The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 1:45 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 12:19 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

ok... scuze ca am postat si eu pe aici...
is un papagal nu ma luati in seama... de fapt de asta nici nu am mai postat o vreme...

is un prost... si nu stiu ce e ala sunet...

spor la bani si sa ne vedem sau sa ne citim cu bine prin 2010...

c'ya... :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 12:22 am 
ICEMAN scrie:
is un papagal nu ma luati in seama... de fapt de asta nici nu am mai postat o vreme...

vad ca nu prea ai ce sa mai zici si raspunzi sec ........

Sa nu crezi ca am ceva cu tine ! Dar nu poti sustine aproape nici o afirmatie care o faci , deaia ma i`au de tine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 12:31 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Dr4g0n scrie:
ICEMAN scrie:

vad ca nu prea ai ce sa mai zici si raspunzi sec ........

Sa nu crezi ca am ceva cu tine ! Dar nu poti sustine aproape nici o afirmatie care o faci , deaia ma i`au de tine

DE MARIN S-OCREZITU... :wink:

de la a incuraja un debutant in domeniu ati ajuns sa va luati de mine...

nu e nimik... eu il incurajez in continuare pe om... si sper ca a tras si invatamintele de rigoare din post... numai bine kosmo...

deci daca lipsesti de la 01-02 pana la 10-11 deci 10 pana la 12 luni de pe forum... inseamna 2 ani pt unii si ca esti nimik pt altii... succes kosmo si nu asculta gurile rele ;) fa treaba buna...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 12:43 am 
Neconectat
User

Citat:
VRei sa iti arat ce scule am eu sau ce ???? crede`ma ca peste 20 de ani , TU nu o sa ai ce am eu in momentul de fata !

Hai ma Dragon....chiar nu ai trecut peste atitudinea asta aroganta? Dc

trebuie tot timpu sa fii rautacios si arogant?

Daca el isi face treaba cu sculele alea, la nivelul de sonoirizari la care merge

el...(nivel la care tu nu te mai cobori, ca vezi doamne, tu nu faci decat Liviu Gutza Live) dc sa bage mii de euro in scule? Cand la fel de bine cu scule mai Low cost scoate aceeasi bani fara sa fie sub nivelul necesar.

PS: Dragon...ai ascultat diferentza intre un driver de 1" si unu de 2" la peste 10Khz?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 12:45 am 
ICEMAN scrie:
[

DE MARIN S-OCREZITU... :wink:

de la a incuraja un debutant in domeniu ati ajuns sa va luati de mine...

nu e nimik... eu il incurajez in continuare pe om... si sper ca a tras si invatamintele de rigoare din post... numai bine kosmo...

deci daca lipsesti de la 01-02 pana la 10-11 deci 10 pana la 12 luni de pe forum... inseamna 2 ani pt unii si ca esti nimik pt altii... succes kosmo si nu asculta gurile rele ;) fa treaba buna...

Pe mine nu ma intereseaza EXACT de cand nu mai postezi tu ...... eu unul nu`s atent la detalii de genul , dar cert e ca nu ai posat de mult timp si acum vii si vrei sa reinvii Haspe powah si berry (subiecte de mult moarte pe aici)

De ce nu recunosti adevarata valoare si performanta a sculelor tale ? ti`e rusine cu ce ai sau ce ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 12:59 am 
Neconectat
User

Unde-i Administratia sa faca curat atunci cand ai nevoie de ea ?
Unora li se sterg offtopicurile, altora nu... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:02 am 
Neconectat
User

Radu scrie:
Unde-i Administratia sa faca curat atunci cand ai nevoie de ea ?
Unora li se sterg offtopicurile, altora nu... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Te simti neglijat Radule :))?

E ora 1 am ...lumea mai doarme la ora asta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:09 am 
Neconectat
User

ICEMAN eu iti dau dreptate si apreciez gestul tau de a ma sfatui .

Si eu am inceput tot cu hp15w si pot spune ca sunt destul de bune ca difuzoare , le-am folosit si eu la cateva sonorizari mai mici si au mers de minune.

Un singur lucru vreu sa spun si sunt sigur ca nu ma poate contrazice nimeni : " Nu conteaza cantitatea ( puterea ) , ci CALITATEA sunetului !!! "

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:12 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

eu nu mai zc nimik... deja am iesit din topic... :wink:

altii nu asculta detalii la peste 10KHz desi urechea unora aude 16-18KHz...

oricum vocea lu gutza e sub acest nivel ce conteaza...

Ultima oară modificat de Iordache Ionut pe Mar Noi 18, 2008 1:14 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:13 am 
Neconectat
User

Lumea nu intelege un lucru (unii)

Degeaba ai un lucru de calitate daca nu il stii folosii cum trebuie.
Degeaba ai ultimul racnet de topuri daca le reglezi din Winamp.

Pot da multe exemple de cazuri concrete care le-am vazut dar nu cred ca e cazul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:19 am 
Neconectat
User

Studentu invata cel mai bine cu 6-7 ore inainte de examen :lol:

Daca eu sau adi postam offtopic imediat ramaneam fara post..dar aici se bat campii in struna si degeaba...o fi din cauza orei mno...dar daca si maine dimineata se mai lauda si jicnesc oamenii pe aici atunci...

Bogdi tu ai mai avansat in timpul asta in care nu ai mai postat ? :lol:
Ca eu desi am postat tot la nivelul de receiver am ramas 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:21 am 
Kosmo scrie:
Un singur lucru vreu sa spun si sunt sigur ca nu ma poate contrazice nimeni : " Nu conteaza cantitatea ( puterea ) , ci CALITATEA sunetului !!! "

Daca tot zici de calitate , te sfatuiesc sa te lasi de domeniul PRO si sa te apuci sa iti faci boxe hi-fi cu inalte pufoaste bass orgasmic si alti temeni dinastia .......

In domeniul Pro ai nevoie de EFICIENTA , SPL si sistem capabil sa acopere un anumit numar de persoane pe un anumit gen de muzica , fie live, fie inregistrata ......

Din hp15W nu scoti nici SPL mare si calitate EVER ! e un dif low cost / low entry / low low low la toate capitolele , e bun pentru a incepe domeniul PRo si atata , nu poate fii vorba de calitate la asa dif !
Daca erau asa bune si calitative de la inceput , de ce s`au mai agitat inginerii de la P.Audio sa faca difuri si drivere superioare hp`ului si pht`ului ??? raspunde`mi la intrebarea asta !

Edit pt restul care se baga in seama :

Sunte`ti ca niste muieri , "unde`i administratia cand se vorbeste offtopic , la mine daca ziceam ceva offtopic , imediat imi stergea postu"
V`a plangeti ca niste copii de 4 ani care se joaca la nisip . Daca administratia are ceva cu voi care in general interveniti cu mai mult offtopic unde vedeti ca a inceput asa ceva e strict problema voastra

Eu am cerut niste explicatii la ce a afirmat Iceman despre driverele de 2" (care nu urca si nu au calitate ca apete`ul magic sau pehashte ) .
Nu a putut sa sutina clar nici o afirmatie care a facuto in topicul asta pana acuma !

Ultima oară modificat de Dr4g0n pe Mar Noi 18, 2008 1:31 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:30 am 
Neconectat
User

Daca esti profesionist cu adevarat ( PRO ) atunci crede-ma ca ti foarte mult si la CALITATE pe langa ce ai enumerat tu acolo din simplul motiv ca un PRO trebuie sa-si faca treaba si pe scule eftine.

Din moment ce esti din Brasov ti-as da ca si exemplu la Zilele Fagarasului, unde a venit un tip ce canta piesele celor de la Boney M. Am fost si eu curios, pe acolo sa vad cum suna: Limita nivelului sonor nu stiu exact care era, dar era asa de comprimat ca nici nu faceai diferent dintre chitara si voce ( stiu ca aici e vina sunetistului care nu prea stia sa le separe ), de inteligibilitate nu mai zic nimic. Nu se intelegea nimic, dar era tare domne si acoperea tot. ( Nici wn-urile mele daca le bag in clip la maxim de pe un receiver nu suna asa de deranjant, ca se mai si distinge ceva )
Sistemul era un "line array" Cube, cu sateliti si subwoofere tot Qube. Aceleasi boxe le-am mai auzit pe acolo, acum 2 sau 3 ani unde au sunat exemplar: nici urma de deranj la ureche si nici oboseala, si totodata claritate si spl din belsug. Mai sunt exemple destul, exact in acelasi loc.
Nu stiu daca ai fost pe acolo, dar e doar un exemplu.

Sunt curios de ce trupele cu adevarat mari cand merg in turneu isi iau cel putin 200 kW numai pentru 40 000 de oameni ? :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:40 am 
Radu scrie:
Daca esti profesionist cu adevarat ( PRO ) atunci crede-ma ca ti foarte mult si la CALITATE pe langa ce ai enumerat tu acolo din simplul motiv ca un PRO trebuie sa-si faca treaba si pe scule eftine.
Ok , total deacord cu tine , vrei sa spui ca un driver de 2" (d72) nu este si calitativ ?
Ieftin si BUN nu o sa existe NICIODATA !

Din moment ce esti din Brasov ti-as da ca si exemplu la Zilele Fagarasului, unde a venit un tip ce canta piesele celor de la Boney M. Am fost si eu curios, pe acolo sa vad cum suna: Limita nivelului sonor nu stiu exact care era, dar era asa de comprimat ca nici nu faceai diferent dintre chitara si voce ( stiu ca aici e vina sunetistului care nu prea stia sa le separe ), de inteligibilitate nu mai zic nimic. Nu se intelegea nimic, dar era tare domne si acoperea tot. ( Nici wn-urile mele daca le bag in clip la maxim de pe un receiver nu suna asa de deranjant, ca se mai si distinge ceva )
Sistemul era un "line array" Cube, cu sateliti si subwoofere tot Qube. Aceleasi boxe le-am mai auzit pe acolo, acum 2 sau 3 ani unde au sunat exemplar: nici urma de deranj la ureche si nici oboseala, si totodata claritate si spl din belsug. Mai sunt exemple destul, exact in acelasi loc.
Nu stiu daca ai fost pe acolo, dar e doar un exemplu.

In live nu e asa usor cum pare , sunt multe evenimente unde se da vina pe sunetisti si sitemul firmei care sonorizeaza, dar de multe ori trupele vin cu sunetistul lor care face sunetul pe Back si ce ii trimit ei in mixerul de pe Front aia se amplifica . Sa nu mai zic de problemele cauzare de tensiune cand ai 190 sau mai putini volti pe o faza si iti intra amplifurile in clipp mult mai repede si nu ai Headroom deloc
Sunt curios de ce trupele cu adevarat mari cand merg in turneu isi iau cel putin 200 kW numai pentru 40 000 de oameni ? :roll:
Tocmai trupele mari care se respecta isi i`au sistem supra dimensionat pt Headroom si dinamica

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:47 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Dr4g0n scrie:
Radu scrie:
Sa nu mai zic de problemele cauzare de tensiune cand ai 190 sau mai putini volti pe o faza si iti intra amplifurile in clipp mult mai repede si nu ai Headroom deloc [/color]
[/color]

PAI DE ACEEA DACA FACI LIVE IEI REZERVA DE PUTERE... DAR TU ESTI PRO SI NU AI NEVOIE.... :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2