zici ca ai vazut si ascultat multe , dar ai avut , vazut asculat de ex MA-600 sau lw1503 de la . de care zici ca`s de rahat , ca max 2500 e mai bun ca ma-600 ..... si ce ai mei zis tu (nu acum in topicul asta)
in momentul in care cumperi de la . (inafara de paudio) esti lamer pe dea dreptul.Ce dracu nu intelegi ca ala e un magazin de chiciuri?400 de ron un scaner sau moving head?Sa fim seriosi omule
tu ai MA 600 si nu stiu eu?De cat timp ai inceput sa sonorizezi ? cu scule pro sau mai putin pro ?
Eu prin anii 1999-2000 faceam boxe din difuri ovale de radio-uri dinalea vechi pe lampi , puneam care 3-4 difuri pe incinta + cu amplif diy cu 2n3055 si mergeam la chefuri , pana sa trec la scule PRO (acu vreo 3 ani) faceam boxe din tot ce prindeam , la plezneala , nu calculam nimic si tot aveam ce sonoriza ,
Eu am renuntat la 2N3055 de prin 1990 ,cand,pun pariu , ca tu avei un an.Stai linistit ca si eu faceam boxe din toate cacaturile.Are asta pentru tine vreo importanta?sau lucrul asta face ampliful MA profesional? Probabil deaceea in ziua de azi stau bine mersii acasa , nu mai trebuie sa merg la sonorizari ca sa scot bani, am 90% din scule inchiriate , si foarte rar ma mai duc cand e vorba de ceva live sa fac sunetul , 10% din scule sunt alea pe care le tin acasa si ascult pe ele , dar daca e vorba de un chef intre prieteni , duc linistit la 50pers
Boxele care le am eu intra foarte greu intr-un camion de 7.5 tone.ce ai vazut tu pe forum e pentru stresat vecinii pe la curte la mine si de mers la sonorizari fara pretentii.iti mai pun o intrebare si inchei discutia cu tine ca poate dura 5 pagini degeaba ..........
Daca nu exista P.Audio cu ce iti faceai boxele ?
Am boxe cumparate foarte foarte multe.Paudio nu e prima firma la care m-am oprit.Am dynacord si rcf la greu.Daca vrei iti repet:am doua firme de sonorizare de mai bine de 3 ani dar nu ma cac pe mine cu boxele de la firme.ma laud cu ce am realizat eu din pasiune.
In schimb tu inafara de . nu stii nimic.O sa dai tu fizica peste cap si o imi spui mie ca difurile de rahat de la . sunt pro.
PS:vad ca aveti gura mare si tu si sandu aici pe forum dar pe forumul . aberati ca MA 600 e mai bun ca eclerul.am ras si cu curul (pardon de expresie) cand am vazut ce scoate-ti din voi.Eu imi pastrez ideile si pe forumul power audio si pe forumul lui . si pe a lui vasile.Voi in schimb pupati paudio aici si pe alte forumur in scuipati.
si hai ca gata ca prea am facut reclama la . aici