Salutare!
Mi-a trecut prin cap ideea ca nu ar fi rau sa cumpar in curand niste boxe Hi-Fi full-range, bune de auditie dar si petreceri mai mici, asa ca am discutat cu un prieten si din vorba in vorba am ajuns la concluzia ca cele mai bune boxe pentru auditie ar fi niste monitoare, care erau cam scumpe, sau niste boxe DIY, care costa tot cam cat monitoarele dar sunt bune si de petreceri mici. Mi-a recomandat si aceste difuzoare, si am constatat mai tarziu ca toata lumea le lauda, si ca sunt cele mai bune din gama lor de pret.
Desi am vazut postul lui DNA care contine exact ce as vrea (am definit "exact ce as vrea" dupa acel post

), am nevoie de ceva mai multe detalii, din 2 motive:
1- sunt incepator si nu am mai facut niciodata;
2- in afara de informatiile necesare am nevoie de informatii aditionale, deoarece le construiesc impreuna cu tata, si el nu prea e de acord cu nimic, asa ca am nevoie de date si dovezi clare ca sa aibe incredere.
Mentionez totusi ca daca aveti si alte idei de difuzoare (dar in jurul aceluiasi pret) si proiecte de incinte, nu ma supar daca ma informati si pe mine

, ideea e sa iasa ceva elegant, pentru casa, bun si de auditie, dar si pentru sonorizari la nivel mic. Vreau sa le folosesc cu un amplificator de 2x100W.
Sper ca am scris datele necesare.
Multumesc celor care ma ajuta!