mda... l-am vazut,l-am "butonat",mi-a placut! ma gandesc sa-l "imperechez" cu doua cdj 400 mai ales pentru ca atat cdj400 cat si ddm4000 au si capabilitati midi deci pot deveni foarte usor console pentru aproape orice dj software (vdj-cue,traktor,pioneer djs etc). binenteles ca exista si ceva "mai da firma" care poate sa faca acelasi lucru(la mixer ma refer) numai ca e de aproape 4 ori mai scump- djm700 respectiv de peste 4 ori mai scump- djm800 amandoua de la pioneer. ca pret o alternativa pt behringer ddm4000 e numark fx 5000 care e usor mai scump dar neavand midi iese din discutie. ce nu imi place totusi la ddm 4000,de fapt e valabil si pentru toate mixerele din "clasa" e ca sunt facute MARI asa cam de "neam prost",te gandesti de 3 ori inainte sa-ti faci un case mobil complet,cred ca e altceva la mijloc (mania grandorii...case mari,masini mari,scule mari).puteau sa le faca mai mici,technologia exista(vezi diferenta intre cdj 400 si cdj 800 sau 1000),ma rog,asta e chestiile care nu-mi plac mie,puteti sa sariti peste...
a,era vb de calitatea ddm4000...suna bine pe ce sistem aveau aia in magazin,nu his,nu brum,efecte cristal de clare,ca fiabilitate nu am de unde sa stiu ca deh... e inca "tinerel" pe piatza,nu a apucat sa-i creasca barba dar apreciind dupa faptul ca din ce mai am de la behringer(djx700,bcd2000,tweakalizer,un eq si un proc de sunet)care nu m-au lasat (inca

) .am citit mai sus de un djx700 caruia i-a picat un pot de bass dar am si vaz idioti care is desfaceau suculetzu/bericica deasupra unui cdj800 care binenteles,"s-a suparat" si a crapat ,oare sa fie pioneer-urile chiar atat de proaste?
deci

calitate- undeva la mijloc intre behringer djx700 si pioneer djm800
pret- dublu fata de djx700 ,nici un sfert cat cdj800 (aici ddm4000 e 250 £ iar djm800 e 1100 £ )
raport calitate pret- CHILIPIR merita incercat,revin cu detalii dupa ce il cumpar