The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 02, 2025 7:26 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 1:24 am 
teo76 scrie:
multumesc baieti ptr pareri pro si contra dar eu tot nu am inteles ce trebuie sa bag in ele .Cred ca pana la urma caut burete fonoabsorbant neregulat care am inteles ca e cel mai indicat si termin balciul (sper ca nu e mai scump decat aurul?)Sper sa gasesc pe undeva prin bucuresti. Cateva locatii imi sunt de mare ajutor.

Nu cateva ci singura.Magazinul muzica la etaj costa 40 ron 50 cm x 50 cm.La parter e 80 ron 95 cm x 95 cm dar e mai gros mi se pare ca este de 6 cm.Ala de la etajul 1 e de 4 cm.

Dar daca nu iti convine pretul intra pe mess si iti dau eu un sfat.Id meu este .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 11:37 pm 
Neconectat
User

e foatre SCUMP 40 lei un sfert de metru patrat , asta e japca , la banii astia iei o gresie destul de buna (120 lei metru patrat ) nu un amarat de burete turnat in forme .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 11:39 pm 
Neconectat
User

JAPCA

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 11:19 am 
Neconectat
User

Daca tu vrei sa-ti pui gresie in boxe nu ai decat :lol:
Eu prefer buretele de acest tip.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 12:29 pm 
Neconectat
User

@teo76 vezi ca in crinu' gasesti burete asemanator cu cel cofrat o bucata de 3m/1,5m la 70-90 ron depinde de grosime

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 1:48 pm 
Neconectat
User

ia-ti minet atunci.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 5:45 pm 
Neconectat
User

nu vreau sa pun gresie in boxe a fost doar o comparatie intre metrul patrat de burete si cel de gresie.Mi se pare destul de scump poate si unde nu exista concurenta si se gaseste doar la Muzica .Ca sa izolez doua boxe cu burete trebuie sa cheltuiesc cateva milioane (lei vechi ) or tot atat (sau aproape atat) costa difuzoarele ceea ce nu mi se pare corect

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 6:21 pm 
Neconectat
User

Eu am inteles ce ai vrut sa spui din prima stai linistit. Eram doar ironic. :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2