gsmstar2000@yahoo.com scrie:
Multam mult ptr sfaturi m-am luminat , chestia ciudata ca dif-ul este cam ciudat (are eticheta vopsita cluoarea sasiului dar se vede dintr-un unghi scrisul (P Audio BMD 450) iesit in relief.Dif-ul este de 12'' si realizeaza o presiune acustica incredibila (mentionez ca incinta este de dimensiuni relativ reduse) vezi foto:
http://www.sharemyfotos.com/gsmstar2000/a302Solutia finala ramane bass 18'' (incintele le-am facut deja) iar satelitii full range cu bass 15'' C15-600N + Driver 2'' BM-D750 + Horn PH2723
Asha ca o sa ma aveti de client

foarte curand, intrebarea mea este daca pot sa vin sa le ridic personal de la voi (curieratul cred ca o sa ma ruineze) vreau sa le cumpar pe toate odata adik 2xSD18EL, 2XC15-600N, 2XBM-D750, 2XPH2723 + accesoriile necesare (manere,flanse, etc)
P.S. Daca va intereseaza orice fel de date despre aceste boxe pot posta imagini, schite detaliate, schite taiere pal,etc.
coletul va avea 68 Kg
vei avea de platit cam 80-90 lei pt transport pt toate reperele
poti sa le ridici si personal, daca vrei, am sa-ti dau pe mesaj privat adresa depozitului din Turnu Severin care cred ca este mai aproape de tine.
din pacate bm-d750 nu mai este disponibil, ti-am scris in celalalt subiect cu fullrange-urile ce alternative ai