Habar nu ai tu cate argumente am si cate nu am eu si nici nu sti ceea ce gandesc.
Referitor la faptul ca s-au bagat ceilalti in discutie: tu ai scris ca esti de acord cand am spus ca fiecare poate sa-si spuna parerea. Vezi, iarasi te contrazici singur.
Pe bune, eu iti demonstrez aproape de fiecare data, si tu tot pe a ta o ti.
Eu nu te acuz ca a inventat ceva, ci doar ti-am spus ce concluzii s-ar putea trage prin faptul ca ti-a luat cateva zile ca sa spui ca ai avut si tu in tineretea ta un amp de la firma citata de tine si ca s-a stricat. CHir nu inteleg de ce nu pteai ca sa zici atunci, in topicul respectiv ceva de genu: " Firma aia este cum este, pt ca am avut si eu acum 2 ani produse de al ei care s-au stricat in aproape 2 zile.". Chiar nu inteleg de ce e asa de greu sa scri 2-3 cutvinte in plus. E usor sa arunci cu noroi in ceva, dar e chiar asa de greu sa arunci cu noroi si sa mai si argumentezi de ce se merita sa arunci cu noroi.
Nu am pretentia sa-mi raspunsi la fiecare "cerinta", cu toate ca asa ar fi frumos, dar macar un raspuns scrut si la obiect sper sa-mi dai la urmatarea intrebare: Tie chiar iti place toata mascarada asta ? Chiar vrei sa continue ?
Si spune-mi daca tu consideri ca am dreptul in care tu vrei sa vinzi/cumperi ceva intitulat "deleted" ?
Am spus si o mai repet, eu nu ti-am sters niciun post. Nexus l-a sters si el nu trebuie sa-si justifice nicio actiune, cu toate ca a facut-o si ti-a explicat si de ce a facut-o. Daca tu nu ai inteles nu e problema mea, dar daca incepi si-mi zici iarasi de posturile alea chiar ca incep sa cred ca ori nu poti sa intelegi ceva dintr-un text, ori ai ceva fixatii.
Sti, si apoi mai incepi si-mi ceri argumente, chiar daca eu iti explic de cateva ori aceeasi problema.

Si tot eu is ala fara argumente...