The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 12:55 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Program pentru recunoasterea pieselor
MesajScris: Mie Mar 30, 2011 3:59 pm 
Neconectat
User

Tot auzisem ca ar exista un program care iti recunoaste piesa dintr-un colaj sau o piesa fara nume pe care vrei sa o afli , exista asa ceva, m-ar putea ajuta cineva cu un nume unui astfel de program ?Multumesc anticipat!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Program pentru recunoasterea pieselor
MesajScris: Mie Mar 30, 2011 6:47 pm 
Neconectat
User

pe smartphone-uri exista shazam si sound hound. Ultimul din cate stiu e mai avansat recunoaste si daca fredonezi o piesa.
Recunosc destul de multe piese dar sa nu te astepti sa recunoasca piesele romanesti de la trupe mai underground.

Sus

MesajScris: Mie Mar 30, 2011 7:10 pm 
Neconectat
User

chiritescu claudiu scrie:
pe smartphone-uri exista shazam si sound hound. Ultimul din cate stiu e mai avansat recunoaste si daca fredonezi o piesa.
Recunosc destul de multe piese dar sa nu te astepti sa recunoasca piesele romanesti de la trupe mai underground.

Si ceva program pt pc nu exista? , din cate stiu programu la care te-ai referit tu exista si pe iphone

Sus

MesajScris: Joi Mar 31, 2011 12:09 pm 
Neconectat
User

am dat si eu un search pe google si am gasit un program pe nume TUNATIC ..gaseste melodii dar nu e foarte bun..eu unu sincer nu sunt multumit de el..si gaseste doar melodiile de pe calculator..din alta sursa nu le recunoaste..

Sus

MesajScris: Joi Mar 31, 2011 3:22 pm 
Neconectat
User

Hodis Tudor scrie:
am dat si eu un search pe google si am gasit un program pe nume TUNATIC ..gaseste melodii dar nu e foarte bun..eu unu sincer nu sunt multumit de el..si gaseste doar melodiile de pe calculator..din alta sursa nu le recunoaste..

Da l-am incercat si eu , melodiile romanesti nu le recunoaste deloc , doar din cele straine si alea foarte putine... se pare ca altceva mai bun nu mai este ... :|

Sus

MesajScris: Joi Mar 31, 2011 8:59 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

sound hound este unul dintre cele mai reusite. Eu il am instalat pe un telefon htc si isi face treaba binisor. Muzica straina o recunoaste foarte bine, sunt putine cazurile cand nu le detecteaza. In cazul muzicii din romania, lucrurile stau altfel, ce e dance, pop, house le mai gaseste, populara si manele nicio sansa. :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2