Kosmo scrie:
Un singur lucru vreu sa spun si sunt sigur ca nu ma poate contrazice nimeni : " Nu conteaza cantitatea ( puterea ) , ci CALITATEA sunetului !!! "
Daca tot zici de calitate , te sfatuiesc sa te lasi de domeniul PRO si sa te apuci sa iti faci boxe hi-fi cu inalte pufoaste bass orgasmic si alti temeni dinastia .......
In domeniul Pro ai nevoie de EFICIENTA , SPL si sistem capabil sa acopere un anumit numar de persoane pe un anumit gen de muzica , fie live, fie inregistrata ......
Din hp15W nu scoti nici SPL mare si calitate EVER ! e un dif low cost / low entry / low low low la toate capitolele , e bun pentru a incepe domeniul PRo si atata , nu poate fii vorba de calitate la asa dif !
Daca erau asa bune si calitative de la inceput , de ce s`au mai agitat inginerii de la P.Audio sa faca difuri si drivere superioare hp`ului si pht`ului ??? raspunde`mi la intrebarea asta !
Edit pt restul care se baga in seama :
Sunte`ti ca niste muieri , "unde`i administratia cand se vorbeste offtopic , la mine daca ziceam ceva offtopic , imediat imi stergea postu"
V`a plangeti ca niste copii de 4 ani care se joaca la nisip . Daca administratia are ceva cu voi care in general interveniti cu mai mult offtopic unde vedeti ca a inceput asa ceva e strict problema voastra
Eu am cerut niste explicatii la ce a afirmat Iceman despre driverele de 2" (care nu urca si nu au calitate ca apete`ul magic sau pehashte ) .
Nu a putut sa sutina clar nici o afirmatie care a facuto in topicul asta pana acuma !