dupa terminarea prea frumoaselor mele fullrangeuri, si vreo 3 petreceri deja la activ de la revelion in coace, am observat ca intro vila mai mare, unde nu aveam cum sa pozitionez boxele dupa dorinta inimii mele din cauza marimii si formei primului nivel, bassul nu se auzea cum trebuia invila, de simtit se simtea, dar nu se auzea, si m-am gandit sa fac in cateva luni de zile de acum in colo, un subwoofer cu hp-18s, zic eu ca o sa fie de ajuns, numai ptr a il pozitiona unde vreau , astfel incat sa imi dea ce am eu nevoie, bass, si libertatea de poziionare a fullrange-urilor.
acum, bineinteles, intrebarea, : avand in vedere ca va fi folosit in spatii inchise mai mult, iar in aer liber nu va fi nevoie de o acoperire foarte mare, ce imi recomandati sa folosesc pe post de incinta? ma intereseaza zona 40-150hz maxim, si va fi folosit ptr mai multe genuri de muzica, deci e nevoie si de kick, dar si de bass prelungit, asa ca astept pareri si proiecte,
va multumesc
am observat aici pe forum cateva proiecte interesante, si nu stiu pe ce sa merg, am vazut asa: subwoofer bassreflex, cutia cubica, mai era unu cu fata inclinata in jos, si mia placut foarte mult planar horn de la selenium, dar am inteles ca e mai mult ptr spatii maaari, sau aer liber, ce imi recomandati sa fac?
|