The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 02, 2025 7:19 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 13, 2008 1:15 pm 
Neconectat
User

Citat:
nu te mai juca cu puterea aia pe difurile astea ca o sa intrebi de REKONE kituri pt ele in scurt timp , amplificale corespunzator si dupaia mai vorbim

cum zice mai sus, testeaza-le pe un amplificator profesional nu unul de casa, o sa le arzi daca continui asa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 13, 2008 1:41 pm 
Neconectat
User

e un harman k. de 40 w cu 15 amp rezerva de putere :O :)) am inteles.. eu aveam de gand sa testez de gauri.. daca fashaie
pe sinusoidale.. oricum va dau drepate si multumesc mult ptr feedback..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 13, 2008 2:44 pm 
xeon scrie:
e un harman k. de 40 w cu 15 amp rezerva de putere :O :)) am inteles.. eu aveam de gand sa testez de gauri.. daca fashaie
pe sinusoidale.. oricum va dau drepate si multumesc mult ptr feedback..

ti-am mai zis odata , nu te mai juca cu focul pe ampliful ala nu ai ce testa , daca bagi o sinusoidala si il dai la maxim sigur baga distorsiuni mari , nici macar de rodaj nu e bun ampliful

fa teste cand ai putere macar egala cu puterea RMS a difurilor

Eu sa fiu in locul tau nu as tine cutiile alea chiar daca ai investit o gramada de bani in ele , pur si simplu nu arata deloc bine , porturile puteai sa le faci jos ,triunghiulare , si asa acum sigur aveai loc sa pui un dif (15") care sa dea bine cu goarna aia imensa , din punctul meu de vedere cutiile sunt gresite toatal , fata nu e in interior sa poti pune plasa , porturile sunt astupate 50% de manere , goarna e prea mare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 13, 2008 3:36 pm 
Neconectat
User

Amplifu e numai bun de rodaj.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mar Apr 14, 2009 10:28 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 13, 2008 3:41 pm 
Neconectat
User

Am mila de ele .. doar sunt ale mele :P acum sa le finisez oarecum si apoi vad.. daca sunteti interesati va tin la curent cu ce iese ..
ps se simte un anume fash :) pt ca am pus vatelina si pe manere.. acum ma gandeam sa o inlocuiesc sau sa o dau jos :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 13, 2008 4:28 pm 
fash-ul ala se aude pt ca manerele iti astupa portul nu ca e vatelina pe ele

ti-am zis , incearca sa scapi de incinte , poate le vrea cineva desi ma indoiesc

eu nu as merge cu asa boxe la sonorizari , pur si simplu arata foarte rau , disproportionate ......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 13, 2008 5:21 pm 
Neconectat
User

hmmm.. daca mut manerele mai jos sau sus si gasesc altele si pun o placa de lemn peste fostul lor loc si pun o .... bucata de lemn sus, una jos si 2 in laterale pun si tabla + burete.. rezolv teoretic problema..
ps .. merg jucariile in mt 121 ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 13, 2008 5:28 pm 
Neconectat
User

in primul rand vinde hornul si ia ceva care sa nu depaseasca dimensiunile difuzorului de bas altfel vor arata disproportionate abia apoi te poti apuca sa faci alte incinte de maxim 55-60 litri

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 13, 2008 5:29 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

o solutie radicala ar fi sa faci alte incinte inainte sa mai lucrezi la acestea si sa mai bagi alti bani in ele. Difuzorul are potential asa ca nu prea se merita sa iti bati joc de el

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 13, 2008 6:03 pm 
daca nu ar fii fost atatea proiecte pe foruim dupa care sa te iei as mai fii zis , dar asa nu TE INTELEG de ce ai facut incintele astea , ai luat difuri bune si le`ai pus in niste cutii naspa, pe viitor intreaba , orice vrei sa faci , sa nu mai faci asemenea lazi cu difuzoare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 13, 2008 8:47 pm 
Neconectat
User

puf... ce sa zic acum.. ce a fost a fost.. acum ori iau de la cap ori incerc sa le fac sa mearga.. repet intrebarea de mai sus.. ar merge un mt121 din astea?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 13, 2008 8:56 pm 
xeon scrie:
puf... ce sa zic acum.. ce a fost a fost.. acum ori iau de la cap ori incerc sa le fac sa mearga.. repet intrebarea de mai sus.. ar merge un mt121 din astea?

merge

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 15, 2008 7:31 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
poate ar fi fost mai ok sa fi acceptat oferta mea de atunci de a-ti schimba hornurile :roll:
Hornurile, e PH2380,2'',18''x10''..de la P.Audio?Daca le vanzi,sunt interesat..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 15, 2008 11:37 pm 
Neconectat
User

tentant :) daca ti le vand trebuie sa imi refac "cutiutele" :) lucru bun in principiu dar putin dificil :) zi-mi cat vrei sa iti las la pret fata de magazin :)
ps alea sunt hornurile ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 10, 2008 12:04 am 
Neconectat
User

pare rau sa aud ca proiectul tau a ajuns un esec total.
NU trebuia sa te apuci de nimik pana nu aveai toate componentele in masa sa le analizezi sa vezi proportziile.
Nu mi-ar fii ciuda daca as vedea pe unu cu difuzore gen 15w + ceva piezo de 15lei ca ar face niste boxe care sa arate de tot rasul.. dar cand vad difuzoare si drivere atat de scumpe.. ouch e pacat sincer.Pacat si bani aruncatzi complet aiurea.
Pe viitor mai ales ca nu prea ai habar incearca sa te folosesti de proiecte testate si sa intrebi inainte de a face ceva.. ca deaia e forumul asta ca sa ajute userii.
Ca solutzii pentru problema ta nu iti pot decat spune sa faci alte incinte si sa schimbi hornul cu unul mai mic.. incearca sa faci schimb cu careva.
Poti schimba hornul si daca nu are aceeasi forma.. decupezi exact cat ai decupajul actual si il umplii cu o foaie de pal..desigur pe interior ii faci o intaritura. Dar nu iti recomand pentru ca la poportziile pe care le are incinta o sa te faci de rusine cu ea indiferent de cum suna.Observ ca nu ai nici un fel de suport de prins tabla perforata.
Si XEON incearca naibii sa fii constient de valoarea difuzoarelor si driverului pe care le detzii si pe cat poti incearca sa le oferi niste incinte pe masura. Gandestete ca altii fac niste incinte ff frumoase pentru difuzoare care nu costa nici cat un driver de-al tau.
Pune in valoare faptul ca ai midbass de 12" si nu face cutii monstru.

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2