Normal ca e accesibil din kituri, ma refeream la cei care cumpara kiturile si habar nu au cum functioneaza, unii nici nu stiu sa le puna in functiune.
TREbuie si aici stiinta multa daca nu vrei sa te alegi cu brum sau cu alte "performante" de genul.
Imi amintesc si eu de vremurile grele de la inceput.
Noroc ca am avut pe cine sa ma indrume si am evoluat rapid.
Am invatat destul de multe despre electronica cu ocazia asta, mai mult decat daca as fi cumparat un tir plin cu dpa4000. Ce-i drept mi-ar surade a doua varianta, sa am banii aia si sa nu stiu conecta un speak-on.
Si nu , scoala facuta nu prea are legatura cu electronica, eu am terminat calculatoarele, ce am invatat de electronica a fost pe cont propriu si cu ajutor din partea unor prieteni si rude in domeniu. Consider ca sunt mult mai castigat asa, cu toate orele/zilele care pe unii le-ar considera pierdute.
Nexus, apropo de firma
Zilele trecute a fost cineva pe la mine sa bem o bere, si m-a interbat ce firma e aia ecler

, bineinteles ca de omnitronic auzise ca avea frate-so niste boxe tare bune dupa parerea lui.
Adi, pune poza si cu hornu de line array, se pare ca esti printre pionierii acesturi forum.

:D:D
Pe la 5 hai la mine sa simtim erceef powah si eve powah in cutie DIY si sa bem o bere.