Cred ca voi nu stiti cu ce muzica se sonorizeaza 90% din majoratele/petrecerile din Bucuresti.
Va spun eu: house/electro/industrial/minimal.
Nu mai generalizati voi ca "maneaua" e sufletul petrecerii, asta se intampla IN AFARA BUCURESTIULUI(no offense pentru nimeni!). Aici lumea e mai cultivata, mai futurista, mai "fitzoasa" daca pot sa spun asa.
Manelele au locul lor, manelele sunt pentru neamurile proaste, populatia "de jos" care atata stie
(in bucuresti 99% sunt tarani adica populatia de jos de care pomenesti tu.Sunt putini bucuresteni ca nu au pamant in buletin si greieri in crapaturile de la picioare).
Dar pentru oamenii din Bucuresti care au parte numai de Bamboo/Kristal/Martin/Pat/ in curand si PACHA(daca ati auzit de el)....manelele sunt un exemplu de incultura crasa, de scarba etc...
(ai vorbit de maxim 4000 de oameni-astia nu reprezinta bucurestiul.Bucurestiul are 2 milioane de tarani -4000 care merg in cluburi gen Bamboo unde daca agazti o gagica ai 90 % suta sanze sa aibe P**a.Cine vine in bamboo?cati-va fomisti care au inprumuturi la baca sa-si plateasca mobilul cumparat cu 2000 ron dar acasa mananca cartofi prajiti.Astia nu sunt tarani?Si care vin bamboo ca asa e "Trendy".Sunt numai genul care Poarta ochelari de soare noaptea .Astia nu sunt tarani sau bucuresteni cum le zici tu?
A si mai vin unii in Bamboo Catalin botezatu(ala de isi face motul la kkt cu mana ca la el iese ca micii) si Mircea Zara care cand se bese face HUUUUUUUUUUU in loc de PARTZ.
De kristal nu mai vorbesc ca a spus bamboo tot.Problema muzici house in bucursti e asa:uni uites house-ul cu adevarat (dar prea putini) si r4estu vin in club ca asa e la moda dar el acasa are o tona de manele.Eu nu sonorizez nimic, dar am fost la sute de party-uri la viata mea si va pot spune ca un party din Bucuresti nu se compara cu unul din alt oras, vine alta lume, alte preferinte, etc.
Fiecare clasa sociala are genul ei de muzica...si aici sunt destule petreceri cu manele, dar in suburbiile orasului(alea sunt cam 10%).
10% sunt petreceri house.Restu sunt petreceri de inculti.Pun muzica de ceva timp pe la multe petreceri si crede-ma ca si cei care mi-au cerut expres sa nu pun manele tot sau sucit .Nu sunt incuiat si nu sunt adeptul manelelor.Mi-ar placea sa avem numai petreceri house.Dar sunt prea putine.
Te rog nu vorbi de Cluj,timisoara,arad,sibiu unde sau facu cele mai tari concerte si petreceri house .Si asta cu noi bucurestenii ascultam DJ bobo si Albatros.Sa fim si cu putin obraz totusi.Cauta pe google si vezi unde sunt cele mai multe si cele mai tari concente si petreceri.In bucuresti sau in rest.Ma repet, nu mai generalizati cu "maneaua sufletul petrecerii", inca o data: no offense pentru nimeni, pentru cei care sunt din alte orase etc...dar asta este adevarul, chiar daca este crud si amar.
Manele in bucuresti sunt peste tot.de la discoteca unde daca ii pui taranului numai house nu mai vine niciodata acolo si pana la masinele care trec pe strada.Discotecile axate pe muzica adevarata le-ai enumerat tu mai sus dar repet ca nu stiu daca reprezinta 5 la suta din cluburile din bucuresti.Daca tu te duci numai in astea e normal sa ai o asemenea parere.
Tot ce am scris acolo este parerea mea si fiecare intelege ce vreau.Oricum vreau s-ti spun ca nu este atac la persoana ta .sa nu maintelegi gresit.Aici discutam doar.

Si inca o chestie.daca cineva intra pe un forum de house dance rap etc si zice ca nu-i place acst gen de muzica forumisti incearca sa il lamureasca calm.Daca intr-i pe un forum cu manele si zici jos manelele te injura iai de nu te spala nici dunarea.Astai cultura manelarilo si romulanilor.Mancati-as.