pm 
Neconectat
User

dimisor scrie:
,,2 porturi indeajuns la diametru de 7.5 cm si o lungime de 20 30 cm''
Brook tu dai asa cu nimeritu la acordajul incintei, ce conteaza ca ii acordata la 100hz sau la 20hz.
Recomand proiectul de aici http://www.diy.poweraudio.ro/albums/use ... ojects.pdf cu filtrul cu protectie pe becuri , gasesti sigur pe la filtre pasive.

as vrea sa il fac penultimul dintre proiecte cel pentru wn15S cu 4 porturi.Ar merge pentru HP?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 29, 2008 8:41 pm 
Neconectat
User

te-ai dilit?
De ce vrei sa faci fix comoda aia?
Vezi da e un proiect trapezoidal de volum mai mic, tot pt hp sau altele de 15"

Sus

Subiectul mesajului: Re: Recomandare incinta.
MesajScris: Dum Oct 19, 2008 5:26 pm 
Neconectat
User

Cristi_78 scrie:

incerc sa iti trimit pm dar contul tau nu accepta.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2