The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 15, 2024 11:11 pm


Ora este UTC + 2


Reguli forum


Accesează link-ul pentru a putea vedea regulile forumuluiScrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN ANUNT
MesajScris: Mie Feb 15, 2012 10:25 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366
Avatar utilizator

Membru din: Joi Oct 27, 2005 7:33 pm
Mesaje: 19836
Localitate: La sediu
Administratia forumului poweraudio a hotarat sa impuna un set simplu de reguli care vor trebui respectate de TOATE persoanele care depun anunturi in sectiunea de mica publicitate, FARA EXCEPTII.
- Nerespectarea acestor reguli se va solda cu stergerea topicului si/sau contului.

Sectiunea de anunturi publicitare este destinata EXCLUSIV utiizatorilor activi ai forumului ca si o modalitate de a face schimb sau de a valorifica echipamentele care nu le mai sunt necesare.

Va rugam sa urmati aceste 13 reguli simple:1. Toti userii au obligatia de a folosi ca si username , doar numele real inscris in BI / CI , sub forma USERNAME : NUME + PRENUME si localitatea de domiciliu . ( obligatia legata de nume este suspendata pentru moment )

2. Toate anunturile vor avea Poze REALE a produselor oferite spre vanzare. Pozele se vor posta in momentul in care veti depune anuntul. Orice anunt fara poze ( reale ) va fi sters !
Nu se accepta ca poze link spre OLX sau alt site de profil. Pozele trebuie sa fie postate pe forumul nostru.

3. Toate anunturile vor contine obligatoriu date de contact: Numar de telefon, e-mail etc.

4. Toate anunturile incarcate in sectiune vor avea pret. FARA EXCEPTII !


5. Va recomandam sa nu folositi functia forumului de a uploada fisiere pentru a incarca pozele Dvoastra , pentru a nu incarca inutil memoria serverului pe care este gazduit acest forum . In schimb va rugam calduros sa folositi site-uri de hosting de genul http://www.postimage.org de unde copiati in topicul dvs link-ul din casuta Forum BBCode (1).

6. Este interzis a se efectua "UP" mai des de o data pe zi. Atentie, nu incercati sa fraudati aceasta functie. Anuntul va fi sters in caz contrar.

7. FIRMELE sau orice alt tip de entitate comerciala NU au dreptul de a depune anunturi pe acest forum.

8. Persoanele fizice care fac exclusiv comert prin intermediul acestei sectiuni (s-au inregistrat exclusiv pentru a depune anunturi) vor avea conturile suspendate.

10. Toate anunturile care nu mai sunt valabile vor fi anuntate pentru stergere moderatorului LECO si celorlalti colegi moderatori ai sectiunilor de vinzari-cumparari-servicii prin intermediul functiei de mesagerie privata. - Mesajul privat va include OBLIGATORIU link-ul la topicul respectiv.

11. Pe acest forum nu se tolereaza marfurile contrafacute sau "chinezariile" . Anunturile ce contin spre vanzare marfuri contrafacute sau de proasta calitate vor fi sterse iar contul utilizatorului va fi suspendat daca este cazul.

12. Daca un anunt este suspect sau contine date gresite sau modificate intentionat cu scopul de a insela potentialii cumparatori va rugam sa anuntati administratia forumului prin intermediul moderatorilor sau al administratorilor.
13. Un utilizator nu poate avea decat 3 anunturi la un moment dat. Anunturile in plus se vor sterge fara notificare.


Administratia forumului isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica anunturi dupa cum crede de cuviinta, cu scopul de a proteja comunitatea fara a fi obligata sa notifice in vreun fel utilizatorii.

In sectiunea de anunturi publicitare s-a implementat un filtru automat. Acesta sterge in mod automat anunturile fara activitate, mai vechi de 60 de zile.

Pentru a nu pierde anunturile , va sugerez sa dati un "up" macar o data la 59 de zile.Aveti libera functia de editare completa, astfel incit sa puteti adauga-scoate din produse.
Recomandam sa nu folositi in titlu semnul exclamarii sau cuvinte gen : urgent , ocazie , ultima sansa , singura oportunitate etc pentru ca reprezinta intentia Dvoastra de a manipula potentialii cumparatori si ca urmare vor fi sterse / modificate .

Pentru redactarea anunturilor se impune respectarea obligatorie a urmatoarelor reguli:
-Anuntul se redacteaza doar in limba romana, respectand normele generale ale limbii romane scrise
-Titlul trebuie sa contina categoria produselor aflate la vanzare.
- Nu se admit titluri de genul: "incredibil , mega oferta, bomba, super promotie, oferta de neuitat , singura oportunitate , fii castigator" si nici "Vand Diverse " sau "Bazarul lui X" " Taraba lui Y", Nokia E51 T-Amp E800 ultra urgent , doar azi superpret etc ;
- Titlul trebuie sa fie formulat cat mai concis , clar si cuprizator , sa ofere informatii corecte fara amanunte lipsite de importanta sau cu intentia vadita de manipulare pozitiva a opiniei cititorului anuntului , ofertantul putand fi suspectat astfel posibila de intentie de frauda prin minciuna , omisiune , denaturarea sau prezentarea partiala a starii reale a produsului .
- Titlurile vor fi doar in genul : VAND / CUMPAR / SCHIMB / DONEZ ...Diverse componente electronice (presupunand ca aveti mult prea multe si nu pot fi enumerate in titlu) sau ..."Vand Incinte Acustice 15"+2" Home Made" sau ..."Vand Amplificatoare Pro si Difuzoare 12"Second Hand" .
- In titlu nu se trece pretul , cantitatea , culoarea, gradul de uzura sau gradul de urgenta al tranzactiei etc sub nicio forma .
- In continutul anuntului puteti face cate precizari doriti , dar nu in titlu si fara semnul exclamarii ( ! ) !
-Se vor oferi cat mai multe detalii despre produs (eventual se posteaza si producatorul si link catre site-ul acestuia) obligatoriu se descrie starea fizica exterioara , functionalitate si gradul de uzura , detalii despre fostii proprietari si data fabricatiei ( unde este cazul ) , detalii garantie si/sau service ( unde este cazul ) si returnarea banilor ( unde este cazul ) , conditii de vanzare etc .
-Se posteaza cel putin doua poze ( diferite ) REALE cat mai clare a produsului cu detalii ( cu iluminat ambiental corespunzator , daca sunt necesare evidentierea unor anumite detalii se foloseste aparatul foto pe functia macro ) din unghiuri diferite in asa fel incat sa reiasa cat mai multe informatii ( o poza face cat 1000 cuvinte ) si pentru a inlatura orice dubiu privind erorile materiale ulterioare ..
- Obigatoriu se va mentiona daca pozele reprezinta produsul real sau sunt si poze preluate din alte surse ( cataloage , brosuri , pliante scanate , internet etc )
- Pentru atasarea pozelor se va proceda in felul urmator: puneti poza pe un server de freeshare ( de ex: http://www.postimage.com / http://www.imageshack.com) si apoi atasati pe forum link-ul catre poza respectiva.
-Toate produsele vor avea precizat un pret , fie el si estimativ.
Pretul se precizeaza chiar si daca este negociabil.
- Vanzatorul are dreptul sa stabileasca ce pret doreste.
- Nu se vor accepta comentarii de genul "Pretul este prea mare" ( Nu e prost cel care cere ci cel care plateste :) ).
Pentru mentinerea unui aspect civilizat al forumului recomandam ca anumite discutii sensibile ( adrese sau alte date cu aspect pur comercial ) sa se faca doar prin intermediul mesageriei private .

_________________
ing. Mircea Bartic
Director general

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania


Sus
 Profil  
 


 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN A
MesajScris: Lun Sep 16, 2013 3:16 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366
Avatar utilizator

Membru din: Joi Oct 27, 2005 7:33 pm
Mesaje: 19836
Localitate: La sediu
Nu ignorati regulamentul, stergem zilnic cateva zeci de anunturi care nu sunt conforme cu cerintele.

_________________
ing. Mircea Bartic
Director general

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN A
MesajScris: Mie Dec 04, 2013 1:10 pm 
Neconectat
User
Avatar utilizator

Membru din: Dum Mai 08, 2011 7:32 pm
Mesaje: 1
Localitate: Focsani
Bine punctat.


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN A
MesajScris: Dum Feb 16, 2014 4:24 am 
Neconectat
User
Avatar utilizator

Membru din: Mar Noi 10, 2009 10:04 pm
Mesaje: 468
Localitate: Vrancea Focsani
Sunt curios cine sterge anunturile..... Treaba cu sa dai Up de 2 3 ori pe zi si apoi sa primesti ban mi se pare banal ..... Inteleg ca e lume care isi face de cap cu treaba asta, dar poate unii chiar vor sa aibe postul mai tot timpul actualizat ....


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN A
MesajScris: Dum Feb 16, 2014 2:53 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366
Avatar utilizator

Membru din: Joi Oct 27, 2005 7:33 pm
Mesaje: 19836
Localitate: La sediu
moderatorii de pe sectiune sterg anunturile neconforme

actualizarile se fac editand post-ul initial

_________________
ing. Mircea Bartic
Director general

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN A
MesajScris: Mie Apr 27, 2016 7:10 pm 
Neconectat
User

Membru din: Mar Noi 15, 2011 1:51 pm
Mesaje: 94
Localitate: Bucuresti
Domnule Mircea, mi-a fost sters anuntul de ce ? Am specificat ca nu am reusit sa incarc pozele,astept cateva explicati ...Va multumesc


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN A
MesajScris: Mie Apr 27, 2016 9:48 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366
Avatar utilizator

Membru din: Joi Oct 27, 2005 7:33 pm
Mesaje: 19836
Localitate: La sediu
Mai mult ca sigur a incalcat regulamentul. Te rog sa-l studiezi si cu siguranta vei afla si motivul.

_________________
ing. Mircea Bartic
Director general

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN A
MesajScris: Vin Apr 29, 2016 12:39 pm 
Neconectat
User

Membru din: Mar Noi 15, 2011 1:51 pm
Mesaje: 94
Localitate: Bucuresti
Am avut un anunt mai vechi si am preferat sa schimb titlul si sa mai adaug un produs si in 2 minute na mai aparut nici anuntul vechi nici macar editat de voi sau ce putin un mesaj sau ceva de genu pana acum nu am patit asa ceva


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN A
MesajScris: Vin Apr 29, 2016 1:19 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366
Avatar utilizator

Membru din: Joi Oct 27, 2005 7:33 pm
Mesaje: 19836
Localitate: La sediu
probabil ca ai avut ghinionul sa il vada vreun moderator inainte sa-l editezi.

_________________
ing. Mircea Bartic
Director general

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN A
MesajScris: Mie Iun 08, 2016 2:07 pm 
Neconectat
User

Membru din: Mar Noi 15, 2011 1:51 pm
Mesaje: 94
Localitate: Bucuresti
Se mai pot pune anunturi de vanzare pe acest sait ??????? daca da sa imi spuna si mie cineva cum reuseste sa incarce pozele ca la mine nu merge


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN A
MesajScris: Vin Iun 10, 2016 8:41 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366
Avatar utilizator

Membru din: Joi Oct 27, 2005 7:33 pm
Mesaje: 19836
Localitate: La sediu
exista dimensiuni limita pentru pozele incarcate.

Sa nu fie mai mari de 1000 de pixeli pe latime. Este o cerinta de bun simt.

_________________
ing. Mircea Bartic
Director general

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN A
MesajScris: Lun Feb 06, 2017 6:47 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator
Avatar utilizator

Membru din: Sâm Oct 21, 2006 6:26 pm
Mesaje: 1990
Localitate: Bucuresti, Drumul Taberei
Sau http://www.postimage.org si apoi puneti aici "Direct link:" sau "Thumbnail for forums:"

Imagine

As vrea sa propun Adminului, ca link-urile catre OLX, Ocazii, La jumate, etc, sa nu mai fie acceptate pe forum ca "poze reale cu marfa", nu avem nicio legatura cu alte site-uri, acolo pozele sint foarte "comprimate" iar multe sint expirate, de ex acest topic:

viewtopic.php?f=19&t=23817

_________________
Repar Amplificatoare Profesionale De Putere: viewforum.php?f=64 Vind surse SMPS pentru amplificatoare: viewtopic.php?f=19&t=16990


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT VANZARI - CITITI AICI INAINTE DE A POSTA UN A
MesajScris: Lun Feb 06, 2017 8:48 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366
Avatar utilizator

Membru din: Joi Oct 27, 2005 7:33 pm
Mesaje: 19836
Localitate: La sediu
Devine regula

pozele TREBUIE sa fie postate pe site-ul nostru

anunturile doar cu link la OLX sau alte site-uri de profil vor fi sterse!

_________________
ing. Mircea Bartic
Director general

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ] 

Ora este UTC + 2


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România