The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 02, 2025 7:38 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 13, 2010 11:46 pm 
Eu oarecum am vrut sa mai investesc ceva timp si bani sa fac alte filtre pentru combinatia asta sau sa incerc un biamp. Sa vad daca chiar m-as apropia de boxele de top. Ramane de vazut. Momentan am amanat ca nu prea are rost sa pierd atata timp si atatia bani...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 14, 2010 8:10 am 
Neconectat
User

Mircea Bartic scrie:
in continuare sunt convins ca in regim DIY se pot obtine performante si calitate a sunetului cel puţin egala cu a unei boxe de brand, orice brand

totul se rezuma la timpul investit in tuningul ansamblului. filtre, incinte, etc

Mircea, s-ar putea sa omiti ceva in aceasta conjunctura si anume faptul ca, boxele de brand folosesc difuzoare OEM iar in regim DIY, folosim difuzoare comerciale si e foarte probabil sa nu obtinem acelasi sunet indiferent de cat de mult bibilim filtrul sau combinam difuzoarele folosite

4 x KickBass - HD15 by ( Kappa 15LF )
1 x QSC PLX1804 - Amplificare
1 x Crown XS900 - Amplificare
[ giani_giovani30@yahoo.com] [david.mihaiviorel@gmail.com ]
ID - giani_giovani30
Tel. 0728188493 , 0723547052

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 14, 2010 8:57 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Mircea Bartic scrie:
in continuare sunt convins ca in regim DIY se pot obtine performante si calitate a sunetului cel puţin egala cu a unei boxe de brand, orice brand

totul se rezuma la timpul investit in tuningul ansamblului. filtre, incinte, etc

Boxele BRAND au plecat tot de la DYI, insa au avut reclama si putere financiara pentru cercetare, parerea mea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 14, 2010 9:59 pm 
Neconectat
User

dynacord un mare caca, vam spus ca am desfacut d15-3 ca luase foc :lol:, are un filtru enorm 30-35 cm cu seci sute de piese + 3 relee care este pt fiecare difuzor deci normal trebuia sa declanseze nu? ei bn nu a declansat si ia ars tw si media, acum a inceput sa pacane si difuzorul ce sa mai boxe de 3000 euro.
a cumparat de 3 ori recone kit pt dh3 :lol: :lol: :lol: si mai zis ca nu prea trece pe rosu (clip).
zicea cineva mai sus ca, a ascultat d12 parca si avea bas astea au un bas de te darama :lol: a trebuit sai vand eu un sub ca nu prea il mai lua lumea la nunti toti se plangeau ca nu prea are bas

Sus

Subiectul mesajului: sal
MesajScris: Sâm Aug 14, 2010 10:35 pm 
Neconectat
User

spune-i la meseriasul care a mers cu mixerul si a facut boxele praf...ca mixerul pm1000-2 nu trebuie sa ajunga pe rosu ca sa bage distorsiuni.poate baga distorsiuni drastice cu ledurile de pe vumetru la jumatate,dar cu gainul deschis pana se aprinde ledul rosu pe canal.
altii canta pe boxele astea si pun muzica la volume mult mai mari decat poate debita un pm1000-2 dar tot secretul este sa sti sa folosesti o scula.daca nu sti...nu are rost sa iti iei numai pt ca toti au asa ceva.
a spus si leco putin mai sus...el foloseste acest tweter la putere de 2 ori poate de 3 ori mai mare decat poate scoate un pm1000-2 si nu au cedat decat dupa vre-o 12 ani.

spune-i prietenului tau ca daca vrea sa vanda aiurelile alea de boxe dynacord...le iau eu,chiar si asa arse.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 14, 2010 10:40 pm 
cata_besst scrie:
dynacord un mare caca, vam spus ca am desfacut d15-3 ca luase foc :lol:, are un filtru enorm 30-35 cm cu seci sute de piese + 3 relee care este pt fiecare difuzor deci normal trebuia sa declanseze nu? ei bn nu a declansat si ia ars tw si media, acum a inceput sa pacane si difuzorul ce sa mai boxe de 3000 euro.
a cumparat de 3 ori recone kit pt dh3 :lol: :lol: :lol: si mai zis ca nu prea trece pe rosu (clip).
zicea cineva mai sus ca, a ascultat d12 parca si avea bas astea au un bas de te darama :lol: a trebuit sai vand eu un sub ca nu prea il mai lua lumea la nunti toti se plangeau ca nu prea are bas

Sincer esti cel mai mare idiot de pe forum.

Scuze ca am fost asa direct, va rog nu dati ban pentru asta...

Sus

MesajScris: Dum Aug 15, 2010 9:15 am 
Neconectat
User

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

kr3atOr....ma chinui de ceva timp sa ii spun baiatului aceeasi treaba care ai spus-o tu dar de la mine nu a inteles.e foarte bine sa ne consultam sa cerem pareri sfaturi etc.incepatorii poate au unele lucruri de invatat sau macar de tras concluzii

dar unii ar trebui lasati sa stea in ........"necunostinta" (sa nu spun in altfel)lor si ar trebui si incurajati :lol: :lol: :lol: :lol: .

am paralizat de ras cand am vazut mai sus

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 15, 2010 9:32 am 
Neconectat
User

**text lipsa** Aseara am fost cu el la o nunta si a bagat pe power mate 1000 2 boxe jbl de 500w si a dat clip si la acelea, astea de ce nu s-au mai ars??? mari cunoscatori, nu mai vb aiurea pana nu vezi in realitatea, vb asa pt ca nu aveti ce face.

cata_besst ti-am editat eu postul, sa nu mai vad alte jigniri la adresa membrilor din partea ta. Nu e locul pentru aberatii de acest gen. Nu se poate compara blueetech cu dynacord, sau orice alta firma mare din acest domeniu. PUNCT!

Edit by pitbull_bog

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 15, 2010 9:52 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

kr3atOr scrie:

cata_besst scrie:
**text lipsa** pe toate le sti tu, aseara am fost cu el la o nunta si a bagat pe power mate 1000 2 boxe jbl de 500w si a dat clip si la acelea, astea dc nu sa mai ars??? mari cunoscatori ai plm nu mai vb aiurea pana nu vezi in realitatea, vb asa pt k nu aveti ce face

S-au încins spiritele. :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 15, 2010 9:58 am 
Neconectat
User

jordy, nu-ti pune mintea
da-le pace :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 15, 2010 10:18 am 
Pai nu-mi pun mintea... il las sa abereze acum. Dar chestia aia trebuia spusa de cineva mai devreme sau mai tarziu, nu m-am putut abtine...

Sus

MesajScris: Dum Aug 15, 2010 10:43 am 
Neconectat
User

cata_besst scrie:
**text lipsa** pe toate le sti tu, aseara am fost cu el la o nunta si a bagat pe power mate 1000 2 boxe jbl de 500w si a dat clip si la acelea, astea dc nu sa mai ars??? mari cunoscatori ai plm nu mai vb aiurea pana nu vezi in realitatea, vb asa pt k nu aveti ce face

men.....tie chiar iti trebuie diploma? sti care e diferenta intre tweter si driver?putin mai sus spuneai ca nu a bagat mixerul in clip si totusi s-au dus inaltele.acum spui ca si cu astea a dat clip.ti-am spus pe la inceputul discutiei noastre ca la mijloc este o minciuna pe care tu ocolesti sa o spui.acum s-a aflat.

pe scurt....bravo baieti...tineti-o tot asa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 15, 2010 1:36 pm 
Neconectat
User

COCO scrie:
kr3atOr scrie:

cata_besst scrie:

S-au încins spiritele. :lol: :lol: :lol:

Ce-mi place :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC + 2