The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 05, 2025 8:38 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: 12" 12.5 W difuzoare romanesti
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 3:11 pm 
Neconectat
User

Am o intrebare la care poate userii "Veterani" in domeniu audio poate pot sa imi raspunda
pot achizitiona la pret de nimik 2 difuzoare romanesti de 12" date la puterea de 12.5 watt sunt difuzoare vechi care erau folosite in cinema si la tot felud e sonorizari mai ales pentru voce( scoli biserici) am inteles ca erau intr-o configuratie de 2 difuzoare pe incinta.
am citit pe un forum ca ar avea in zona mediilor un spl ff mare stie cineva ceva despre acest tip de difuzoare? as vrea sa fac 2 sateliti cat se poate de compacti in combinatie cu PHt 404
Ps. difuzoarele care le pot cumpara sunt noi nu au fost folosite

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 3:46 pm 
Neconectat
User

Eu am ascultat acest tip de difuzoare de care vorbesti, acum cativa ani. Erau montate pe incinte Altus110 si erau folosite pe bass. Sunau chiar bine si rezistau si la putere > 12,5W fara probleme. 8)

De curiozitate, la ce pret le poti achizitiona :?: 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 4:05 pm 
Neconectat
User

40-50 de lei.. eu de sateliti vreau sa aud eventuale pareri :)
fullrange nu ma tenteaza sa fac cu asa ceva doar ca am citit pe un forum mai demult ..habar nu am unde ca ar mrge pe medii ff bine si ma gandeam sa fac 2 sateliti compati si sa ii folosesc de la 150-200Hz in sus asa banuiesc ca o sa pot da cu mai multi W in ele

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 4:24 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

12.5W pe 6.3 OHM

nu recomand sa te incurci cu ele

sunt niste difuzoare foarte vechi si foarte depasite

nu au 12" , sunt putin mai mari, asa ca o incinta construita pt ele nu va putea fi dotata cu alte difuzoare de 12" pe viitor....

alegerea este a ta in final.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 4:40 pm 
Neconectat
User

Chiar nu inteleg ce o sa faci tu cu 12.5 w rms pe fiecare dif? Nici macar un party intr-un dormitor de bloc nu poti da cu puterea aia....sunt ffffffoarte slabe.
Si ce sa caute PHT 404 langa astfel de difuzoare? Macar un HP10W acolo sa ai....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 10:32 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

is bune astea ... de bibelou. Am avut si eu o incinta cu difuzorul acesta, se auzea binisor, dar in vremurile noastre 12W e mult prea putin.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 11:52 pm 
Neconectat
User

DON, ai auzit vreodata cum suna ?
au am avut 2 RFT-uri . nu is de 12" ci is de 13"~. si.. poti da chef linistit cu ele pe medii. eu am auzit ca is declarate ca avand as aputini W ca sa nu plateasca ceva taxe la ele, dar ca ele duk mai mult fara probleme. corectati-ma daca gresesc, faza cu taxele pentru Wati.
de sunat, stiu ca suna bine. pacat ca ale mele erau obosite la maximum, si au trebuit reconditionate, erau jalnice, dar si asa, pe post de sateliti am facut chefuri cu ele destule. daca nu sunt arse, rebobinate aiurea sau nu stiu ce alte defecte sa mai aiba, merita cumparate. pentru 400.000 ROL.... MERITA ! si urca si mult in frecv

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 11:59 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nu stiu nimic de nici un fel de taxe, dar pot confirma ca bobina e micuta rau si avea putina sarma, intr-un singur strat :twisted:

difuzoarele astea (cate 2 per incinta) erau folosite si in boxele CLUB 2000 de pe vremurile comuniste

acelasi sasiu fiind folosit mai tarziu pt difuzoarele de bass care dotau boxele Meloman.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2