The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 09, 2025 2:22 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 121 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 1:22 am 
inca e USER :D nu cred ca si-a dat ban ca aparea GUest

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 1:33 am 
am zis si eu la shto. trebuia sa pun in ghilimele.

ai de viata mea ce ascensiune o avut topicul asta :lol: 3 pagini intr-o ora

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 9:46 am 
Neconectat
User

. esti un om frustrat? sau ai o copilarie nefericita? Cel mai mult urasc in lumea asta turnatori si garda, oricum . are 2 usere pe acest forum, si e un copil, Sa iti zic un lucru pacat ca nu stai prin apropiere ca erai dus la padure legat de un copac si stateai pe acolo ceva timp , tu si cu turnatoriile tale, Nu vi sa ma torni pe mine? Sa te fac sclavul meu pe viata? Te astept. :twisted: :twisted: :twisted:

Ultima oară modificat de core2duo pe Mar Feb 19, 2008 11:23 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 10:51 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

cred ca simte lipsa lu Ceausescu....

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 11:14 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
p.s. Eu nu o sa dau in gat pe nimeni ce sonorizeaza "pe naspa". poate pe kenwood, dar ma mai gandesc :P

bine ma, io's plin de acte :lol: (sugaciule) :lol:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 11:43 am 
Neconectat
User

Deci pe kenwood trebuie sa il dam in gat neaparat, ca ne ia painea domnule...pai se poate :roll: :lol: ...ioane get ready ca vin cu adi cu gaborii peste tine :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 12:22 pm 
Neconectat
User

dejaba, eu nu cer bani la sonorizari :D , eu ma duc de placere :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 12:36 pm 
Neconectat
User

Ioane, ai pus'o..am trimis pe baieti la tine sa te ia la intrebari ca am auzit ca ai avut o sonorizare de 4000 de lei si nu ai taiat chitanta..si noah..s'ar supara domnul evil daca nu trimit politia

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 12:37 pm 
Neconectat
User

totusi poate ne arata licentele si autorizatiile pe are le are, poate ne ajuta cu ceva relatii in ati deschide un pf si unde tr platim si cit tr sa platim , sa nu zica ca am fost rai cu el, ce ziceti ????
in loc sa ne dea in git mai bine ne stringem mai multi ,facem impreuna o firma mare ( poate putem utiliza mai multi aceeasi autorizatie :? ) si asa impunem ceva preturi pe piata !!!! ca sa cistigam toti, ca daca dai in git , ar tr sa incepi sa te gindesti ca te astepta in casa scarii o bita da baseball sau ca te poti impiedica pe strada sa cazi cu fata de vreo usa ceva !!!! nu-i frumos ......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 1:38 pm 
dorumic scrie:
totusi poate ne arata licentele si autorizatiile pe are le are, poate ne ajuta cu ceva relatii in ati deschide un pf si unde tr platim si cit tr sa platim , sa nu zica ca am fost rai cu el, ce ziceti ????

Asteapta mult si bine ca acuma ne arata autorizatiile.Asta nu e nici major.ii da-dea MULEA autorizatie.

Ah mama de ce nu mai facut in Iasi sa dau un Search dupa pretenu nostru comun.

Apropo evilsound am sambata o sonorizare.Vine politia sau nu?ca sa stiu sa imi iau la mine licentele .O sa-ti dau si numele restaurantului.

Sus

Subiectul mesajului: ewew
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 6:02 pm 
bbold

Ultima oară modificat de guest pe Mie Feb 20, 2008 4:16 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 6:19 pm 
Neconectat
User

Pai ori incerci XP Open licence academic edition( se poate rezolva cu universitatea la care inveti, asta in cazul studentilor).
Ideea e ca a fost creat ptr. ca studentii sa invete procedura de instalare XP, dar e totusi un XP 100% functional.Din cate am inteles, se pot obtine licente legal destul de usor(in cazul incare esti student)
2) Linux ce are?
3) daca tii neaparat la windows, nu stiu exact daca si 98 e deja gratuit, dar 95 sigur e :lol:
Nu cred ca e 10000 RON amenda daca ai un XP piratat :?
Cum a zis si adi, poate o sa ai nevoie si tu imprumut de un amp sau un mixer, microfon,orice, sa vezi cati o sa sara sa te ajute dupa ce "i-ai dat in gat" :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 6:27 pm 
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

. scrie:
ORICUM SA VAZUT CATZI DIN CEI DE PE FORUM AU LUAT AMENDA.

de pe forum nu stiu care a luat amenda pana acuma. E l-am prins pe ala mai rau din judet ce da amenzi la o nunta ca invitat, i-am pus 2 seturi de populara, o dedicatie si a fost fericit.

. scrie:
A EU AM LUAT 30 DE MIL AMENDA

ce luzar. :lol: Asa te ajuta Dumnezeu, in functie de gandirea pe care o ai. :wink:

Sus

Subiectul mesajului: eddf
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 6:49 pm 
bbold

Ultima oară modificat de guest pe Mie Feb 20, 2008 4:17 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 7:31 pm 
dorumic scrie:
in loc sa ne dea in git mai bine ne stringem mai multi ,facem impreuna o firma mare ( poate putem utiliza mai multi aceeasi autorizatie ) si asa impunem ceva preturi pe piata !!!!

daca tu reusesti sa faci asta.... o sa fii cel mai tare, desii nu prea cred ca o sa ai adepti.

@evilsoundnustiuce

mai muc mic ce esti, aici nu suntem pe hi5 sau pe mess sa ne momim ca si dumele alea de la fetele ce imping zidurile cu mainile sa li se vada bucile zicand. vezi da nu poti sa ai.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 121 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2