The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iul 10, 2025 10:08 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 26, 2008 11:51 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

degeaba sunteti rai.

daca sunt cunostinte necesare si disponibilitate se poate face un amplificator care sa se bata de la egal la egal cu amplifurile de serii entry-level.

am vazut asa amplificatoare si pot spune ca arata inauntru la fel de ingrijit lucrate ca si eclerele.

un exemplu ar fi QSC-u care-i postat aici pe forum.

pt cine zicea de imagine il sfatuiesc sa mai rasfoiasca forumul pe la amp-uri DIY sa vada ce carcase au scos unii, mi-e lene sa caut acum link-uri dar o sa caut daca trebuie musai.

cert e ca daca exista pasiune nu prea sunt limite, doar timpul si banii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 27, 2008 1:02 am 
poti face si diy sa arate bine, ai nevoie doar de o carcasa recuperata de la un amp pro mai vechi , ii tragi o vopsea si scrii ce vrei tu pe ea , nu are nimeni de unde sa stie ca e Diy sub capac :D

sunt bune si diy pt cine vrea sa inceapa in domeniul asta si sa capete experienta in electronica , dar cel mai important la un Diy :D daca l-ai fializat , il bagi in priza , ii dai drumul si merge din prima , fara nici o problema , e clar ca ai gresit undeva ceva :lol: :lol: :lol:

P.S Sharky poti face si cu kituri ceva , cam toate au la dispozitie si schema , dar trebuie sa vrei sa intelegi ceva din ceea ce faci , nu sa legi doar 4 conectori , 5 lipituri si sa zici , gata merge , nu ma intereseaza mai mult
E mai accesibil cu kituri deoarece nu mai pierzi atata timp cu cablaje / lipit piese/ cautat in 20 de locuri piesele alea ca nu le gasesti la un singur magazin toate / nu mai dai atatia bani pe transport etc....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 27, 2008 8:43 am 
Neconectat
User

Normal ca e accesibil din kituri, ma refeream la cei care cumpara kiturile si habar nu au cum functioneaza, unii nici nu stiu sa le puna in functiune. :lol: :lol:
TREbuie si aici stiinta multa daca nu vrei sa te alegi cu brum sau cu alte "performante" de genul.
Imi amintesc si eu de vremurile grele de la inceput. :oops:
Noroc ca am avut pe cine sa ma indrume si am evoluat rapid.
Am invatat destul de multe despre electronica cu ocazia asta, mai mult decat daca as fi cumparat un tir plin cu dpa4000. Ce-i drept mi-ar surade a doua varianta, sa am banii aia si sa nu stiu conecta un speak-on. :lol:
Si nu , scoala facuta nu prea are legatura cu electronica, eu am terminat calculatoarele, ce am invatat de electronica a fost pe cont propriu si cu ajutor din partea unor prieteni si rude in domeniu. Consider ca sunt mult mai castigat asa, cu toate orele/zilele care pe unii le-ar considera pierdute.

Nexus, apropo de firma
Zilele trecute a fost cineva pe la mine sa bem o bere, si m-a interbat ce firma e aia ecler :lol: , bineinteles ca de omnitronic auzise ca avea frate-so niste boxe tare bune dupa parerea lui. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adi, pune poza si cu hornu de line array, se pare ca esti printre pionierii acesturi forum. :D:D:D
Pe la 5 hai la mine sa simtim erceef powah si eve powah in cutie DIY si sa bem o bere.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2