kr3atOr scrie:
Am auzit/folosit paudio, am auzit dynacord... DETIN paudio. Totusi nu se compara cu dynacord...
Voi tot nu intelegeti ca in momentul in care detii camera anecoica si tot felul de dispozitive de masurare poti sa faci cam ce vrei cu niste boxe ( atata timp cat si componentele sunt bune ) ?
Una e cand fac eu o boxa acasa si ma apuc sa fac niste filtre calculate pe net si alta e cand ai o gramada de bani pe care ii bagi in cercetare dezvoltare si testare.
O boxa ce suna bine nu e una facuta pe genunchi, nu faci o schema de filtru bagi niste difuzoare intr-o cutie si gata. In primul rand iti trebuiesc niste difuzoare bune si cand ai o firma care iti face difuzorul cum vrei, nu se pune problema, apoi sunt testari, masurari, modificari care fac sa sune cum suna.
Acum comparatia intre lw15 cu comp34 si d15 e total aiurea. In primul rand difuzoarele sunt cu totul in alta clasa, apoi 3 cai vs 2 cai nici nu se discuta .
De ascultat am ascultat d12 , dar nu mai tin minte daca pe 2 sau 3 cai. Sunt niste boxe care suna bine, au bas , au medii si au si inalte, adica sunt echilibrate . Daca merita banii ?? Pai nu prea , suna bine dar o mare parte din bani reprezinta firma, dar in momentul ala clar ca la evenimente poti cere peste concurenta din cauza imaginii pe care o ai cu acele scule. Din cauza asta lumea vine la DNA si Mircea si cere boxe care seamana cu Dynacord cu Electrovoice si altele. Conteaza foarte mult imaginea si asta este......