The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 13, 2025 11:41 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 6:52 pm 
kenwood , pana nu pui mana pe un intrument muzical sa vezi ce poti face cu el , nu conteaza ce canti, daca iti inveeti intrumentul si il stii bine esti de apreciat, eu iti garantez ca orice instrumentist poate sa isi faca singur sunetul live pe care vrea sa cante , daca ar lasa unu care "sonorizeaza majorate " sa ii faca sunetu dupa bunul lui plac ar arunca lumea cu rosii in el :D pana nu prinzi sa invarti niste butoane sa faci un sunet live si sa mai si sune bine , nu are rost sa vorbesti de muzica live ,
cu winamp oricine poate sa puna muzica si sa zica lumea " ce bine suna :D

deci ma repet , un instrumentist (nu conteaza ce gen canta) e om de apreciat

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 7:04 pm 
Neconectat
User

instrumentistii nu ii egal cu manelele ? ei canta ce li dat sa cante. Nu ii subapreciez deloc. Am in zalau prieteni care is lautari si pot sa zic ca is de milioane si de fiecare data imi place sa ma duc sa le ascult muzica, cand presteaza servicii de genu in restaurante, MUZICA LAUTAREASCA nu ii MANEAUA. spre stuepfactia ta adi cefere, imi place f mult muzica lautareasca, cu tambal, cu acordeon, cu vioara, chitara chiar, clarinet, saxofon sau stiu eu ce alte "scule".
Si ma am f bine, in relatii foarte bune cu ei. Ii stie si tata, ii stiu si eu. O-data m-o chemat sa ma duc sa le sonorizez o nunta,dar chiar atunci.. urmatoarea zi am avut prima nunta din viata mea, care am programat-o cu cateva luni bune inainte si am fost nevoit sa ii refuz, dar as lucra oricand cu ei.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 7:07 pm 
Neconectat
User

voi nu sunteti normali cu winampu ala ma !!
toti.. cu winampu in gura.
Terminati odata cu avioanele astea. in primu si in primul rand, eu nu prea pun muzica la majorate, am om care pune, implicit nu am legatura cu winampu. si... ia zi-mi mie... tu canti la majorate ? ai formatie.. sau ce fasole ? nu tot vorbiti sa umpleti forumu !!
nu avea nici o legatura cu winampul.. zic winamp pt ca vad ca 3 insi au scris acelasi lucru, winamp... desi nime nu s-o referit la asa ceva. Nsh ce fasole ii cu voi, O boluzit lupu ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 7:09 pm 
Kenwood scrie:
urmatoarea zi am avut prima nunta din viata mea, care am programat-o cu cateva luni bune inainte si am fost nevoit sa ii refuz, dar as lucra oricand cu ei.

nici n-ai zis un amarat de merci atunci. :roll:

p.s. mai nou lautaria impica si manele. lautaria adevarata gen marcel budala, faramita lambru care cu siguranta nu ai auzit de ei nu mai merge. ce se intelege prin lautarie, se intelege prin muzica de pahar, muzica de stat la masa. dar cand e vremea de joc ? ce faci ? bun ii vinu ghiughiuliu ?

Kenwood scrie:
Pe "tatuca" Guta il sonorizezi cu orice dume de boxe, ca... nu trebe sa sune bine, oricum .. ce sa sune ? ca el rageste , nu canta; La tatuca nicolae.. oricine poate msica niste potentiometre in asa fel incat sa "urle", sa intepe inaltele... nu e prea greu.

poate noi 3 cu dragon ne-am deranjat cand ai zis asta. am trecut de partea ca e vorba de maneaua propriu zisa si am vorbit din alt punct de vedere.

Ultima oară modificat de user eliminat pe Sâm Mar 01, 2008 7:14 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 7:12 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

da. am cantat. am cantat cu o trupa pe post de baterist pe un timp foarte scurt. am zis doar ca nu am pretentii de Scott Columbus (bateristul de la Manowar pe care il idolatrizez). ma pricep cat de cat.
merg periodic la o sala de repetitii sa bat la tobe, ma descarc, apoi mai vad eu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 7:20 pm 
Neconectat
User

neinvins nu era vb de tine !
ma adresam lui A@DI cefere si la @dragon. Eu stiu ca tu canti, nime nu o zis nimic despre asta. Canti ? f bine ! bravo tie, dar aici nu e vb despre asta. Pur si simplu nu am zis ca nu apreciez un concert, din contra, nu stiu... tu citesti ce scrie @ceferila si dai reply dupa ce o zis el ? sau dupa ce scriu eu ? Din moment ce mi te adresezi mie, trebuie sa ma judeci dupa cele spuse de mine, nu dupa cele spuse de adi,ca si el si-o dat cu parerea.
NU AM ZIS CA NU APRECIEZ CONCERTELE, din potriva !
NU AM ZIS CA NU IMI PLAC LAUTARII SI MUZICA LAUTAREASCA, din potriva !
eu nu stiu ce alte explicatii sa mai dau.. nici nu stiu daca are rost sa mai repet cele zise de mine de 3 posturi incoace.
AM ZIS CA NU SUPORT MANELELE SI PE TATUCA LOR, GUTA si cu subalternii lui, Salamior si altii. Mi se par o prostie manelele, sunt ritmate, DAR au versuri de k*t. Daca nu zice de masini,de femei,de inimioara,de bani, de dusmani, insemana ca nu e manea. Sau sa jeleasca ! Pur si simplu mi se par de cacao, nu am zis de instrumentisti ca sunt de cacao, ii apreciez ca fac ceva ce eu nu stiu face ! Sa rajesc si eu pot, dar nu sa cant la instrumente.
Nu stiu de ce itnelegeti asa ca fanu.... nu stiu de ce sunteti asa stresati, agitati... repet... O BOLUNZIT LUPU ?

PS": adi acuma ti-am vazut postul...
despre ce era vorba.. cu "mersi"-ul ala ?
sa zic mersi.. la cine ?
SPER CA NU ZICI CA TIE ! ca si peresc !!!
- in legatura cu ce am zis despre potentiometre. Zi ca nu am dreptate ! zi ca e tot una un "concert" daca pot sa zic asa de manele cu unul rock. Zi ca e tot una? zi ca e acelasi efort depus !
Daca ai sistem cobra, nu insemna ca esti si priceput la sunet. Insemna pur si simplu ca iti permiti, ca esti "bengos". Am vazut destule cantari pe youtube de a lui Guta,unde.. ii un sistem de sunet, un negativ, si el canta. Super fain...
REPET, nu dezapreciez pe cei care canta la instrumente, dar ii dezapreciez pe "cantaretii" astia de manele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 7:30 pm 
jur ca tragi niste concluzii...

in fine. nu prea ai cu cine vorbii. ma retrag.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 7:48 pm 
Neconectat
User

trag concluzii ? pai trag concluzii din ceea ce zici ! nu de altundeva. Eu dau reply la ce zici, nu la ce cred ca zici.
ai dreptate nu prea am cu cine vorbi, fiecare intelegeti ce vreti, itnerpretati ce vreti, ma chinui dejaba sa zic ceva, ca oricum, intelegeti ce vreti.
PUNCT

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 7:53 pm 
nu mai fi asa papagal repetad aproape tot ce zic eu :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 7:54 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

probleme in paradis, baietii? :lol: :lol: :lol:
parca erati priteni.
oricum. discutia asta sper ca se va sfarsi aici.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 8:08 pm 
Neconectat
User

pai nu eram, ca suntem , dar cateodata adi face pe MEGA prostu... si nu se poate corecta, ramane cuplat.
tot nu aai zis despre ce Merci era vb adi.....
Orice fac eu.. adi zice... pai ti-am zis... ti-am zis.. era clar... da nu ti-am zis si eu asta ? sau..... nici "mersi" nu zici, FEST aud dume de astea. si.. TALHARU, ca mai bine nu oi zice.. stie ca ma enerveaza prostiile astea ale lui si tot le foloseste. mno... iesim in evidenta... :D cu ceva trebe !
Exact ca si acuma... tot da reply.. numa nu zice la subiect... Scopu ? sa ma enerveze :D
hai sa termina cu avioanele ca oricum, nu ajungem nicaieri, eu zic una,.. vi intelegeti ce vreti... sper ca altii care au citit aici, sa priceapa ceva, cel putin punctul meu de vedere, ceea ce cred eu despre Lautari si despre instrumentisti in general, aia e important.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 8:18 pm 
nu o sa-ti zic, ca iar o sa zici cand am facut treaba aia.

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 8:43 pm 
Neconectat
User

pai vezi ? tocmai de aia am pus punct discutiei, ca te las sa castigi, ti-am zis ca tu esti cel mai bun, tu esti atotstiutor ;) tu esti tatuca lor !
PS: EFECTIV, dar EFECTIV nu ai avut nici cea mai mica, cea mai minuscula legatura cu nunta aia de atunci de la DEJ. Absolut, dar tot asa zici, ca sa pari.. ca tu rezolvi tot, tu esti buricu, faci tot, rezolvi tot, ti-am zis.. esti atotstiutor.. esti tatuca lor !
Nu vrei sa zici ca efectiv nu ai ce sa zici. !
Termiona cu reply-urile stupide. Eu inchei discutia aici. Cel putin despre subiectul asta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 9:43 pm 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
- in legatura cu ce am zis despre potentiometre. Zi ca nu am dreptate ! zi ca e tot una un "concert" daca pot sa zic asa de manele cu unul rock. Zi ca e tot una? zi ca e acelasi efort depus !
Daca ai sistem cobra, nu insemna ca esti si priceput la sunet. Insemna pur si simplu ca iti permiti, ca esti "bengos". Am vazut destule cantari pe youtube de a lui Guta,unde.. ii un sistem de sunet, un negativ, si el canta. Super fain...
REPET, nu dezapreciez pe cei care canta la instrumente, dar ii dezapreciez pe "cantaretii" astia de manele.

Ioane, revino-ti, sa stii ca este la fel de greu sa sonorizezi manele live ca si cu rock. Sa exemplific: la manele ai un set de tobe, suflatori, chitara bass, o orga sau chiar 2, acordeon si altele, daca astea nu le nimeresti cum trebuie la frecvente se suprapun si suna naspa. O sa te mire dar si astia care sonorizeaza manele au rackuri pline cu compresoare si gate-uri si altele, pentru ce toate astea? Pentru a suna bine, pentru ca omul respectiv se preocupa de imaginea lui, lucru de apreciat, din moment ce investeste in sunet, aici vorbesc de cei care is permit si nu, nu e vorba numai de guta.

Iti spun toate astea pentru ca vorbesc dintr-o ceva experienta in concerte live de rock in special, ce e drept e ca nu e una foarte mare, dar destul pentru a putea face comparatie.

Si acum sa nu iti fie cu suparare, dar pana nu lucrezi efectiv in asa ceva sau ceva cat de cat apropiat nu ai cum sa compari sau sa emiti pareri, nebazandu-te pe ceva solid.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 9:51 pm 
Neconectat
User

bine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2