The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 07, 2025 10:02 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 10:50 pm 
Neconectat
User

parakiosu scrie:
FOST MODERATOR-Multumim adminului,partidului si tovarasului nostru general Mircea .God help us

Now get off the stage!!!

:lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 16, 2008 12:33 am 
Neconectat
User

Gata spectacolul. :roll:

Paduchiosule...tu ai fost moderator?.si acum nu mai esti.?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 16, 2008 1:16 am 
Neconectat
User

Ceva de genu... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 16, 2008 1:44 am 
Neconectat
User

Asteptam cu nerabdare sa iasa cartea pe piata 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 16, 2008 10:35 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

lui parakiosu2 i-a fost revocata functia de Moderator pe acest forum

Comportamentul din ultima vreme ar fi fost cel putin bizar pentru un moderator.

Din persoana care ar trebui sa vegheze la buna functionare a forumului, s-a transformat in producator de offtopic si agitator.

Personal nu am absolut nimic cu el, functia de moderator o poate primi f usor inapoi daca da dovada ca o merita.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 17, 2008 11:24 pm 
Neconectat
User

Parakiosule nu trebuie sa maresti atata de mult fontul ca inca vad destul de bine din oment ce am inteles fara probleme ce ai scris pana acuma, nu ?
Reclama aia puteai s-o eviti daca erai baiat destept. Totusi eu nu tin minte sa te fi intrebat de vre-o firma, sau sa dai numele unei firme, eu doar am spus sa le spui si ceorlalti useri cu ce modele ai lucrat ca sa se poata orienta si ei.

Legat de amplifurile . puteai sa spui de la inceput ca ai avut si tu unu si dupa 2 zile s-a stricat. Nu crezi ca asa evitai acest circ. Sau ori a durat atata pana ai inventat ceva care nu trebuie neaparat crezut, ci doar sa fie verosimil, sau a durat atata pana ti-ai amintit ? :lol: Ca si fapt divers legat, sa sti ca si alte firme, chiar si de renume mai scapa din greseala cate-un produs cu defect de fabricatie pe poarta fabrici ( Nexus si AdiRCF sunt de acord cu mine, pt ca au citit si ei despre un caz concret venit de la un om care nu este roman 9 si asta spune totul - ). Culmea este ca acel lucru s-a intamplat mai demult cu un produs P Audio, asa ca vorba aia se intampla si pe firme bune.

Tie chiar asa de multa placere iti face sa continui discutia asta ? Sau iti place ca membrii activi ai forumului citesc pe aici si asa iti faci remarcata prezenta ?
Crede-ma ca nu ma dau inapoi, dar am terminat sesiunea si mi-a pierit cheful de relaxare pe care l-am avut in timpul ultimului examen.

Later edit: De ce ai editat anuntul de la publicitate ?
DIn moment ce nu vinzi/cumperi nimic eu consider ca am voie sa-l sterg acuma. Am dreptate ? :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 17, 2008 11:55 pm 
Radu scrie:
DIn moment ce nu vinzi/cumperi nimic eu consider ca am voie sa-l sterg acuma. Am dreptate ? :roll:

prea tare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Radu scrie:
Nexus si AdiRCF

cred ca noi 3 suntem la curent cu forumul ala :D

Ultima oară modificat de user eliminat pe Lun Feb 18, 2008 12:01 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 12:00 am 
Neconectat
User

Adi intelege-ma dar dupaiai sigur o sa faca un topic in care intreaba ce naiba caut eu in functia de moderator de ma apuc sa sterg topicurile si postruile lui...nu ca nu m-ar fi acuzat pana acuma de asa ceva dar mno :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 5:43 am 
Bogdi16 scrie:
Gata spectacolul. :roll:

Paduchiosule...tu ai fost moderator?.si acum nu mai esti.?

Tu ai facut armata cu mine si nu mai tin eu minte?Nu ti se pare ca esti cam obraznic?Nu imi amintesc sa te fi facut paduchios sau in alt fel

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 5:54 am 
Radu scrie:
Parakiosule nu trebuie sa maresti atata de mult fontul ca inca vad destul de bine din oment ce am inteles fara probleme ce ai scris pana acuma, nu ?
Reclama aia puteai s-o eviti daca erai baiat destept. Totusi eu nu tin minte sa te fi intrebat de vre-o firma, sau sa dai numele unei firme, eu doar am spus sa le spui si ceorlalti useri cu ce modele ai lucrat ca sa se poata orienta si ei.

Legat de amplifurile . puteai sa spui de la inceput ca ai avut si tu unu si dupa 2 zile s-a stricat. Nu crezi ca asa evitai acest circ. Sau ori a durat atata pana ai inventat ceva care nu trebuie neaparat crezut, ci doar sa fie verosimil, sau a durat atata pana ti-ai amintit ? :lol: Ca si fapt divers legat, sa sti ca si alte firme, chiar si de renume mai scapa din greseala cate-un produs cu defect de fabricatie pe poarta fabrici ( Nexus si AdiRCF sunt de acord cu mine, pt ca au citit si ei despre un caz concret venit de la un om care nu este roman 9 si asta spune totul - ). Culmea este ca acel lucru s-a intamplat mai demult cu un produs P Audio, asa ca vorba aia se intampla si pe firme bune.

Tie chiar asa de multa placere iti face sa continui discutia asta ? Sau iti place ca membrii activi ai forumului citesc pe aici si asa iti faci remarcata prezenta ?
Crede-ma ca nu ma dau inapoi, dar am terminat sesiunea si mi-a pierit cheful de relaxare pe care l-am avut in timpul ultimului examen.

Later edit: De ce ai editat anuntul de la publicitate ?

1.Am editat cele 3 posturi pentru ca nu mai vreau sa vind pe acest forum si pentru ca ati inceput sa imi stergeti din posturi asta cand in acelsi timp pe alte subiecte de la ANUNTURI se abera la greu.

2.Nu cred ca esti tu in masura sa ma judeci legat de ce stiu.ce am ascultat,ce am cumparat si ce detin in acest moment.

Oricum era o discutie intre mine si tine.Nu inteleg de ce sa facut o asas o alianta impotriva mea.

Si asta e tare ca ma inventat eu nu stiu ce poveste.Nu mai ai argumente si ai inceput sa jignesti ca prietenul tau bogdy sau cum il cheama?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 3:58 pm 
Neconectat
User

Habar nu ai tu cate argumente am si cate nu am eu si nici nu sti ceea ce gandesc.

Referitor la faptul ca s-au bagat ceilalti in discutie: tu ai scris ca esti de acord cand am spus ca fiecare poate sa-si spuna parerea. Vezi, iarasi te contrazici singur. :roll:

Pe bune, eu iti demonstrez aproape de fiecare data, si tu tot pe a ta o ti.

Eu nu te acuz ca a inventat ceva, ci doar ti-am spus ce concluzii s-ar putea trage prin faptul ca ti-a luat cateva zile ca sa spui ca ai avut si tu in tineretea ta un amp de la firma citata de tine si ca s-a stricat. CHir nu inteleg de ce nu pteai ca sa zici atunci, in topicul respectiv ceva de genu: " Firma aia este cum este, pt ca am avut si eu acum 2 ani produse de al ei care s-au stricat in aproape 2 zile.". Chiar nu inteleg de ce e asa de greu sa scri 2-3 cutvinte in plus. E usor sa arunci cu noroi in ceva, dar e chiar asa de greu sa arunci cu noroi si sa mai si argumentezi de ce se merita sa arunci cu noroi.

Nu am pretentia sa-mi raspunsi la fiecare "cerinta", cu toate ca asa ar fi frumos, dar macar un raspuns scrut si la obiect sper sa-mi dai la urmatarea intrebare: Tie chiar iti place toata mascarada asta ? Chiar vrei sa continue ?

Si spune-mi daca tu consideri ca am dreptul in care tu vrei sa vinzi/cumperi ceva intitulat "deleted" ?
Am spus si o mai repet, eu nu ti-am sters niciun post. Nexus l-a sters si el nu trebuie sa-si justifice nicio actiune, cu toate ca a facut-o si ti-a explicat si de ce a facut-o. Daca tu nu ai inteles nu e problema mea, dar daca incepi si-mi zici iarasi de posturile alea chiar ca incep sa cred ca ori nu poti sa intelegi ceva dintr-un text, ori ai ceva fixatii.
Sti, si apoi mai incepi si-mi ceri argumente, chiar daca eu iti explic de cateva ori aceeasi problema. :roll: Si tot eu is ala fara argumente...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 4:33 pm 
Neconectat
User

Bogdi16 scrie:
Paduchiosule...tu ai fost moderator?.

bogdi pune-ti ochelarii tata ca .... iese altceva :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 5:37 pm 
Neconectat
User

Io nici n-am observat ce-o scris bogdi :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 5:40 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
Bogdi16 scrie:

Jur ca nu am observat greseala. :lol:

Citat:
Tu ai facut armata cu mine si nu mai tin eu minte?Nu ti se pare ca esti cam obraznic?Nu imi amintesc sa te fi facut paduchios sau in alt fel

Crede-ma ca a fost o greseala....ai un nume mai ciudat..si eu cand am scris mesaju..am scris o "rima" :roll:

Cer scuze pe aceasta cale.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 10:44 pm 
Bogdi16 scrie:
adi_0206 scrie:
Bogdi16 scrie:

Jur ca nu am observat greseala. :lol:

Citat:

Crede-ma ca a fost o greseala....ai un nume mai ciudat..si eu cand am scris mesaju..am scris o "rima" :roll:

Cer scuze pe aceasta cale.

Nu-i bai.Se accepta

For all:

eu am dreptate?radu are dreptate?Sincer nu ma intereseaza

e cineva de acord sa incheiem aici serialul? :lol:

Ultima oară modificat de Parakiosu2 pe Lun Feb 18, 2008 11:07 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2