The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 11, 2025 1:07 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Care este cel mai mic proiect pt subwoofer cu dif. Paudio?
MesajScris: Mie Mai 03, 2006 4:33 pm 
Neconectat
User

Ma refer la dimensiunile exterioare...Din cate am vazut parca band-passul cu HP15W ar fi cel mai putin voluminos,dar poate nu le-am vazut eu pe toate.
Ca difuzor o sa iau 15": HP15W, HP15S,sau un E15-250N ceva....
!!!!!Vreau cu un group delay cat mai mic!!!!!

P.S. : de ce nu faceti sticky cu cele mai importante proiecte?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 03, 2006 9:28 pm 
Neconectat
User

Fiecare proiect e la fel de important, numai ca difera "tinta": pe unii ii intereseaza sub-uri pt sonorizari exterioare ( gen horn-uri ) iar pe altii sub-uri pt "sonorizari" in casa, si le lasam asa deoarece clientul sa poate sa-si caute ceea ce-si doreste.
O sa vad ce incinte sunt utilizate cel mai mult si o sa vad daca le fac sticky :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 03, 2006 9:50 pm 
mai intai eu zic ca ar trebui sa ne spui la ce vei folosi subul si daca difuzorul vrei sa fie musai de 15"
in caz ca vrei cu dif de 15" intradevar cel mai compact subwoofer este bandpasul cu hp15W
poze si caracteristici ai in link

http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=625

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 03, 2006 9:55 pm 
Neconectat
User

Ai aici un sub cu dif de 12" ( asta in cazul in care vrei ceva micut si care nu e neaparat de 15" )
http://forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=61&start=0

Pt un dif de 15" ar fi bp4 cu HP-15W si C15-400B ( care ar merge intr-o incinta de 100 L ), volumul exterior ar fi cam la fel...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 04, 2006 12:49 pm 
Neconectat
User

Normal ca fiecare proiect isi are propria tinta,eu ma refeream la sticky cu toate proiectele,iar intrebarile astea gen a mea de acum sa curga la vale si atunci cand vrea omu sa-si aleaga un proiect cu un sub sa nu stea sa ia tot forumul la periat.De exemplu daca ai nevoie repede repede sa cauti un proiect,nu gasesti ce iti trebuie decat dupa indelungi cautari.Nu de alta,dar am vazut multe proiecte p-aici de-a lungul timpului si sunt sigur ca ai ce gasi,numai ca problema este cautatul....Ma rog...zic si eu...nu tre sa ma luati in seama...

Nu tin neaparat la un dif de 15" pe sub.Am sa-l folosesc in interior.La subwooferul cu E-12-150 am vazut ca are un group delay de 14ms pe la 50 Hz.Subul cu HP15W ce GD are?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 04, 2006 1:36 pm 
Neconectat
User

Tot 14 ms la 50 Hz

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2