The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 02, 2025 7:43 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: eminence vs p audio
MesajScris: Mie Sep 15, 2010 11:35 pm 
Neconectat
User

Salutare tuturor.
Am avut pana de curand 2 boxe cu difuzoare EMINENCE kappa pro 15 lf-2 de 600w cu drivere RCF pe neodiniu amplificate de un DYNACORD PM 1000-2 pt muzica live, cu formatia. le am de 3 ani pana cand un difuzor nu mai merge, nu se aude ca freaca sa fie ars dar cred ca e bobina intrerupta pt ca nu mai da continuitate cand pun aparatul de masura sau o baterie. Am fost cat de cat nultumit de EMINENCE.
Nu vreau sa ma compic sa-l bobinez caci sigur nu va mai iesii ca nou. ma gandeam sal schimb cu un unul din gama P AUDIO de 15' : C-15ELF sau FL-15LF.
Nu stiu ce sa aleg eminence sau unul din cele doua modele de p audio.
mentionez ca nu conteaza f mult pretul, vreu sa se auda vocea cat mai bine si clar, fara distorsiuni la putere mare, si cat de cat sa aibe si forta, in cantarile live, cu formatia.
multumesc anticipat si astept parerile voastre.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 12:57 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Salut

totul depinde de buget

FL-15LF fiind cam cel mai performant difuzor disponibil in oferta noastră (in stoc)
momentan C15LF nu este in stoc

din punct de vedere al performantelor este mult peste seria Kappa de la eminence

putere mai mare, liniaritate mai buna, magnet pe neodymium , spider dublu, inele Faraday in sistemul magnetic, bobinaj cu platbanda, bobina mai mare 4" Vs. 3" si multe altele.

ca si alternativa mai poti studia si Selenium 15WS600 WPU1507 si WPU-1509 pe 4 ohmi

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2