Stage Line DM-1000 - Microfon dinamic profesional pentru aplicatii de DJ si speech e un microfon cu ....fir.... din cate am inteles.
Microfoanele fara fir pe care si-a propus Titro sa le comercializeze nu sunt inca trecute pe site-ul
www.proaudiosystems.ro.
Pt pid: Nu cred ca se va simti vreo diferenta intre cele 2 sisteme datorita frecventei purtatoare ci mai ales din cauza calitatii microfoanelor , a emitatoarelor si a receptoarelor.
Bineinteles ca , in mod normal , cel mai bun sistem ar fi cel cu un singur microfon pt ca , pretul fiind mai mare , producatorul cred ca si-a permis sa se concentreze mai atent la performantele generale.Daca ar fi fost ambele sisteme la aceeasi calitate , cel cu un singur microfon ar fi trebuit sa fie mai ieftin.
In legatura cu telefonul ala.Acolo calitatea semnalului audio nu e asa de importanta (si asa banda e redusa la 300-3000hz din cate stiu eu).Nici cat tine acumulatorul nu conteaza prea mult (ca doar nu vb la telefon cateva ore ) si astfel fabricantu a putut sa bage in telefon un emitzator mai fortzos.
Nexux posteaza sau trimite-mi te rog ceva scheme de radiomicrofoane daca mai ai asa ceva , ca am incercat cateva scheme de alea cu cuartz si nu mergeau deloc.Cei drept erau facute cam la plesneala. De ce zici ca nu se ridica la nivel profesional radiomicrofoanele facute de tine?
In unele cazuri nu cred ca este necesar un grad de performanta de nivel profesional, asa ca fiecare poate alege sa cumpere ceva profesional , ceva din bazar , sau chiar DIY.
Personal astept sa vad ce microfoane wireless o sa aduca Titro , dupa aia o sa vad daca se merita sa ma chinui sa fac asa ceva.