The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 09, 2025 10:58 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Proiectare cutie
MesajScris: Dum Mar 14, 2010 1:27 am 
Neconectat
User

Va salut domnilor ! Sunt un membru noi pe acest forum dar va urmaresc cu mare interes de ceva vreme si observ sa sunte-ti oamenii potriviti de la care as putea invata lucruri bune. Ce vreau eu sa fac: am intrat in posesia a 2 difuzoare Domotec (bazar stiu) si as vre sa le fac o cutie adecvata, am absolut toti parametri difuzorului dar nu stiu cum sa fac cutia, adica ce forma sa ii dau si cum sa o calculez sa sune cat mai bine. In principiu as vrea sa le pun pe amandoua in aceeasi cutie si sa iasa un subwoofer pentru masina sau de ce nu pentru casa. Am cautat si pe net proecte dar nu am gasit nimic care sa ma ajute. Am incercat si cu bassbox dar nu i-am dat de cap daca ma poate ajuta cineva i-as fi tare recunoscator.

Asta una la mana, mai am doua difuri de 30 cm de medii zic eu ca sunt si habar nu am nimic despre ele, etichetele de pe magnet au cazut si nu stiu nici cum se cheama nici ce putere au nici ce impendata nimic... Le-am pus pe o statie si scoteau bine de tot si as vrea sa le fac o cutie si lor. Ma pricep destul de bine la tamplarie deci daca am proiectul nimic mai simplu dar problema este cum aflu datele exacte ale difuzoarellor ? Se pot afla sau tre sa fac incinta la ghici ?

Pe langa asta am mai pus mana si pe niste filtre care habar nu am cu ce se mananca si va rog frumos daca ati putea sa imi explicati la ce folosesc aceste filtre si cum se leaga, eventual o explicatie "ca la prosti" ca sa zic asa ..

P.S. Nu stiu cum sa pun poze pe acest forum daca ma ajuta cineva as fi tare recunoscator... Numai bine all si va multumesc anticipat ![/img]

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 14, 2010 1:51 am 
Neconectat
User

http://www.tinypic.com/ Pt a pune poze! :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 14, 2010 11:48 am 
Neconectat
User

Nu reusesc ... daca este cineva amabil sa imi lase un id de mess pentru a putea vorbii mai lejer. Id-ul meu: florrynel. Astept in continuare sfaturi pentru construirea cutiilor. Multumesc !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2