Buna!
Inca mai sunt in sesiune si mai avem 3 examene si purcedem operatziunea "sunetul vietzii"...!!!
Intre timp, am mai aruncat un ochi pe ici pe colo m-am mai documentat nitel(in limita timpului liber)...si in plus de acestea s-au cam schimbat usor planurile, ...astfel ca...:scopul viitorului sistem audio va fi SONORIZARI de sali MEDII/MARI/F MARI !!!(daca va merge in aceste sali presupun ca implicit va suna bine si intr-o sala mica..in caz ca voi avea si o astfel de cerinta..in caz..am spus numai....)... + bugetul care revine acestui sistem a crescut la 900 EURO(MAXIM)...!!!!
Prin urmare am ajuns la concluziile urmatoare:
Ce parere aveti de urmatoarele:---->>propuse de mine(uitandu-ma pe ici pe colo, citind cu atentie forumurile, vrand ca transportul acestui sistem sa nu fie delok un impediment, iar sunetul sa nu mai repetam.....DIVIN !!!(pe acorduri de muzica DANCE/HOUSE/DISCO/POPULARA/MANELE(la greu)+multe altele(putin rock..aproape delok..daca va fi nevoie hai 5 melodii maxim..) !!!!
Amplif SX1000+subwoofer cu WN-15S sau WN-18S +2 sateliti E12-150S/E15-200S
Amplif SX1000 sau MX 4000+2 Full range cu WN-15S
In obtinerea acestor sisteme m-au influentat cele anterior spuse+sistemul 2.1 de 2000 euro care apare ca popup pe acest site+multele oferte primite de la diverse firme concurente sau nu !!!
Daca ceva nu e in grafic(am depasit bugetul propus..sau poate ca WN-18S nu-si are locul akolo fiind prea puternic pt amplif..sau stiu eu altele...detalii tehnice sau orice altceva..[poate nu se pot lega pe ampliful acela 2+1 sau stiu eu...poate daca se leaga sub+sateliti scade din putere..sau nu stiu.. ?!...ca doar nu-s expert....astept lamuriri sau orice alta oferta !!In noile OBIECTIVE propuse+BUGET, dar nu prea cred ca ar mai fi....dar intotdeuna e lok de inca ceva...)..!!!!
VA MULTUMESC ANTICIPAT TUTUROR...!!!
In principal de la NEXUS as dori o/niste pareri..cu privire la cele spuse mai sus(cu scuzele/miile de scz de rigoare pt multele intrebari si probleme/suparari ridicate pana akum...) !
Sper sa luam impreuna cea mai buna solutie posibila in acest buget astfel incat sa rezulte un sunet DIVIN (din toate pct. de vedere)!!!!!
si sa nu mai am probleme 1/2/3 ani...dupa care poate vom face alte investitii daca mica/marea afacere va inflori...

....
Deci asta chiar cred ca va fi ultimul meu topic dupa care va avea loc marea comanda....!!!..deci sper sa luam solutzia finala...