The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 02, 2025 7:35 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ajutor hp 12 nu mai stiu ce litera..
MesajScris: Joi Apr 15, 2010 4:50 pm 
Neconectat
User

Salut, am un proiect pe 3 cai, inaltele si mediile sunt de tip dom, nu mai stiu exact ce (cred ca braun) dar stiu ca au un magnet urias. Boxele au 67*36*25 cm. Pe basi am folosit un difuzor P.audio hp 12 nu mai stiu ce litera, dar stiu ca au 150 de watti. Sunt crossati la 800 hz. Mai tarziu mi-am dat seama ca sunt bass-medii si acum nu stiu cum sa fortez mai mult bass din ele. Cutia are un port de 5 cm latime, acordata la 50 hz, dar trebuie sa dau destul de tare ca sa ii aud. Acum, cum imi recomadati sa scot mai mult bass din ele? Schimb difuzorul? sau nu merita

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 19, 2010 9:20 pm 
Neconectat
User

ai acolo hp12w ... recomand sa faci 2 incinte pe 2 cai

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 21, 2010 8:42 pm 
Neconectat
User

intre timp am aflat ca sunt hp12s ... nu le mai trec din 3 cai in 2 cai ca suna frumos assa si mi-e lene sa stri cutia..
Ce imi recomanzi sa storc mai mult bass din ele, un amp mai bun? sau daca e sa fac subwoofer, pt frecvente gen 40-50 hz redate din plin ce difuzoare imi recomanzi?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 21, 2010 9:29 pm 
Neconectat
User

iati hp15s si ai bass mai mult si hp12s mi le vinzi mie :lol:

<<< YM: tziboo91 >>>>>>
<<< tel: 0753334069 >>>>>

o dau pe soacramea la schimb..de fapt gratis dar nici asa nu cred ca o vrea cineva!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 26, 2010 4:09 pm 
Neconectat
User

vand incintele cu totul daca e :D. Suna dragut, bass scurt, dar nu cum imi place mie, de discoteca.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2