The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 16, 2025 4:51 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 4:10 pm 
Neconectat
User

Adi, nu stiu in ce parte a Bucurestiului ai fost tu, poate prin rahova sau ferentari.
Dar lumea de noapte e altceva, lumea buna, pustanii cu RR Phantom in fata vilei...etc, eu nu vorbeam de cate ciori sunt in bucuresti, cate neamuri proaste etc....pai logic ca asa e cand toti PEIZANII din afara bucurestiului s-au mutat aici crezand ca paici umbla cateii cu "covrigi in coada"...suntem invadati in fiecare zi de astfel de oameni, gara e plina in fiecare zi de peizani!

Noi nu vorbeam aici de bucuresti cum e el, cat de bun sau prost e el, noi vorbeam de PARTY-uri... si tu te-ai gandit sa aberezi ceva...acolo. :roll:

Pana la urma ai fost la vre-un party adevarat din Bucuresti? Sau macar la mai multe ca sa poti sa iti dai cu parerea? Vorbesc aici de un party adevarat cu dj invitati gen Pagal/vanda/adrian eftimie etc?? Nu cred, asa ca nu inteleg de ce tot o dai cu lumea din Bucuresti...cand noi discutam aici de PARTY-uri si de "preferinte" muzicale. Cred eu bine ca tu ai ura/invidie pe Bucuresteni? Cred ca da.
Stay ON topic.

@Radu: cu trendul nu ai dreptate, exista si cateva cluburi de manele in Buc...cum am mai zis: fiecare clasa sociala are muzica ei, nu am zis niciodata ca in Buc. nu exista neamuri proaste.
Deci exista si cluburi de manele...dar in cele "bune" tot muzica electronica se asculta..deci NU ne luam dupa ei, "ei" nu ne influentzeaza pe noi...doar ne scarbesc.

ps: poate vede Leco topicul asta(sper), ca o zice mai bine ca mine, omul fiind dj intr-un club bucurestean.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 4:37 pm 
Neconectat
User

Salut tuturor.Cum titlul topicului e " Pro sau Contra manele", pe mine va rog sa ma treceti de partea "Contra" a baricadei :).Motivul e ca acest gen de muzica nu "cade" bine urechii mele, nu-mi zice mare lucru (sau cel putin n-au lipici la mine subiecte exploatate la max precum banii, femeile si inima albastra).Acum sigur, oricine poate asculta ce vrea, atata timp cat o face in limite sonore acceptabile si in spatiul personal.Sincer, cel mai mult ma deranjeaza cand mai urca vo 2-3 oxigenati in par in troleu si baga la difuzorul ala puscat de la telefon pentru gutza, vo 3-4 statii (YUCK! PENAL!). In rest, ca oamenii asculta la ei in casa sau la ei in masina si nu deranjeaza pe altii... treaba lor.Tre doar sa avem grija sa nu ne impotmolim in stereotipuri.Va spun sincer (si cred ca nu sunt singurul) cunosc oameni cu care ma inteleg f bine si care asculta la greu asa ceva.Sau poate astea sunt doar exceptii care confirma regula. In fine, sanatate la toti.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 5:38 pm 
Neconectat
User

Sa asculti muzica la telefon mi se pare penal din toate punctele de vedere , indiferent de genul de muzica care il asculti.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 5:42 pm 
Neconectat
User

Ti se pare penal sa asculti muzica (in casti) la telefon... de ce ? :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 5:54 pm 
Neconectat
User

Eu nu am de zis nimic pentru si impotriva manelelor. Ma ABTIN. Nu pentru ca ascult manele, nu pentru ca probabil le urasc poate mai mult decat multi de aici, doar pentru ca aceasta treaba s-a discutat si rediscutat de 100..00..00.. ori, si se pare ca tot la aceiasi concluzie sa ajuns. Va invartiti in jurul cozii si tot nu o sa ajungeti nicaieri. Duceti-va si spunetii lu Gheorge din dealul satului sa nu mai asculte manele sa vedeti daca va baga in seama :lol:. Aici deja se vede nivelul de cultura al fiecaruia, lucru care nu se poate schimba asa usor, cel putin nu cu vorbe.
Campanie Anti-MANELE :lol: ce gluma buna :lol:. Ce campanie ii aia la care nu se vede nici un rezultat. Romanii sunt nepasatori cand vine discutia legata de acest subiect, prefera sa dea pe gat un pahar de tuica si sa bage iara manele in casetofoane si boxe de 5000 W PMPO :lol:
Dar totusi din toata povestea asta anti-manele cel mai mult ma amuza asa-zisii rockeri, hiphop-eri, care dupa cateva sticle ii vezi cum se destrabaleaza toti care cum stiu pe manele... eee... aici ce mai ziceti.
Adunati un grup de oameni care cica nu asculta manele, imbatatii pe toti si opuneti manele si o sa vedeti rezultatul :lol: Ceea ce va urma probabil ca multi stiti sau chiar ati vazut :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 5:56 pm 
Don scrie:
Cred ca voi nu stiti cu ce muzica se sonorizeaza 90% din majoratele/petrecerile din Bucuresti.

Va spun eu: house/electro/industrial/minimal.

Nu mai generalizati voi ca "maneaua" e sufletul petrecerii, asta se intampla IN AFARA BUCURESTIULUI(no offense pentru nimeni!). Aici lumea e mai cultivata, mai futurista, mai "fitzoasa" daca pot sa spun asa.

Manelele au locul lor, manelele sunt pentru neamurile proaste, populatia "de jos" care atata stie. Dar pentru oamenii din Bucuresti care au parte numai de Bamboo/Kristal/Martin/Pat/ in curand si PACHA(daca ati auzit de el)....manelele sunt un exemplu de incultura crasa, de scarba etc...

Eu nu sonorizez nimic, dar am fost la sute de party-uri la viata mea si va pot spune ca un party din Bucuresti nu se compara cu unul din alt oras, vine alta lume, alte preferinte, etc.

Fiecare clasa sociala are genul ei de muzica...si aici sunt destule petreceri cu manele, dar in suburbiile orasului(alea sunt cam 10%).

Ma repet, nu mai generalizati cu "maneaua sufletul petrecerii", inca o data: no offense pentru nimeni, pentru cei care sunt din alte orase etc...dar asta este adevarul, chiar daca este crud si amar. :!: :?

Tu ori stai in alt bucuresti ori ai avut noroc.
Eu am avut majorate la care am pus muzica o jumatate de ora si restul am stat "ca canta unu live maaaaaaaa mancati-as".Si vorbesc de sute de majorate

La primul majorat am sa te chem, pe tine sa pui muzica minimal :D house HEHEHEHEHE si electro .Eu platesc sonorizarea jur.Sa nu iti uiti casca de fier si vesta anti Cutit acasa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 5:59 pm 
Neconectat
User

cristi@n scrie:
Ti se pare penal sa asculti muzica (in casti) la telefon... de ce ? :roll:

Ce sperietură am tras că nu ai mai postat de 4 zile. Ce bine am râs la postu ăsta :lol: :lol:

EXISTǍ EDIT CHIAR ŞI PENTRU POST HUNTERs :!: :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 6:02 pm 
Don scrie:
Adi, nu stiu in ce parte a Bucurestiului ai fost tu, poate prin rahova sau ferentari.
Dar lumea de noapte e altceva, lumea buna, pustanii cu RR Phantom in fata vilei...etc, eu nu vorbeam de cate ciori sunt in bucuresti, cate neamuri proaste etc....pai logic ca asa e cand toti PEIZANII din afara bucurestiului s-au mutat aici crezand ca paici umbla cateii cu "covrigi in coada"...suntem invadati in fiecare zi de astfel de oameni, gara e plina in fiecare zi de peizani!

Noi nu vorbeam aici de bucuresti cum e el, cat de bun sau prost e el, noi vorbeam de PARTY-uri... si tu te-ai gandit sa aberezi ceva...acolo. :roll:

Pana la urma ai fost la vre-un party adevarat din Bucuresti? Sau macar la mai multe ca sa poti sa iti dai cu parerea? Vorbesc aici de un party adevarat cu dj invitati gen Pagal/vanda/adrian eftimie etc?? Nu cred, asa ca nu inteleg de ce tot o dai cu lumea din Bucuresti...cand noi discutam aici de PARTY-uri si de "preferinte" muzicale. Cred eu bine ca tu ai ura/invidie pe Bucuresteni? Cred ca da.
Stay ON topic.

@Radu: cu trendul nu ai dreptate, exista si cateva cluburi de manele in Buc...cum am mai zis: fiecare clasa sociala are muzica ei, nu am zis niciodata ca in Buc. nu exista neamuri proaste.
Deci exista si cluburi de manele...dar in cele "bune" tot muzica electronica se asculta..deci NU ne luam dupa ei, "ei" nu ne influentzeaza pe noi...doar ne scarbesc.

ps: poate vede Leco topicul asta(sper), ca o zice mai bine ca mine, omul fiind dj intr-un club bucurestean.

Tu imi vorbesti de cluburile din Bucuresti unde intra 1 la suta din Bucuresteni?Acolo ai auzit tu minimla si electro?
Varule o concluezie mare.
BUCURESTI=Manele 90%=Jeg
De unde rezulta ca tu visezi sau esti in cercul tau de prieteni care ascultati numai house.Sunteti foarte rari.Dar nu compara 10 cluburi din bucuresti cu majoritatea.In Bavaria se baga manele la greu.Mare club si asta domne.

Ti-am zis ori nu esti realist ori ai avut tu noroc de majorate de house.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 6:10 pm 
Neconectat
User

Don scrie:

crezi ca numai in bucuresti sunt cluburi? n care se baga techno si minimal?? :lol: :lol:

don te contrazici singur
Uite ce zici aici: Cred ca voi nu stiti cu ce muzica se sonorizeaza 90% din majoratele/petrecerile din Bucuresti.

Nu mai generalizati voi ca "maneaua" e sufletul petrecerii, asta se intampla IN AFARA BUCURESTIULUI(no offense pentru nimeni!). Aici lumea e mai cultivata, mai futurista, mai "fitzoasa" daca pot sa spun asa.
Manelele au locul lor, manelele sunt pentru neamurile proaste, populatia "de jos" care atata stie. Dar pentru oamenii din Bucuresti care au parte numai de Bamboo/Kristal/Martin/Pat/ in curand si PACHA(daca ati auzit de el)....manelele sunt un exemplu de incultura crasa, de scarba etc...

si apoi ne iei cu cluburile din bucuresti...cluburi sunt peste tot

S-ar putea bloca topicul asta pentru ca la subiecte din astea se ajunge intodeauna la acelasi raspuns : cearta

Nu se poate bloca opinia unui om.e buna sau rea ai dreptul sa ti-o spui si tu pe a ta.Dar nu poti bloca ca tie ti se pare ca e cearta.we just talk

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 6:15 pm 
Neconectat
User

Am si eu o intrebare la care inca nu mi-am putut raspunde singur :
De ce oamenii se cearta chiar si cand au aceleasi pareri despre un subiect ?
Adica toti, sau majoritatea, de aici sunteti impotriva manelelor si nu le ascultati, dar totusi de unde vine motivul de cearta ?:roll: :lol:
Voi va certati aici degeaba in timp ce altii la ora asta se distreaza pe manele, acceptati lucrul acesta ca tot timpul asa va fi :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 6:51 pm 
Don scrie:
Cred ca voi nu stiti cu ce muzica se sonorizeaza 90% din majoratele/petrecerile din Bucuresti.

Manelele au locul lor, manelele sunt pentru neamurile proaste, populatia "de jos" care atata stie (in bucuresti 99% sunt tarani adica populatia de jos de care pomenesti tu.Sunt putini bucuresteni ca nu au pamant in buletin si greieri in crapaturile de la picioare)
.

Dar pentru oamenii din Bucuresti care au parte numai de Bamboo/Kristal/Martin/Pat/ in curand si PACHA(daca ati auzit de el)....manelele sunt un exemplu de incultura crasa, de scarba etc...
(ai vorbit de maxim 4000 de oameni-astia nu reprezinta bucurestiul.Bucurestiul are 2 milioane de tarani -4000 care merg in cluburi gen Bamboo unde daca agazti o gagica ai 90 % suta sanze sa aibe P**a.Cine vine in bamboo?cati-va fomisti care au inprumuturi la baca sa-si plateasca mobilul cumparat cu 2000 ron dar acasa mananca cartofi prajiti.Astia nu sunt tarani?Si care vin bamboo ca asa e "Trendy".Sunt numai genul care Poarta ochelari de soare noaptea .Astia nu sunt tarani sau bucuresteni cum le zici tu?
A si mai vin unii in Bamboo Catalin botezatu(ala de isi face motul la kkt cu mana ca la el iese ca micii) si Mircea Zara care cand se bese face HUUUUUUUUUUU in loc de PARTZ.

De kristal nu mai vorbesc ca a spus bamboo tot.Problema muzici house in bucursti e asa:uni uites house-ul cu adevarat (dar prea putini) si r4estu vin in club ca asa e la moda dar el acasa are o tona de manele.

Eu nu sonorizez nimic, dar am fost la sute de party-uri la viata mea si va pot spune ca un party din Bucuresti nu se compara cu unul din alt oras, vine alta lume, alte preferinte, etc.

Fiecare clasa sociala are genul ei de muzica...si aici sunt destule petreceri cu manele, dar in suburbiile orasului(alea sunt cam 10%).10% sunt petreceri house.Restu sunt petreceri de inculti.Pun muzica de ceva timp pe la multe petreceri si crede-ma ca si cei care mi-au cerut expres sa nu pun manele tot sau sucit .Nu sunt incuiat si nu sunt adeptul manelelor.Mi-ar placea sa avem numai petreceri house.Dar sunt prea putine.
Te rog nu vorbi de Cluj,timisoara,arad,sibiu unde sau facu cele mai tari concerte si petreceri house .Si asta cu noi bucurestenii ascultam DJ bobo si Albatros.Sa fim si cu putin obraz totusi.Cauta pe google si vezi unde sunt cele mai multe si cele mai tari concente si petreceri.In bucuresti sau in rest.

Ma repet, nu mai generalizati cu "maneaua sufletul petrecerii", inca o data: no offense pentru nimeni, pentru cei care sunt din alte orase etc...dar asta este adevarul, chiar daca este crud si amar.
Manele in bucuresti sunt peste tot.de la discoteca unde daca ii pui taranului numai house nu mai vine niciodata acolo si pana la masinele care trec pe strada.Discotecile axate pe muzica adevarata le-ai enumerat tu mai sus dar repet ca nu stiu daca reprezinta 5 la suta din cluburile din bucuresti.Daca tu te duci numai in astea e normal sa ai o asemenea parere.
Tot ce am scris acolo este parerea mea si fiecare intelege ce vreau.Oricum vreau s-ti spun ca nu este atac la persoana ta .sa nu maintelegi gresit.Aici discutam doar
. :!: :?

Si inca o chestie.daca cineva intra pe un forum de house dance rap etc si zice ca nu-i place acst gen de muzica forumisti incearca sa il lamureasca calm.Daca intr-i pe un forum cu manele si zici jos manelele te injura iai de nu te spala nici dunarea.Astai cultura manelarilo si romulanilor.Mancati-as.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 6:58 pm 
cristi@n scrie:
Am si eu o intrebare la care inca nu mi-am putut raspunde singur :
De ce oamenii se cearta chiar si cand au aceleasi pareri despre un subiect ?
Adica toti, sau majoritatea, de aici sunteti impotriva manelelor si nu le ascultati, dar totusi de unde vine motivul de cearta ?:roll: :lol:
Voi va certati aici degeaba in timp ce altii la ora asta se distreaza pe manele, acceptati lucrul acesta ca tot timpul asa va fi :lol:

Nu va fi mereu asa.Sa nu uitam ca publicul lui Liberty Parade a crescut cu 25000 de la lansare.Deci sau mai redus din manelisti .Mai sunt 21 si ceva de milioane. :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 7:57 pm 
Neconectat
User

@Don ( si ceilalati care suntei de aceeasi parere cu el )
Nu-mi spune mie de trend si faze cum ca nu exista. Crede-ma ca asa ceva exista si tu nici macar nu-ti dai seama. Chestiile astea nu sunt bagate pe gat zi de zi de toate mijloacele mass-media. Nu ma refer la muzica, ci in general.
Crede-ma ca daca nu ar fi la moda, atunci nu s-ar mai purta/asculta/utiliza/etc si astfel nu se mai otin bani. Dar cat timp inca se poarta/asculta/utilizeaza/etc se scot bani frumosi, asa ca se incearca sa se mentina la moda, pana la urmatorul lucru din care se scot bani mai multi.
Acuma eu sunt curios de cand a aparut aceasta moda a clubbingului si cine i-a pus numele ? Sa fie de la teve nu ? Atomik, emtivi nu ? Sau gresesc ? Sau nu ? Ca daca stam sa ne gandim cate cluburi erau inainte sa inceapa posturile de teve sa faca reclama la cluburi... :roll:

Asa ca sa nu mai zica nimeni ca nu e un trend pe care natiunea il urmeaza. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 8:30 pm 
de trei zile stau si beau, pe acasa nu mai dau lumeeee :lol:

flame, invata sa dai quote ca nu se intelege nimica din postul tau

parakiosu cand modifici la cineva postul, sa pui Edit by parachiosu

Ultima oară modificat de user eliminat pe Dum Feb 10, 2008 8:40 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 8:33 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
de trei zile stau si beau, pe acasa nu mai dau lumeeee :lol:

da adita, stim, tu esti Tatuca lor !!!

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2