Ovidiu Gherasim scrie:
Lorin, lasa-l sa traiasca in lumea lui! El e marele profesor si noi restul suntem doar niste novici care habar nu avem de practica, doar teorie stim din cititul forumurilor!

sau cel putin asa crede
arogantul asta de doi bani. O intrebare am: De ce nu critica DNA sau Mircea parerile noastre,
de ce tocmai tu, sau atat de destept te crezi? mai presus de toti? A recomandat proiect pe doua cai pt simplul motiv ca se poate realiza mult mai usor!
P.S. Mircea, te rog eu, fa ceva cu temperamentul astuia, mai da-i o pastila de cap, ceva, pt ca deja intrece orice limita a bunului simt.
Lorin Netejoru scrie:
Eu nu am facut o comparatie 3 cai vs 2 cai nu stiu de ce te agiti atat.De experimentat si normal ca am experimentat daca LE AM!
Se poate obtine un sunet echilibrat si din 2 cai stai tu linistit.
Pacat ca nu puteti intelege la ce ma refer.........se pare ca nu aveti cum
Nu aveti interes.......
Tin sa va precizez ca nu am interese materiale , asa ca nu sunt samsar de incinte si / sau difuzoare second-hand asa cum sunt unii care posteaza cu disperare la Anunturi publicitare , si carora sper ca le-am stricat vreo vanzare..........daca este asa , nu imi pare rau , deoarece considera ca trebuie sa devina offtopic , propunand o solutie de incinta pe doua cai intr-un subiect care se numeste " fullrange pe 3 cai " in scopuri pur comerciale , deformand realitatea si crezand ca daca tipa mai tare ( el si suporterul ) li se va da dreptate........
Toata stima ??? pentru Ovidiu , este firesc sa aiba fiecare parerea lui , chiar daca ne place sau nu , argumentata tehnic sau cu folclor de net .
Din pacate , nu am concluzionat eu cine este destept sau nu , cine este marele profesor sau novice , cu siguranta cu totii mai avem de invatat .
Maestrul Vance Dickason a scris celebra Loudspeaker Design Cookbook si in prezent este la a saptea editie , deoarece cunostiintele sale in domeniul incintelor s-au mai imbogatit de la prima editie.............nu cred ca cineva de pe la noi se poate compara cu maestrul..........
Daca maestrul insusi sustine ca invata in continuare , incredibil , unii pe acest forum se simt jigniti ca mai au de invatat !
Oricum remarc nivelul de golanie din comunicarea la persoana intai singular din reprosul lui Ovidiu , ca si cum ne-am cunoaste intim ??? si ar avea permisiunea mea pentru a ma tutui..............
Nu ma intereseaza experienta si rezultatele acestuia , si nu accept scuze pentru jignirea de mai sus .
Pur si simplu il voi negija de acum inainte , in limita regulamentului .
Consider disputa inchisa si totul lamurit .
Cei doi citati mai sus au intervenit offtopic...........si jignitor , incalcand regulamentul .
Dar asta este tipic romanesc datorita unor probleme nelamurite apar intotdeauna unii cu orgoliu excesiv care produc scantei pe forum si care nu pot accepta ca pot avea si altii dreptate uneori din motive de genul : necunoastere ? invidie ? reavointa ? eroare ? desigur ca si alte motive se pot gasi , ca pe orice alt forum romanesc.
Cei care au ceva de adaugat ii invit in zonele de profil ale forumului........Aici se va sterge orice este offtopic .
Sper sa se revina la starea constructiva de spirit a comunitatii care caracterizeaza acest forum !