The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 14, 2025 6:15 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 78 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 10:47 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Valfar scrie:
Ce se intampla cu userii ce nu se conformeaza pana in 2011? Ban permanent? Bun ar fii intr-un fel, ai scapa de boti.

userii vor fi notificati iar daca dupa primirea notificarii, nu se vor conforma conturile vor fi suspendate pana la editarea numelui.

Shambala , imi pare rau ca nu doresti sa te aliniezi la noile reglementari insa regulile sunt pentru toti si nu vor exista exceptii indiferent de situatie.

Atfel de reguli au fost implementate de foarte mult timp pe unul dintre cele mai prestigioase forumuri de proaudio din lume (prosoundweb) http://www.prosoundweb.com/forums

Pe aceasta cale va multumesc celor care ati inteles utilitatea acestei modificari si v-ati conformat.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 10:57 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Cum notifici Mircea 30000 de useri? Multa munca va fii si pana ii dezactivezi.
Mai bine suspendezi toate conturile, apoi fiecare user activ iti da un mesaj pe yahoo, pentru reactivare. Mai bine activezi 200 de conturi decat sa banezi 30000 unul cate unul.

Scapi de boti in felul asta.

Mai stau putin asa, poate in viitor forumul va putea fii vizualiat doar de userii inregistrati. Ma voi conforma in final.

E bine sa fii paranoic in timpurile astea...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 11:02 am 
Neconectat

Valfar scrie:
Cum notifici Mircea 30000 de useri? Multa muca va fii si pana ii dezactivezi.
Mai bine suspendezi toate conturile, apoi fiecare user activ iti da un mesaj pe yahoo, pentru reactivare. Mai bine activezi 200 de conturi decat sa banezi 30000 unul cate unul.

nu se pune problema de dezactivat manual
se poate scrie un script care sa automatizeze asta, nu-ti face griji.

Scapi de boti in felul asta.

Botii vor fi curatati usor pentru ca ei au conturile neactivate si sunt usor de detectat in lista de useri.

Mai stau putin asa, poate in viitor forumul va putea fii vizualiat doar de userii inregistrati. Ma voi conforma in final.

forumul va fi public, eu nu agreez forumurile cu zone ascunse. Informatia trebuie sa fie libera.

E bine sa fii paranoic in timpurile astea...

nu este vorba de paranoia.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 11:05 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Am inteles :) .

PS. cand am zis de paranoia, ma refeream la mine :) , sa nu intelegi gresit.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 1:09 pm 
Neconectat
User

cbi @ stai linistit ca nimeni un isi va trimite buletinul sau vrun acte de indentitate daca ca fii nevoie pt a se inregistra sau pt a mai posta pe forum.

Pune un nume la nimereala si ai scapat de stresu asta.:)):))

Iar datele personale (in caz ca le va trimite careva ) nu le va putea vizualiza oricine intra pe googu si da cautare, ele vor ramane stocate in baza de date a forumului undeva bine puse.ASA CRED EU .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 1:20 pm 
Neconectat

de stocat nu se stocheaza nimic

ar trebui sa va faceti probleme mai mari in legatura cu diversele facturi pentru care ati dat buletinul pe la tot felul de firme sau eventualele copii dupa buletin date pe la tot felul de institutii in care pot lucra oameni rau intentionati.

Asta da paranoia :wink:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 1:31 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Eu m-am dat cu lumea in final, dar vad ca nu afiseaza diacriticele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 1:33 pm 
Neconectat

se pare ca nu merg la numele userului

atentie, este posibil sa nu te poti loga daca serverul decide sa nu ia in seama diacriticele

da-mi un telefon daca ai probleme

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 1:42 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Am renuntat la diacritice. Ma pot si loga. Tat ii bun :) .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 8:05 pm 
Neconectat
User

Nu am nimic cu ideea lui Mircea dar ii dau dreptate lui CBI
Nu ma declar profesionist, dar imi place sa citesc forumul acesta ca si multe altele. Dar pe zi ce trece se pare ca userii valorosi nu mai posteaza pe forumpoweraudio.ro. De ce? Pentru ca se izbesc de un marketing din ce in ce mai agresiv si de intrebarile unor novici care folosesc limbaj de mirc si titluri de topic fara noima.
Credeam ca acest forum se adreseaza tuturor categoriilor de oameni si nu numai clientilor magazinului virtual.
Pacat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 8:10 pm 
Neconectat

forumul este pentru discutii tehnice nu pentru politica, ei au ales sa faca politica

va rog sa nu deviati de la subiect.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 8:12 pm 
Neconectat
User

subscriu la ce a spus mihai.Dar adevarul e undeva la mijloc pt ca totusi suntem pe forumul lui mircea care e intretinut de bani lui. Deci incect incet forumul va deveni mai mult unul de suport tehnic pt produsele poweraudio.Nimic rau in asta,dar se pierde putin din valoarea informatiilor

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 8:14 pm 
Neconectat

va rog nu deviati de la subiect

discutiile au aparut deoarece am refuzat accept promovarea ascunsa a concurentilor pe forumul intretinut din timpul si banii mei proprii si personali.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 22, 2010 11:23 pm 
Neconectat
Admin
Admin

CBI scrie:
Daca majoritatea userilor care mai postau info valoaroase la inceput s-au cam tirat pt ca forumul este impanzit de interese personale(oarecum un lucru normal fiind voi il platiti),atunci el va deveni un forum privat al firmei voastre unde se va discuta doar despre marfa persoanala,si nu un forum public pro audio cum s-ar crede ,unde toata lumea este libera sa discute despre orice.De aici si impunsaturile unor useri mai vechi
Cine vrea sa se prostitueze,sa indeplineasca conditiile.Cu siguranta restul vor pleca si majoritatea topicurilor vor fi de genul ""ajutorrr",'caut proiect' etc si topicurile cu prezentarea marfii
Si eu va urez succes si poate,la revedere..din pacate

Zilele trecute am avut o discuţie interesantă cu un domn care dorea să-şi schimbe un difuzor ars pe unul bun, susţinând că s-a ars pentru că frecvenţa de rezonanţă ar fi fost mai mare decât cea trecută în catalog. Cu toate că s-a supărat pe mine, eu am înţeles ce problema avea. Mi-a spus că a citit pe forum despre "problemă" şi că domnia sa consideră că s-ar fi ars din acest motiv. Nu am niciun motiv să îl consider rău intenţionat ci doar dezinformat. Nişte useri "valoroşi" i-au indus această idee.

Unii dintre cei pe care dumneata îi numeşti a fi "useri valoroşi" şi-au făcut ucenicia cu HP15W şi PHT-408. De pe acest forum au învăţat bazele. Dacă Vance Dickanson ori Steve Mowry vor fi useri pe forumul nostru, presupunând că vor dori să înveţe limba română, voi considera că aceeia sunt useri valoroşi.

CBI, cred că dumneata, la fel ca şi mulţi alţi domni, nu ai înţeles exact ce fel de forum este acesta. A fost dintotdeauna şi este un forum privat, dedicat discuţiilor despre produsele noastre, în primul rând. Faptul că am acceptat şi alte discuţii, despre alte mărci, înseamnă că am dat dovadă de fair play.

O să repet.
Acest forum este dedicat suportului Paudio, Selenium,Ecler şi al oricăror alte produse pe care le vom vinde în viitor. Dorim să avem un dialog liber cu clienţii noştri şi să ne concentrăm asupra suportului tehnic pe care îl putem oferi. Timpul este o resursă preţioasă. Nu avem timp şi nici chef să discutăm despre produsele altor mărci, decât eventual tangenţial.

În acelaşi timp, nu văd de ce ar trebui să dăm sugestii de cumpărare pentru produsele altora. Dacă cineva întreabă ce ar putea să cumpere va primi un răspuns în legătură strictă cu produsele pe care noi le putem oferi concret. Dacă nu putem oferi ceva, spunem .

Dacă cineva vrea să îi recomandăm un driver, nu este logic să îi oferim ceea ce vindem, mai ales că avem pe piaţă un avantaj net în ceea ce priveşte raportul preţ calitate ?

Dacă cineva solicită un sfat de genul "am difuzorul xxx, puteţi să mă ajutaţi şi pe mine cu un proiect ?" vom încerca să îl ajutăm în limita timpul disponibil.

Pentru o mai bună comunicare, preferăm să avem câteva sute de membri cărora să le putem spune pe nume, cu care să discutăm normal, decât să avem parte de o mulţime de forumişti anonimi care vin aici doar ca să se războiască şi să ne facă să ne pierdem timpul în discuţii sterile de tipul "scula de firmă sună mai bine şi mai catifelat decât sculele voastre, pentru că aşa mi-a spus mie un lăutar bâtrân în care eu am încredere" sau "Bose e Dumnezeu pe pământ".
Nu, mulţumim frumos, nope !

Un ultim cuvânt.
Din 1998 am tot activat pe forumuri.
Din 2004 am început să activez şi pe unele forumuri din România.
A fost o idee proastă, care mi-a provocat multă scârbă, dar NICIODATĂ nu am avut vreo problemă de pe urma faptului că nu mi-am ascuns numele. Am folosit un nick name, dacă aşa a fost moda, dar nu mi-am ascuns identitatea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 23, 2010 2:05 pm 
Neconectat
User

Dan Nita aka DNA scrie:
CBI scrie:
Daca majoritatea userilor care mai postau info valoaroase la inceput s-au cam tirat pt ca forumul este impanzit de interese personale(oarecum un lucru normal fiind voi il platiti),atunci el va deveni un forum privat al firmei voastre unde se va discuta doar despre marfa persoanala,si nu un forum public pro audio cum s-ar crede ,unde toata lumea este libera sa discute despre orice.De aici si impunsaturile unor useri mai vechi
Cine vrea sa se prostitueze,sa indeplineasca conditiile.Cu siguranta restul vor pleca si majoritatea topicurilor vor fi de genul ""ajutorrr",'caut proiect' etc si topicurile cu prezentarea marfii
Si eu va urez succes si poate,la revedere..din pacate

Zilele trecute am avut o discuţie interesantă cu un domn care dorea să-şi schimbe un difuzor ars pe unul bun, susţinând că s-a ars pentru că frecvenţa de rezonanţă ar fi fost mai mare decât cea trecută în catalog. Cu toate că s-a supărat pe mine, eu am înţeles ce problema avea. Mi-a spus că a citit pe forum despre "problemă" şi că domnia sa consideră că s-ar fi ars din acest motiv. Nu am niciun motiv să îl consider rău intenţionat ci doar dezinformat. Nişte useri "valoroşi" i-au indus această idee.

Prin useri valorosi nu inteleg useri cu un nr mare de postari sau simplul fapt ca are un rang mai mare in forum.Daca situatia este reala,poate respectivul ar trebui sa mai si inteleaga ce se scrie pacolo .De multe ori si cei care iau de bun mesajul nu inteleg tot ce se scrie pacolo :? si poate ar trebui sa se apuce si de alta meserie ...

Unii dintre cei pe care dumneata îi numeşti a fi "useri valoroşi" şi-au făcut ucenicia cu HP15W şi PHT-408. De pe acest forum au învăţat bazele. Dacă Vance Dickanson ori Steve Mowry vor fi useri pe forumul nostru, presupunând că vor dori să înveţe limba română, voi considera că aceeia sunt useri valoroşi.

CBI, cred că dumneata, la fel ca şi mulţi alţi domni, nu ai înţeles exact ce fel de forum este acesta. A fost dintotdeauna şi este un forum privat, dedicat discuţiilor despre produsele noastre, în primul rând.
Este bine de tinut minte in acest caz,la inceput nu a fost asa,dar de acum sunt sigur ca va fi luat ca atare Faptul că am acceptat şi alte discuţii, despre alte mărci, înseamnă că am dat dovadă de fair play.

O să repet.
Acest forum este dedicat suportului Paudio, Selenium,Ecler şi al oricăror alte produse pe care le vom vinde în viitor. Dorim să avem un dialog liber cu clienţii noştri şi să ne concentrăm asupra suportului tehnic pe care îl putem oferi. Timpul este o resursă preţioasă. Nu avem timp şi nici chef să discutăm despre produsele altor mărci, decât eventual tangenţial.

În acelaşi timp, nu văd de ce ar trebui să dăm sugestii de cumpărare pentru produsele altora. Dacă cineva întreabă ce ar putea să cumpere va primi un răspuns în legătură strictă cu produsele pe care noi le putem oferi concret. Dacă nu putem oferi ceva, spunem .

Dacă cineva vrea să îi recomandăm un driver, nu este logic să îi oferim ceea ce vindem, mai ales că avem pe piaţă un avantaj net în ceea ce priveşte raportul preţ calitate ?
De acord,dar de ceva vreme pe langa recomandarile de rigoare,unele dicutii au devenit f incisive si din topor,si toate produsele 'suna extrem ',restul sunt mai slabe ,chiar si daca sunt de varf prin prisma datelor aparente si asta le face inferioare celor vandute,putandu-se realiza produse mult mai perormante la sub juma de pret in garaj.Intrebarea e,cine e in stare sa le realizeze?De ce nu se ofera,contra cost! toate datele necesare,in situatia in care chiar se poate face cu componentele firmei .Cu niste difuri incadrate intr-un buget si o volum simulat in 2 min in bbox si un fitru generic mai mult decat o lada cu difuzoare nu va iesi.Astia sunt in general frustratii ,care se simt mintiti.Nu le-a spus nimeni ca e mai greu decat pare ,in definitiv au primit recomdarea de ceva f bun si ar fi trebuit sa iasa
Din acest motiv sau retras multi sau au incercat sa faca pe rau intentionatii,poate ca nu useri f valorosi,dar cu siguranta cu mai multa experianta decat ce a ramas si asta se vede in topicuri comparatitv cu vremurile anterioare.Multi au preferat sa nu mai scrie ca sa nu iasa flame-uri si au ramas pe forum doar sa-si vanda cate ceva

Dacă cineva solicită un sfat de genul "am difuzorul xxx, puteţi să mă ajutaţi şi pe mine cu un proiect ?" vom încerca să îl ajutăm în limita timpul disponibil.

Pentru o mai bună comunicare, preferăm să avem câteva sute de membri cărora să le putem spune pe nume, cu care să discutăm normal, decât să avem parte de o mulţime de forumişti anonimi care vin aici doar ca să se războiască şi să ne facă să ne pierdem timpul în discuţii sterile de tipul "scula de firmă sună mai bine şi mai catifelat decât sculele voastre, pentru că aşa mi-a spus mie un lăutar bâtrân în care eu am încredere" sau "Bose e Dumnezeu pe pământ".
Nu, mulţumim frumos, nope !
Desi acest tip de discutii este mai rar aici pe forum,situatia este totusi reala,si tocmai datorita suportului tehnic oferit ,nu dau vina pe nimeni,toti amatorii s-au apucat de facut lazi cu difuzoare crezand ca pot face scule adevarate in garaj fara pic de cunostinte,ca asa au primit recomandare si proiect si au fost invatati ca se poate face si asa .Insa cand au aflat vestea trista,au incercat sa-si verse supararea undeva.Numai uitandu-ne la publicitate,este plina sectiune de aceste boxe 'diy' care suna super,dar se vand ca sunt mari,sau prea grele sau etc .Ca tot mai era luat in ras alt user cand a zis despre firma Ciare ca proiectele lor sunt puse doar ca sa vanda si ei ceva,pai situatia este relativ simuilara si aici. Daca dvs chiar va straduiti sa incercati sa faceti ceva propriu,restul vor sa scape usor doar cu vorbe,maj proiectelor sunt luate sau cel mult adaptate de la diferite firme, tot ce conteaza este doar sa se vanda.Prin suport tehnic inteleg si niste proiecte bine puse la punct daca tot se vand componente separate,nu doar ca sa fie.Sau macar sa se ceara bani pt acestea,daca este necesar.Sa nu se mai arunce soparlitza ca se poate face si drege si apoi totul cade in mediocritate.Te costa atat,scurt,ca suntem pe un forum privat comercial

Un ultim cuvânt.
Din 1998 am tot activat pe forumuri.
Din 2004 am început să activez şi pe unele forumuri din România.
A fost o idee proastă, care mi-a provocat multă scârbă, dar NICIODATĂ nu am avut vreo problemă de pe urma faptului că nu mi-am ascuns numele. Am folosit un nick name, dacă aşa a fost moda, dar nu mi-am ascuns identitatea.
Identitatea unei persoane care vinde ceva prin prisma unei firme automat trebuie sa aibe o metoda de contact si nu este acelasi lucru cu un user care nu are interese comerciale.De multe ori pe diverse forumuri cate un mod iti cere sa pui la vedere un nr de telefon,pai cred ca stiti si dvs ca din cand in cand mai suna cate un specimen dinasta rau intentionat sa faca misto.Majoritatea ne-am invatat asa intre noi si personal consider ca dupa atata vreme nu trebuie sa fim obligati daca nu vrem sa ne schimbam.La cei noi care apar peste noapte ar trebui intr-adevar impuse niste reguli,dar restul care suntem vechi si ne stim ar putea ramane la fel.Eu nu prea activez oricum pe aici asa ca nu am de ce sa ma hazardez,dar restul nu zic nimic si de frica ca pot lua ban,de parca ar fi mare scofala :shock: .PAna la urma sa se introduca regula si la publicitate sa fie voie numai cu pordusle firmei ,ca sa nu mai apara probleme gen BluTec
.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 78 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2