Pentru a nu deschide un nou subiect care se leaga oarecum de aceasta tema, as dori si eu niste info.
As dori sa realizez doua incinte pentru `adunari cetateneasti`

, aproximativ ~200 persoane. Mi s-a parut interesant
WN-15S si daca voi sunteti de aceias parere as merge in aceasta directie. Precizez ca nu am mai realizat incinte de aceea cateva nemalmuriri/intrebari imi vin inevitabil in minte. Ce difuzoare sa folosesc pentru ?medii?, inalte, ce tip de filtre?! Sa fac incinte fullrange, sau sateliti + wofer?! Ideea e si sa fie usor de transportat, dar si ca randament.
Intrebare strict pentru
poweraudio, daca achizitionez de la Dumneavoastra difuzoarele, primesc si un design pt. incinte inclus in pret?! Mai exact un custom design, in ideea ca acele incinte vor trebui sa aiba o anumite dimensiune pentru a le putea `inghesui` in masina, eu voi da dimensiunile volumetrice disponibile si in functie de asta sa se faca ajustarile de rigoare in proiectul incintei. Evident si proiect pt. filtrele afernete , si alte informatii care considerati Dumneavoastra ca imi vor fi necesare, si nu in ultimul rand disponibilitatea produselor pe stoc.
Multumesc