The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 13, 2025 12:18 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: inca o lovitura a firmelor de curierat
MesajScris: Mar Ian 25, 2011 8:17 pm 
Neconectat
User

salut la toata lumea.as vrea sa stiu ...daca ma poate ajuta cineva...ce se poate face in cazul in care o firma de curierat iti aduce acasa pachetul tavalit?adica.....sa explic.
Ieri, am trimis la cineva 2 difuzoare eminence kappa pro 15a.folosite dar...bune.astazi m-a contacta baiatul la care au ajuns difurile,si imi spune ca un difuzor nu merge.El mi-a trimis 2 difuzoare delta care...la randul or au ajuns (unu) cu acele bucati de carton sau ce sunt, dintre gaurile de unde se prinde difuzorul,sarite.parca au fost rupte,si cu marginea putin indoita.eu l-am intrebat daca stie ceva depsre aceasta problema si a spus ca nu are habar pt c el le-a pus in regula.BUN.astazi cand am vb cu el am crezut ca este o gluma sa imi raspunda cu aceeasi moneda.Dar.....a facut un filmulet.in filmulet se vede ca membrana difuzorului...nu se mai misc.e teapana.de cantat canta daca pui muzica pe el dar nu se misca deloc membrana.nici daca tragi sau apesi pe ea.
AM sunat la fan curier aici la noi, la baiatul; care a luat coletul de la mine(de fapt el a facut coletul.A impachetat difuzoarele si a pus banda peste cutii) si l-am intrebat ce e de facut.si a spus ca proprietarul difurilor sa faca reclamatie la sediu la ei in oras.
Acuma....rog pe cineva care a mai trecut prin asa ceva sa imi dea un sfat ,sa stiu ce sa spun si la baiatul la care sunt difuzoarele de la mine,sa vedem ce e de facut. el traieste cu impresia ca eu i-am dat o teapa cat el.I-am spus ca un difuzor ars(ceea ce puteam sa i trimit eu) se poate misca si sus si jos,dar la el este un difuzor trantit.
Rog pe oricine daca poate sa ne ajute in vre-un fel. multumesc

Sus

Subiectul mesajului: Re: inca o lovitura a firmelor de curierat
MesajScris: Mar Ian 25, 2011 8:21 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Mda, tipic Fancurier

Se face proces verbal la curier . trebuie sa-l faca impreuna cu agentul care a adus coletul.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Mar Ian 25, 2011 8:25 pm 
Neconectat
User

si ce se poate rezolva in acest caz?ai cumva ide mircea?
ma gandesc ca s-ar putea sa ii spuna....de ce nu ai anuntat imediat? sau tot felul de rahaturi ieftine.

Sus

MesajScris: Mar Ian 25, 2011 8:36 pm 
Neconectat

Ar fi trebuit sa-l faca atunci imediat ce a descoperit problema

Sa nu se lase intimidat. Curierii sunt respaonsabili pentru integritatea coletelor. Teoretic ar trebui sa fie despagubit. Daca nu primeste un raspuns favorabil ar trebui sa sesizeze pe cineva mai sus pe ierarhie sau direct la Bucuresti.

NEAPARAT sa pastreze copii dupa toate actele, Bonul contract de trimitere (AWB), proces verbal, factura pentru plata serviciilor de transport , etc.

Eu am avut niste experiente foarte neplacute cu curierii

caz concret Fancurier, acum 2 ani

Un client de-al nostru dupa ce a cumparat o pereche de subwoofere de 15" dotate cu C15-400B , care au ajuns la destinatie cu unul din difuzoare lovit puternic si cu magnetul deplasat, a fost instruit de catre agentul de la acea agentie sa mai comande de la noi un difuzor identic pe care sa-l schimbe in depozit cu cel spart iar apoi sa ne returneze coletul ca si cum nu ar mai fi dorit sa ridice comanda.

Norocul meu a fost ca am banuit manevra pentru ca rambursul intarzia si dupa cateva zile am sunat la acea agetie si am cerut directorului sa-mi spuna statusul expeditiei noastre. Ni s-a comunicat ca acel colet nu a mai fost ridicat si ca urma sa se intoarca la noi dupa un numar de zile in care statea la ei. Banuind ca ceva nu este in regula, l-am rugat sa verifice vizual coletul neridicat si sa-mi confirme ca este sigilat. Evident ca se vedeau clar urme ca a fost desfacut iar la o expertiza a iesit la iveala faptul ca agentul impreuna cu acel client au schimbat difuzoarele din colet si urmau sa ne returneze coletul cu difuzorul spart in el.

Evident am cerut ancheta precum si despagubirea integrala a valorii marfii. Agentului i-a fost retinut din salar paguba, iar apoi a fost dat afara.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Mar Ian 25, 2011 10:51 pm 
Neconectat
User

Salut tuturor.Eu sunt baiatul acela care am primit Difurile.Problema este ca eu l-am adus de la sediu si nu l-am desfacut acolo :( .Trebuia sa desfac acolo si sa fac reclamatie.Dar nici prin gand nu mi-o venit sa-l desfac.O sa vedem ce o sa rezolv dar nu cred ca am sanse mari :cry: Cred ca o sa se refere ca ei nu au vazut ce o fost in el,nu acolo am deschis,am schimbat difurile,eu l-am scapat de pamant si chestii din aste,o sa vedem.Pun cateva poze cu ele,cel galban este descentrat magnetul adica o strantorit bobina.Inca si este iesit afara unpic nu stiu ce s-o intamplat cu el,se vede si in poza ca si cupa pe bobina este unpic impins.De ce nu le-am deschis acolo :? ImagineImagineImagineImagineAcel galben este descentrat.Trebuie sa fi-ti foarte atenti cand luati colet sau trimiteti.Eu stiu deja :cry:

Sus

MesajScris: Mar Ian 25, 2011 11:01 pm 
Neconectat
User

Imre Paca....pai din cate vad eu....si cutia de carton arata ca a fost trantit in lateral.adica exact in pozitia cum vine diful in boxa.alea sunt cutiile de la tine.deci teoretic ar trebui sa sti cum au fost :cry: .referitor la treaba ca ei vor spune ca ....ai facut vre-o schim,bare....mai nou la fan curier....trebuie sa ARATI ce este in pachet.acest pachet a fost facut de omul lor.deci el a bagat difurile in cutii.nu exista cale de intors.

Sus

MesajScris: Mar Ian 25, 2011 11:39 pm 
Neconectat
User

Din moment ce omul lor a facut pachetul este clar ca difuzorul a plecat intact de la expeditor.
Neaparat cand te duci la ei sa ceri explicatii sau sa depui plangere sa fi hotarat si sa nu te lasi influentat de scuzele lor ieftine.
Daca nu se rezolva nimic incearca sa apelezi si la protectia consumatorului. Poate te pot ei ajuta.
Cumva trebuie invatati si astia de la curier ce inseamna COLET FRAGIL

Sus

MesajScris: Mar Ian 25, 2011 11:56 pm 
Neconectat
User

De la FAN CURIER am primit si eu colete trantie in ultimul hal , difuzoare noi, ambalate corespunzator, pe cutii era inscris pe toate fetele, mare cat capu lor, cu rosu :" FRAGIL " , iar curierul cand mi le-a adus si i-am reclamat starea coletelor , imi reprosa ca nu scrie nicaieri FRAGIL ( desi nu era asa , cred ca nu vazuse ...!!!!), ca nu-i ambalat corespunzator etc am sunat la sediul lor la Bucuresti si o cucoana de acolo incerca sa imi explice ca ambalajele mele erau mototolite, ca o hartie igienica, datorita starii drumurilor. Nu cred ca o sa rezolvati nimic, desi sper sa nu fie asa .

Ultima oară modificat de popamariusgabriel pe Mie Ian 26, 2011 12:45 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Mie Ian 26, 2011 12:38 am 
Neconectat
User

l-a desfacut acuma.mi-a arata niste poze.a dat palaria jos si a facut o poza.....se vede clar ca magnetul e deplasat.
A continuat cu datul jos. :lol: .A dat si magnetul jos( are curaj).acuma....sa vedem cum il pune inapoi.l-am rugat sa puna niste poze.
Acuma.....treaba sta cam asa.....si eu sunt putin uimit.
La prima vedere ...a spus ca ar fi fost palaria desfacuta.asta pana cand a desfacut-o el de tot.atunci a spus ca nu a fost desfacuta.
Nu prezinta urme de lipituri pe nici unde(precum ca ar fi fost desfacut),dar zice ca a gasit cositor in bobina.bobina spune ca este cea originala.si mai spune ca magnetul s-ar fi incercat a se da jos si nu s-a mai putut centra la loc,sau ca a fost dat jos dar nu s-a mai putut pune la loc. deci pe scurt....ca cineva ar fi intervenit in el.
Astept pozele de la imre si rog pe cineva care se pricepe in domeniul difuzoare sa spuna daca exista vre-o modalitate de sfacere a difuzorului in care sa nu desfaci palaria, spiderul si membrana.Si daca se poate da magnetul jos fara a se da palaria jos, si daca il dai jos...si il pui la loc(prin absurd) daca ramane bobina intacta.

Sus

MesajScris: Mie Ian 26, 2011 2:21 am 
Neconectat
User

Da acuma stau asa.Am luat cupa jos de la membrana.Bobina nu o fost atins de sus.Dar magnetul sigur a fost luat jos altfel nu se poate axplica cum o disparut un spiral din bobina si este lipit si cu fludor.Se poate lua jos fara sa le iei jos cupa de la membrana,luand jos magnetul cu axul.Mai este o verziune cel mai probabil asta s-o intamplat el a scos din incinte de la senia si il chema pe ei ca era interesant unul albastru si celalat galben,acolo au bagat pe asta galben reparat si acuma cand l-a trimis s-o despartit magnetul lipit.Aztazi numai atata fac am lipit magnetul de sasiu si astept sa se intareasca,maine continui.ImagineImagineImagine

Sus

MesajScris: Mie Ian 26, 2011 9:48 am 
Neconectat

Imre Paca scrie:
Da acuma stau asa.Am luat cupa jos de la membrana.Bobina nu o fost atins de sus.Dar magnetul sigur a fost luat jos altfel nu se poate axplica cum o disparut un spiral din bobina si este lipit si cu fludor.Se poate lua jos fara sa le iei jos cupa de la membrana,luand jos magnetul cu axul.Mai este o verziune cel mai probabil asta s-o intamplat el a scos din incinte de la senia si il chema pe ei ca era interesant unul albastru si celalat galben,acolo au bagat pe asta galben reparat si acuma cand l-a trimis s-o despartit magnetul lipit.Aztazi numai atata fac am lipit magnetul de sasiu si astept sa se intareasca,maine continui.

ori e prea dimineata ori ceea ce ai scris acolo nu are nici o noima. NU INTELEG NIMIC!

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Mie Ian 26, 2011 11:50 am 
Neconectat
User

Cu magnetul deplasat am patit-o si eu la niste difuri chinezesti. Culmea e ca la alea magnetul e prins si cu 3 surube :lol:
Nu e nevoie sa umbli intentionat la el sa se intample asta. Pur si simplu o patesti. De aceea eu iubesc difurile pe neo :lol:

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

MesajScris: Joi Ian 27, 2011 1:11 am 
Neconectat
User

Am terminat cu el.L-am facut :lol: Maine pun sus poze si fazele cum le-am reparat :mrgreen:

Sus

MesajScris: Joi Ian 27, 2011 12:11 pm 
Neconectat
User

Cum am spus pun pozele.Primadata inelul am luat :D Imagine
Dupa acela am centrat pe magnet(bineinteles ca si l-am lipit)ImagineImagine
Si l-am pus la loc in asa fel sa nu frece.Imagine.Acolo in postarea de mai sus nu tare se intelege ce am vrut sa spun,dar nu conteaza,cer scuze pentru el :mrgreen:

Sus

MesajScris: Joi Ian 27, 2011 12:26 pm 
Neconectat

Felicitari, cred ca esti printre primii care au reparat un difuzor cu magnetul descentrat.

Acum observ ca ai un nume ce pare a fi de origine araba, in cazul asta inteleg de ce scrii mai putin corect gramatical, nu e nici o suparare. :D

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2