Eu asa am patit cu o trupa de fete, la cazinou, nu dau numele trupei.
Se duceau cu microfoanele in boxe si hopa microfonia.
Le-am zis 1 data, de 2 ori, sa "evite" pusul microfoanelor in boxe si pe urma am vb cu managerul zicindu-i:
Si asa fac playback, inca o microfonie si le tai caile de microfoane, nu ma fac eu de rahat pt cineva ce nu are idee si nu intereseaza ce zic eu.
Si sa vezi pe urma ce le-am taiat microfoanele jos de tot, si in timpul muzicii(playback) cind au incercat sa zica ceva "peste" muzica se vedeau doar cum dau din gura, fara sa se auda, ca la stirile pt surdo muti.
De atunci ,cind s-au facut de 2 lei, sa vezi ce atente erau la mine si la instructiunile date de mine, si culmea , ascultatoare si fara fitze...
De unde zicala, "cum ti-i cresti, asa ii ai"...
TU ca Dj sau ca om de butoane, comanzi, ce , cum, si cit vrei sa se auda.
Am curaj sa fac pariu ca daca regla cineva cum trebuie instalatia aia, chiar cu boxe . si statii berry si mixer berry, s-ar fi auzit acceptabil sau bine, chiar, insa cu limitare de presiune acustica.
Insa unii oameni vor sa se auda tare din scule neadecvate, si forteaza prea mult, aici este greseala.
_________________ Repar Amplificatoare Profesionale De Putere: viewforum.php?f=64 Vind surse SMPS pentru amplificatoare: viewtopic.php?f=19&t=16990
|