The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 02, 2025 7:36 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: incinta cu 2 xhp15w si pad 52s !!!
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 10:09 pm 
Neconectat
User

am construit de curand 2 incinte la recomandarea unui cunoscator diy in domeniu,la care am de gand sa folosesc 2 difuzoare hp 15w si pentru partea de inalte si medii driveru pa d52s impreuna cu hornul 3713.Acest tip de incinta,care a iesit destul de masiv(inaltime 105cm,latime 50cm,adancime 40cm si 2 porturi de 10cm,plasate intre basi),sper sa imi satisfaca toate necesitatile de putere sonora pentru unele petreceri ocazionale pe care le organizez(100 persoane max.).
As vrea sa va spun ca as dorii sa folosesc aceste incinte impreuna cu un amplificator de genu tapco by mackie j1400,sau un phonic max 1500.Pe langa acestea cred ca voi mai utiliza si un mixer phonic am 220.
Doresc sa cer parerea voastra despre acest proiect,daca combinatia de hp-uri cu d 52s,este una buna,daca amplificatoarele pe care le-am pomenit isi merita pretul pe care le au,si daca acel mixer este unul bunicel,in conditia in care muzica va rula de pe calculator.
Astept parerile voastre !!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 10:22 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

combinatia este OK

mai trebuie sa faci si filtrele si totul e OK :wink:

mixerul este OK pt utilizari ocazionale semiprofesionale

toate difuzoarele sunt in stoc si pot fi livrate

ca amplificator mai de calitate decat ceea ce ai enumerat acolo ar fi un ECLER XPA5000

recomand ECLER-ul in cazul in care la petrecerile respective vrei sa pleci si tu de langa scule sa petreci cu prietenii, dar sa nu trebuiasca sa stai cu grija sa nu intre ampul in clip sau sa umble careva la el.

are limiter inclus si o protectie f interesanta care reguleaza volumul independent de nivelul mixerului , astfel impiedicand intrarea amplificatorului in clip in orice conditii de exploatare si la orice nivel de intrare

si nu in ultimul rand sistemul de blocare a accesului neautorizat la potentiometrele de volum de pe fata :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2