ciocolom

)
azi am ajuns de la Hojduszoboszlo, Ungaria. (bai).
Telu mi l-am pierdut cand am fost la munte, si bineinteles ca mi l-o gasit careva si cum sa il inapoieze ? doar e Romania ce naiba
In Ungaria nu am semnal ca nu am Roming, Deci ADI, de aia nu am avut semnal.
sa trecem la fullrangeurile astea.
Eu una dau in WNJ15s+wnd72 cu un xpa7000 si tot timpu il tin intr-un clip super super usor. (nu se aude pic de distorsiune). clip pe xpa7000 inseamna ~500w in 8 oameni, deci e ceva. Cu basu pe 0 Db imi joaca difu ca la un subwoofer

(repet, in limita bunului simtz si auz.-fara THD).
nu stiu cum sunteti voi, care is standardele voastre de putere, dar eu simt nevoia de mai mult, de aia am zis de c15-600n+wn-d63/72. simt nevoia de mai mult BAS, zona 45-60hz.
Ma gandesc si la un 3 cai, dar... ce difuri ?
Io ma gandesc la o combinatie care sa fie super puternica (toate zonele -bas-mid-inalte) si sa fie super compacta.
Sa fie mai pronuntata zona de bas ca si la Wn-urile mele, ca mid-u si inaltele aproximativ ajung
@ADI nu conteaza ca nu scot banii din ele, nu conteaza ce sonorizez, vreau sa fie de varf combinatia si sa am surplus din toate. Mie mi important sa fie cat mai compacte posibil si daca se poate pe neo, sau nu cu exagerat de mult mai grele ca si wn-urile mele.
Asa dupa voi, care ar fi cea mai tare combinatie dintre toate ?
Daca ziceti ca c15-le va falfai si nu va urla, sa vedem un 3 cai atunci, dar... Cat mai Venos intr-un volum MIC.