The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 7:09 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 57 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 4:02 pm 
Neconectat
User

pitbull nu stii tu ce discutii am avut cu calin pe mess asa ca nu afirma! :? Eu am facut topic-ul asta sa cer parere despre difuzoare si daca se merita boxele nicidecum sa ma criticati voi(atotstiutori) in domeniul de muzica ! :wink: nu cred ca voi ati stiut la inceput ce si cum sa faceti asa ca nu mai va dati ZMEI!!DOAR pareri !! :wink: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 4:06 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

pai n'am zis ca stiam tot, dar macar am tacut si am invatat pana sa imi pot exprima o parere.

Si ontopic: NU! Nu merita boxele, de 3 pagini iti tot zice lumea ca nu merita, dar vad ca nu vrei sa intelegi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 4:07 pm 
Neconectat
User

da' ce ati patit toti? a fost unu pe aici care si-a bagat 2 c15-600N intr-o incinta, toti ati fost "trebuia driver mai mare" el: "am lasat loc pe viitor" sau "mi-e mila de vecinii tai" nici unu nu retin sa fi zis ca e prost ca pune 2 difuzoare de 15" cum nimeni nu i-a zis lui mircea ca e prost ca pune 2 HP-15S intr-un club pe post de subwoofer si ca suna chiar foarte bine sau lui titro cand facea discoteci cu 2xE15-300N cu driver.

lasati-o mai moale ce naiba.. daca omu vrea 2 dif-uri de 15" nu vad care-i problema.. nu mai trebuie stative, le pune pe unde vrea.. cand a fost unu pe k o n cu 2 hp15w pana la urma tot l-ati scos si pe ala la capat.. oricat de dus era si el.

plus ca pentru subwoofer trebuie crossover si amplificare separata.. alti bani alta mancare de peste. peste 50-55Hz o sa mearga foarte bine 2xHp15S si trebuie doar un amplif sanatos in 4 ohmi. eu zic ca merita :roll:

normal ca ar merita poate in banii aia si alte boxe dar pentru gusturile lui sunt numai bune.. pana la urma e vorba si de marime aici din cate vad eu :lol: eu am o cutie cu difu in jos, sub pat, in colt cu haspe 15W si cand ma aude colegu de camera care totusi aude un pic mai bine ca restu ca vreau ceva pe 18 zice ca-s bolund. sunt oameni si oameni.. multi, prea multi nu vor face diferenta intre 2xhaspe si 2xsn.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 4:25 pm 
Neconectat
User

bravo Gizmo apreciez parerea ta!!baga id-ul meu sa mai vorbim pe mess bonyaski_no1!!te astept pe mess!!baietzi mai lasati pareri daca vreti! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 4:33 pm 
Neconectat
User

parerile mele le spun pe forum. pe mess nu am timp pt. ca sunt in sesiune.. sorry

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 4:43 pm 
Neconectat
User

am inteles !!BAFTA la examene!!lasa-mi si mie pe forum ce drivere si filtre sa folosesc!!apropo de amplificare . MA-600(4x1050;4ohmi) :D :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 5:15 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

pai intai hotarestete ce difuzoare vrei, si dupaia discutam de incinte, filtre & stuff.
4X1050 zici :D :D :D :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 7:06 pm 
Neconectat
User

pai raman la HP15-S ca am auzit ca sunt mai bune decat HP15-W!!acu sa-mi ziceti voi ce filtre si drivere sa folosesc!! :wink: 4x1050 zic ca asa scrie in specificatiile de fabrica

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 9:35 pm 
Neconectat
User

scuze de 4x1050 :lol: !este de 2x1050 !!este omeneste sa gresesti! :D :lol: mai dati-va cu parerea pe aici si voi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 9:48 pm 
Neconectat
User

Tu crezi ca aici toata lumea sta la dispozitia ta? Mai gandeste-te...
Si altceva, din cate am vazut aici, nici nu stiu de ce ai postat pentru ca toti spun ca ceea ce faci tu nu este bine dar tu tot nu vrei sa-i asculti. De ce vrei mai multe pareri? Speri ca in cele din urma sa te sustina cineva si sa iti demonstrezi ca intr-adevar e o alegere buna sa iti faci boxele astea?
Ontopic: Nu e o alegere foarte proasta sa ai 2 boxe gigantice pe 4 ohmi (destul de usor de amplificat..) dar cand faci sonorizari e mai bine sa ai 2 sateliti + 1 subwoofer (evident incadrandu-te in acelasi buget..) pentru ca trebuie sa te gandesti CU CINE si CU CE le cari! Daca le iei pentru casa, daca ai loc in camera ar merge...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 10:46 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

PA-D52

asta e driveru pe care-l cauti, ai probleme cu vederea?

Ps: LW1503 bate hp15s :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 11:00 pm 
Neconectat
User

unii zic sa fac cu 2basi alti zic sa fac cu 1bas!! :shock: unii zic sa iau HP15-S altii zic sa iau LW1503 :shock: ce sa mai cred acum mai baieti? :( sa vedem ce o sa iasa pana la urma din parerile la toti........... :shock: :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 11:12 pm 
Neconectat
User

Si eu iti zic sa iti cumperi FL15. Totul conteaza de BUGET! Cu cat ai bugetul mai mare cu atat o sa iti iei difuzoare mai bune. Tu crezi ca daca ai avea 200 de milioane buget te-ar sfatui cineva sa iti cumperi hp15s sau sa iti faci 2 sateliti + 1 sub? Zi concret de cati bani dispui si atunci o sa vezi ceva pareri mai concrete

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 11:27 pm 
Neconectat
User

ma lexutzu iatzi 1 difuzor lw 1503 si un hp 15 w pui intro boxa si in cealalta pui hp 15 s si cu un wn 15 si o sai multumesti pe toti o sa ai parerea tuturor in 2 boxe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fbt Himaxx 40A 4buc
Playere pioneer cdj 200 2buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8
microfon--shure pg58 (wireless)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 01, 2009 12:38 pm 
Neconectat
User

gata m-am hotarat : ramane incinte de DYS215 cu difuzoare LW1503 cu drivere PA-D52 si filtre DNA XPRO 2!! :wink: :D eu zic ca se merita!!daca stiti alte difurzoare ,alte drivere si alte filtre mai bune la aceiasi bani lasa-ti pe forum!! :wink: bugetul o sa fie undeva la 2200ron cu totul!!destul de bine pentru 1000w RMS si 2000 program!!SPL-ul undeva la 130Db din cate mi s-a spus(de la profesionisti) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink: sa vedem ce o sa iasa. va astept cu pareri! 8)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 57 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2