CBI scrie:
Daca majoritatea userilor care mai postau info valoaroase la inceput s-au cam tirat pt ca forumul este impanzit de interese personale(oarecum un lucru normal fiind voi il platiti),atunci el va deveni un forum privat al firmei voastre unde se va discuta doar despre marfa persoanala,si nu un forum public pro audio cum s-ar crede ,unde toata lumea este libera sa discute despre orice.De aici si impunsaturile unor useri mai vechi
Cine vrea sa se prostitueze,sa indeplineasca conditiile.Cu siguranta restul vor pleca si majoritatea topicurilor vor fi de genul ""ajutorrr",'caut proiect' etc si topicurile cu prezentarea marfii
Si eu va urez succes si poate,la revedere..din pacate
Zilele trecute am avut o discuţie interesantă cu un domn care dorea să-şi schimbe un difuzor ars pe unul bun, susţinând că s-a ars pentru că frecvenţa de rezonanţă ar fi fost mai mare decât cea trecută în catalog. Cu toate că s-a supărat pe mine, eu am înţeles ce problema avea. Mi-a spus că a citit pe forum despre "problemă" şi că domnia sa consideră că s-ar fi ars din acest motiv. Nu am niciun motiv să îl consider rău intenţionat ci doar dezinformat. Nişte useri "valoroşi" i-au indus această idee.
Unii dintre cei pe care dumneata îi numeşti a fi "useri valoroşi" şi-au făcut ucenicia cu HP15W şi PHT-408. De pe acest forum au învăţat bazele. Dacă Vance Dickanson ori Steve Mowry vor fi useri pe forumul nostru, presupunând că vor dori să înveţe limba română, voi considera că aceeia sunt useri valoroşi.
CBI, cred că dumneata, la fel ca şi mulţi alţi domni, nu ai înţeles exact ce fel de forum este acesta.
A fost dintotdeauna şi este un forum privat, dedicat discuţiilor despre produsele noastre, în primul rând. Faptul că am acceptat şi alte discuţii, despre alte mărci, înseamnă că am dat dovadă de fair play.
O să repet.
Acest forum este dedicat suportului Paudio, Selenium,Ecler şi al oricăror alte produse pe care le vom vinde în viitor. Dorim să avem un dialog liber cu clienţii noştri şi să ne concentrăm asupra suportului tehnic pe care îl putem oferi. Timpul este o resursă preţioasă. Nu avem timp şi nici chef să discutăm despre produsele altor mărci, decât eventual tangenţial.
În acelaşi timp, nu văd de ce ar trebui să dăm sugestii de cumpărare pentru produsele altora. Dacă cineva întreabă ce ar putea să cumpere va primi un răspuns în legătură strictă cu produsele pe care noi le putem oferi concret. Dacă nu putem oferi ceva, spunem .
Dacă cineva vrea să îi recomandăm un driver, nu este logic să îi oferim ceea ce vindem, mai ales că avem pe piaţă un avantaj net în ceea ce priveşte raportul preţ calitate ?
Dacă cineva solicită un sfat de genul "am difuzorul xxx, puteţi să mă ajutaţi şi pe mine cu un proiect ?" vom încerca să îl ajutăm în limita timpul disponibil.
Pentru o mai bună comunicare, preferăm să avem câteva sute de membri cărora să le putem spune pe nume, cu care să discutăm normal, decât să avem parte de o mulţime de forumişti anonimi care vin aici doar ca să se războiască şi să ne facă să ne pierdem timpul în discuţii sterile de tipul "scula de firmă sună mai bine şi mai catifelat decât sculele voastre, pentru că aşa mi-a spus mie un lăutar bâtrân în care eu am încredere" sau "Bose e Dumnezeu pe pământ".
Nu, mulţumim frumos, nope !
Un ultim cuvânt.
Din 1998 am tot activat pe forumuri.
Din 2004 am început să activez şi pe unele forumuri din România.
A fost o idee proastă, care mi-a provocat multă scârbă, dar NICIODATĂ nu am avut vreo problemă de pe urma faptului că nu mi-am ascuns numele. Am folosit un nick name, dacă aşa a fost moda, dar nu mi-am ascuns identitatea.